Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Veet
Veet
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Køb Veet Hårfjerningsmidler billigt her

Hårfjerningsproduktet, Veet, har eksisteret i Canada siden 1919 og i USA siden 1922. På daværende tidspunkt hed produktet dog Neet. Navnet Veet startede i Storbritannien i 1922 og blev derefter benyttet i de andre europæiske lande, men det var faktisk først i 2002, at navnet blev brugt på verdensplan.
Veet blev oprindeligt fremstillet af Hannibal Pharmaceutical Company, men ejes idag af Reckitt Benckiser - også kaldet RB. Virksomheden har hovedsæde i England, har aktiver i cirka 60 andre lande og deres produkter sælges i op mod 200 lande.

De fleste af virksomhedens produkter opdeles i 3 hovedkategorier: Sundhed, Hygiejne og Indre. Der findes dog ogsså produkter i kategorierne: Fødevarer, lægemidler og portefølje mærker. Blandt nogle af firmaets mange produkter, kan vi, udover Veet, nævne: Air Wick, Cillit Bang, Brasso og Clerasil. Veet er et kemisk hårfjerningsprodukt, der er sammensat, således det nedbryder hårenes Keratin - uden at nedbryde den Keratin, der forekommer i hudens øverste lag.

Fordelen ved at benytte et kemisk hårfjerningsmiddel, som Veet, er, at du undgår at skrabe i huden, således hudens eventuelt beskadiges. Desuden efterlades der ikke stride stubbe, der både stikker og syner knap så kønt. Det anbefales at afprøve produktet på hårene ved et lille hudområde 24 timer, inden du oprindeligt vil fjerne hårene. Dette for at teste, hvorvidt din hud kan tåle denne type hårfjerning eller ej.

Køb Veet her!

Læs ALTID indlægssedlen grundigt før brug...der er for eksempel altid materialer og steder, produktet absolut ikke bør komme i kontakt med...her kan blandt andet nævnes metalliske materialer og steder med acne, åreknuder, modermærker, vorter og letpåvirkelig eller irriteret hud. Det er heller ikke alle produkterne, der må benyttes i ansigtet, ved bikinilinien eller på brystet. Sørg derfor altid for at vælge det Veet-produkt, der passer til formålet og huden...Find det rette Veet produkt for dig på Nicehair.dk

Det er vigtigt, at huden er ren og tør, inden du benytter Veet, således du undgår, at eventuelt skidt eller væske igangsætter en anden kemisk proces, der måske ikke giver det ønskede resultat. Husk altid at overholde den angivne tid, så huden ikke eksponeres for mere kemi, end højest nødvendigt. Du er derfor nødt til at tage små områder af gangen, idet tiden tæller fra det øjeblik midlet er påført huden. Skulle du opleve en brændende eller anden irriterende fornemmelse på huden, når du har påført Veet - skyl da straks midlet af med lunkent vand. Hvis generne fortsætter, bør du søge lægelig ekspertise for at sikre dig, at huden ikke lider overlast.

Anvend i det hele taget rigeligt med lunkent vand, når produkt-resterne skal fjernes igen, idet der ligesom dannes et fedtet lag på huden, som kan være svær at afvaske. Vær opmærksom på, at den kemiske proces altid vil efterlade huden ekstra følsom, derfor bør du undgå at gnide på huden, når du tørrer og du bør undgå cremer, samt andre produkter, der indeholder alkohol og parfume. Benyt istedet en god, fed og uparfumeret creme, der kan beskytte huden og opretholde eller genskabe fugtigheden. Se gerne efter egnede cremer på Nicehair.dk under kropspleje.

Veet - hurtigere og lettere, end barbering!

Loading...