Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Veet
Veet
Veet
Viser 19 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Olie
Kropspleje
Bodyoil
Hårfjerning
Hårfjerningsvoks/ Creme
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Fugt
Irritation/Kløe
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Veet

Veet er hårfjerningsproduktet til dig, som ikke gider at bøvle med barberblade og skrabere. Siden Veet startede for over 100 år siden i Canada, har det spredt sig med voldsom hast og udvidet til 60 lande, mens mærkets anmelderroste hårfjerningsmidler sælges i over 200 lande. Veet er især kendt for sin famøse hårfjerningslotion, som på ganske kemisk vis fjerner alt håret helt uden voksning eller barbering. Foruden den verdenskendte lotion finder du også klassiske voksningsprodukter fra Veet hos NiceHair. Hårfjerning er med andre ord Veets spidskompetence, som du nemt kan komme til hos hos. Produkterne bruges både af mænd og kvinder verden over, og det estimeres, at omkring 30 millioner forbrugere anvender Veets produkter.

Altid nem hårfjerning med Veet

Veets hårfjerningsmiddel fungerer på den måde, at det nedbryder hårets keratin uden at nedbryde den keratin, der forekommer i hudens øverste lag. Det betyder, at du ingen smerte mærker, når du anvender Veets hårfjerningsmiddel. Fordelen ved at benytte et kemisk hårfjerningsmiddel som Veet, er, at du undgår at skrabe huden, således at huden eventuelt beskadiges. Desuden efterlades der ikke stride stubbe, der både stikker og syner knap så kønt. Det anbefales at afprøve produktet på hårene ved et lille hudområde, 24 timer inden du oprindeligt vil fjerne hårene. Dette for at teste, hvorvidt din hud kan tåle denne type hårfjerning eller ej. Ser det ud til, at du ikke kan tåle Veets lotion, kan du altid tage et kig på vores andre [hårfjerningsprodukter9(https://nicehair.dk/hudpleje/ovrige/harfjerning.html).

Gør barberingen hurtigere med Veet

De fleste kan nok blive enige om, at barbering ikke ligefrem er et aspekt af livet, man nyder. Det er noget af en pligt, som mange nok helst ville være foruden. Selvom kropsbehåring er helt naturligt, er det ikke alt hårvækst, som altid er ønsket. Dog kan det være hårdt arbejde at holde barberingen ved lige.

Føler du derfor, at du bruger for meget tid på barbering? Med Veets produkter gøres barberingsprocessen simplere og mindre tidskrævende. I stedet for at skulle stå og kæmpe med et barberblad, er alt du skal gøre nemlig bare at påføre Veets hårfjerningscreme på det ønskede område. Barbering kan være noget af et stykke arbejde, hvis man vælger traditionelle metoder, men træd ind i fremtiden med Veets hårfjerningscreme.

Det er barberingsmetoden til dig, der gerne vil have, at det skal gå lidt hurtigt og gnidningsfrit. På få minutter kan du få bugt med uønsket hårvækst nærmest helt uden, at rigtig skulle arbejde for det. Lyder det for godt til at være sandt? Dyk ned i Veets brede vifte af produkter, som alle har til opgave at gøre din barbering en del lettere.

Find det rigtige Veet-produkt til dig

Barberingen behøver ikke længere at være en besværlighed. Forny dit syn på hårfjerning med Veets utallige produkter og metoder. Veets hårfjerningscreme kommer i forskellige varianter med forskellige dufte, så du kan finde den helt rigtige til dig. Produktet findes desuden til forskellige dele af kroppen, så du er sikret, at indholdet er målrettet kroppens forskellige følsomheder.

Selvom Veets reklamer mest er prægede af silkebløde dameben, begrænser produkterne sig bestemt ikke kun til kvinder. Veets hårfjerningscreme egner sig til alle uanset alder og køn, da produktets budskab er, at kun du ved, hvad der virker for dig. Anvender du Veet i forbindelse med barbering af skæg, kan du samtidig tage et kig på vores aftershave for det ultimative, bløde resultat.

Veet voks til dig, som ønsker en længerevarende barbering

Hvis hårfjerningscreme lyder lidt for kemisk til dig, har Veet heldigvis også andre alternativer. Voksning er nok den mest berygtede hårfjerningsmetode, men med Veets voks er du sikret et skånsomt og effektivt resultat.

Er du træt af, at du allerede kort tid efter barberingen kan se nye hår? Når du bruger Veets voks, river du hårene ud ved roden, hvilket resulterer i, at der går længere tid, før de dukker op igen. Du oplever således et længerevarende resultat, når du bruger Veets voks, sammenlignet med andre hårfjerningsmetoder. Det kan derfor lette en del på barberingsbyrden, da du på den måde slipper for at skulle bekymre dig dagligt om uønsket hårvækst.

Køb Veet hos NiceHair

Uanset om det gælder hår på ben, arme, overlæbe eller bikiniregionen, har Veet et voksningsprodukt, som du kan benytte dig af. Og du kan købe det lige hos NiceHair. Her har alle produkterne dét til fælles, at de efterlader din hud komplet hårfri og silkeblød. Samtidig er metoden mere skånsom mod din hud, fordi der går længere tid mellem hårfjerningen end ved andre produkter.

Veets voksprodukter er til dig, som ikke orker at stå med skraberen hver eneste dag, men i stedet vil have en effektiv og længerevarende barbering. Præcis som mærkets andre produkter er Veets voks skånsom mod huden og indeholder ingen parfumerede ingredienser, som kan forårsage irritation.

Loading...