Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Urban Alchemy
Urban Alchemy
Urban Alchemy
Viser 4 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Hårpleje
Conditioner
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Vegansk
Produktegenskaber
Afrensende
Beroligende
Fugt/ Blødhed
Irritation/Kløe
Mod Skæl
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Urban Alchemy - The Detox Kit
279,00 kr
318,00 kr

Urban Alchemy

Urban Alchemy...Innovativ og effektiv pleje til hår og hovedbund.

Urban Alchemy udvikler dybderensende og plejende produkter med ingredienser, der er vitale for sundheden i dit hår og hovedbund. Produkterne er veganvenlige, hvilket gør dem egnet til den mest sensitive hovedbund.

Jagten på "De vises Sten":

Alkymi er læren om stoffers egenskaber og deres indbyrdes reaktioner. Videnskaben om eksistens. Tankegangen bag alkymi var, at alt jordisk stof bestod af forskellige kombinationer af de samme fire grundelementer: ild, jord, vand og luft. Ved at ændre et stofs sammensætning kunne man få stoffet til at ændre sig til noget andet. Dette blandt andet ved at anvende de tre principper: Kviksølv, svovl og salt. Man mente filosofisk set, at ALT havde "en ånd". Hvis "ånden" kunne udskilles i fast form, ville man have "De vises Sten" og herudfra både fremstille guld og livseleksir. Alkymisterne stræbte efter at fremstille "De vises Sten", så de kunne styre alle kemiske processer.

Alkymien blev grundlaget for den eksperimenterende videnskab; kemi (kemi kommer af arabisk "al khemeia").

Urban alkymist: En urban alkymist er...

 • dannet, velorienteret og har styr på tingene.
 • en kreativ perfektionist, der udviser stor interesse for nuværende og kommende trends.
 • altid åben for nye ideer og øjner nye udviklingsmuligheder.
 • er målrettet og har ét ultimativt mål - ALTID at tilbyde kunderne DET BEDSTE.

Summa Summarum - En Urban alkymist er en professionel, kreativ og erfaren person med knowhow, der forstår at kombinere og anvende ingredienser, materialer og produkter for at opnå perfekte resultater.

Ambition og mål:

Ambitionen for Urban Alchemy er at skabe noget sensationelt, der beriger og forenkler frisørernes og kundernes daglige liv. Dette ved at lytte, observere og undersøge. Udgangspunket for succes er at have indgående indblik i og stor forståelse for, hvordan frisører kan arbejde med håret og hovedbundens mulige udfordringer, og hvordan der kan forekomme professionel fremdrift. Målet er at forene drømme, ønsker og udfordringer med ekspertise fra progressive forskere og produktdesignere fra hele verden - således kun de bedste og mest gennemtænkte produkter ser dagens lys.

Problemløsning:

Urban Alchemy er et professionelt brand, der forenkler frisørernes og forbrugernes liv. Inspirationen til nye idéer stammer fra tæt samarbejde og konstant udveksling mellem kreative og professionelle personligheder i frisørsektoren. Urban Alchymi løser ikke blot problemet, de belyser det fra alle sider for at finde løsninger, der rent faktisk virker. De søger verden over efter de bedste materialer og vælger deres producenter omhyggeligt. Urban Alchemy sikrer maksimal kvalitet og fremragende produkter til dig og din frisør.

Produktegenskaber:

Produkterne fra Urban Alchemy egner sig til enhver hår- og hudtype og til enhver hår- og hudtilstand...specielt personer med særligt sensitivt hud vil have stor gavn af deres produkter, som aller er veganvenlige. Brandet laver produkter med salt til din hovedbund, der kan...

 • Eksfoliere blidt og herved fjerner døde hudceller og urenheder.
 • Stimulere blodcirkulationen og lindrer eventuel irritation.
 • Skabe friskhed og ballance i hovedbunden.

  Brandet laver produkter med B5 til dit hår, der kan...

 • Pleje, fugte og berolige.
 • Berige og give næring.

Nicehair med Urban Alchemy:

Ligesom Nicehair.dk bestræber Urban Alchemy sig også på konstant fornyelse af professionelle hårprodukter og værktøjer, samt at finde, opfinde og implementere tendenser i hårindustrien. Målet er ikke kun at imødekomme stylisternes og kundernernes behov, ønsker og krav, men også at opdage dem, næsten inden de er der! Klik ind på nedenstående links til forskellige Urban Alchemy produkter hos Nicehair.dk og læs mere detaljeret herom. Ved samme lejlighed har du mulighed for også at tjekke andre hårplejeprodukter ud.

Urban Alchemy Opus Magnum Salt Scrub Cleanse Urban Alchemy Opus Magnum Conditioner Hårpleje

Urban Alchemy - WHEN CREATIVITY MEETS KNOW-HOW.

Loading...