Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SKØNNE TILBUD PÅ MÆRKER SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Weleda
Weleda
Weleda
Viser 41 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Halscreme
Læbepleje
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Øjengel
Kropspleje
Body Butter
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Massageolie
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Ansigtsmakeup
Setting Spray/Mist
Dufte
Roll-On
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Hudtype
Alle Hudtyper
Kombineret Hud
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Hårtype
Normalt
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Parfumefri
Uden Farvestoffer
Vandfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Cellulite
Energigivende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Mat (Matterende)
Opstrammende
Poreminimerende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Strækmærker
Udglattende
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Weleda Skin Food Duo Set (Limited Edition)
139,00 kr
210,00 kr
Weleda Skin Food 75 ml
Vejl. pris 115,00 kr
75,00 kr
Weleda Everon Lip Balm 4 gr.
55,00 kr
Weleda Skin Food Light 30 ml
79,00 kr
Weleda Foot Balm 75 ml
115,00 kr
Weleda Skin Food 30 ml
79,00 kr
Weleda Cactus Hydrating Facial Mist 100 ml
103,00 kr
155,00 kr

Weleda

Du har nok hørt det millioner af gange – skønhed kommer indefra. Men hos Weleda er det et mantra, som virksomheden har opbygget deres filosofi omkring.

Hos NiceHair har vi en stor samlet oversigt over de skarpeste mærker, og Weleda er et af vores flagskibe. Brandet er stiftet tilbage i 1921 og har derfor over 100 år på bagen. De mange års indsamlede erfaringer kommer nu dig til gode. I 1921 var det ikke normalt med ”plejende” hudpleje, men mærket her med den grønne profil, har løbende forsøgt at gøre en forskel. En forskel for dig, og en forskel for miljøet.

Weleda er bygget på naturlige ingredienser

Naturlighed er nøgleordet, når det kommer til kendetegnene for brandet. Væk er alle toksiner og kemikalier, der nok får dig til at se godt ud udvendigt, men som skader dig indvendigt. Frem på den røde løber marcherer de naturlige modstykker i stedet stolt frem.

Når du udelukkende bruger organisk hudpleje, så tilfører du ikke kroppen tilsætningsstoffer, som kan have en skadelig effekt. Nogle toksiner er allerede kendt og kan medføre for eksempel allergi. Nogle er værre endnu og kan ligefrem være kræftfremkaldende, og andre kender eksperterne endnu ikke effekten af. Uanset hvad er det bedst at undgå dem.

Det gør du med Weleda, og du er helt i trygge hænder – intet er skadende. I stedet er ingredienserne plejende og nærende.

Til hele familien

Weleda er grundlagt med filosofien om, at mennesker og naturen skal leve i pagt med hinanden side om side, og alle produkter skal fungere som terapi for kroppen. De sætter ikke kun en bandage om såret men går ind og reparerer i dybden. Så kan din krop atter trækket vejret, som den burde.

Selvom hudpleje ofte bliver forbundet med kvinders behov, kan alle nyde fordelene ved at pleje kroppen. Det gælder også mænd og børn. Weleda har for eksempel lanceret en specifik serie til babyer og børn, som er ekstra skånsom.

Du kan finde special-serier inden for blandt andet:

  • Ansigt
  • Krop
  • Fødder
  • Hår
  • Følsom hud
  • Baby og børn

Herunder kan du få et væld af specifikke produkter, der tilgodeser alle typer af behov, hud og hår. Gå på opdagelse hos NiceHair og find den pleje, du har brug for.

Weleda lindrer, plejer og fugter

Men hvad er det, der gør Weleda så specielt? Der er rigtig mange hudplejemærker at vælge imellem, men det unikke her er den terapeutiske tilgang, der er grundlagt i videnskaben og botanikken.

Produkterne arbejder i flere trin. Først trænger de ind og ned i hudens dybere lag. Her analyserer de behovet for assistance og begynder derefter at reparere skader. Der bliver fugtet og lindret med ingredienser som for eksempel kamille, morgenfrue, stedmoderblomst og kokosnød, der er rige på nærende og plejende egenskaber. Herefter bliver der ”lagt låg” på den beskadigede hud, og nye og friskere celler dannes. På den facon fungerer ingredienserne som små naturlæger, der har en bred viden om din krop og dens potentielle skader.

Kroppen bliver efterladt blød og smidig med en afslappende duft, du selv vælger. Produkterne er skabt i samarbejdet med professionelle fagfolk, så der ikke er tvivl om kvaliteten og egenskaberne. Det tæller for eksempel farmaceuter, jordemødre og biologer.

Perfekt under makeup

Hvor dejligt det end lyder, så er indre skønhed ikke altid nok i hverdagen i praksis. Der foregår en evig kamp og konkurrence for at se godt ud, og det er de færreste, der har modet eller muligheden for at sige fra.

Weleda har tænkt samfundets pres ind i deres sortiment, og selvom mottoet er, at skønhed kommer indefra, så er også de ydre egenskaber taget med i betragtning. Udvalgets håndplukkede ingredienser assisterer indvendigt og gør løbende dit ansigt og din krop til et bedre kanvas - men du får mere hjælp. Ansigtsprodukterne udgør for eksempel den perfekte base for makeup, hvor huden tager godt imod makeup-produkterne. I samspil giver de dig den flotteste glød samt bringer de bedste egenskaber frem i sminken.

Sortimentet er naturligvis dermatologisk testet og vegansk, plus det er blevet tildelt EUBT-certifikatet, der kun gives til brands, der arbejder for biodiversitet.

Weleda som fast rutine

Varianterne i det store udvalg er skabt til at blive brugt til hverdag, hvor de i en rutinepræget og regelmæssig påføring får de bedste vilkår for at hjælpe din krop. Har du en travl hverdag, så gør hudplejerutinen til noget behageligt – luk døren til badeværelset og smør dig ind. Sæt musik på, hæld en kop te op og luk øjnene. Og nyd så lidt tiltrængt og nærende pleje-tid.

Loading...