Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% RABAT PÅ TIGI | 20% PÅ LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

theBalm
theBalm
Viser 30 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Brun
Lilla
Mat (Matterende)
Shimmer
Ansigtspleje
Farvet Dagcreme
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Bronzer
Concealer
Fast Pudder
Foundation
Highlighter
Paletter
Øjenmakeup
Bryn Makeup
Eyeliner
Øjenskygge
Læber
Lipgloss
Læbestift
Makeup Pensler
Blush Børste
Contour Børste
Pudderbørste
Øjenskyggepensel
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitive Hud
Indhold
Mineral Makeup
Oliefri
Parabenefri
SPF 16-30
Uden Talkum
Produktegenskaber
Cremet
Fast
Flydende
Fugt
Høj Dækkeevne
Let/ Medium Dækkeevne
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
theBalm Smoke Balm 2 - 10,2 gr.
149,00 kr
79,00 kr
theBalm Autobalm Hawaii
179,00 kr
89,00 kr
theBalm Hot Mama Shadow/Blush 7,08 gr.
189,00 kr
99,00 kr
theBalm Shadow/Blush Down Boy 9,9 gr.
199,00 kr
89,00 kr
theBalm Balm Voyage 2 Palette
429,00 kr
249,00 kr

theBalm

The Balm Cosmetic er kendte for sit høj-kvalitets makeup, produkter med flere anvendelsesmuligheder og deres retro-inspirerede design, af disse grunde har mærket opnået kultstatus blandt skønhedsguruer og makeup junkier. The Balm kan kan prale af et komplet sortiment af makeup, hudpleje, hårpleje og neglelak. Filosofien bag The Balm er "skønhed på 5 minutter", og derfor har mange af deres fuldstændigt fantastiske produkter produkter flere anvendelsesmuligheder. Produkterne tilbyder hurtige og vidunderlige løsninger til en bred vifte af ønsker og behov indenfor skønhed. The Balm Cosmetics flotte farver og fantastiske formler tillader kvinder at frigøre deres indre kunstner, så de kan se og føle sig fabelagtige.

Grundlæggeren af The Balm er Marissa Shipman, som i 2004 indså, at der var et par enkle produkter, hun behøvede for at få hendes udseende til at se fantastisk ud heletiden, og hvis hun havde brug for dem, havde andre kvinder nok også .... Marissa besluttede sig for at forkæle sine kosmetiske kuriositeter; hun købte 11 bøger om, hvordan man laver makeup på Amazon.com, og begyndte at blande hele molevitten i hendes køkken. Hun gik makeup "vanvittig". Hun stiftede virksomheden, hun udarbejdede et budget, hyrede en kemiker og designede en hjemmeside. Marissa begyndte at integrere anti-aging ingredienser i produkterne, pigmenter, fantastiske dufte... og så blev The Balm født. Her 11 år senere kan du nu finde The Balm's parabene- og cruelty-fri produkter på verdensplan - og hos Nicehair.

Øjenskyggerne, blushes og rouges fra The Balm er talkumfrie. Derudover er alle produkterne parabenefrie og cruelty-free samt skabt i USA. Forkort din morgenrutine med the Balm's hurtige 5 minutters skønhedsløsninger. Vi her hos Nicehair elsker The Balm's multi-tasking makeup paletter, super smukke farver og fantastiske primere, der får makeuppen til at holde og se flot ud hele dagen.

Der findes adskillige smukke highlightere, blush palletter, bronzers, blushes, øjenskygger, øjenskygge paletter og primere fra The Balm. Nogle af de populære produkter er den smukke matte bronzer, Bahama Mama, den fantastiske og naturlige highlighter, Mary-Lou Manizer, og selvfølgelig Nude'Tude og Nude Dude øjenskygge paletterne med alle de farver, man har brug for i sin makeup samling. Alle paletterne er lige til at tage med i tasken på farten, med en nem og letvægts emballage. De har endda kombineret anti-aging hudpleje og makeup, da de skabte en anti-rynke concealer med anti-aging ingredienser. Ydermere har de skabt en The Balm Jovi Face Rockstar Palette, som kombinerer det retro design med essentielle makeup produkter, herunder forskellige øjenskygger, blushes, læbestifter mv. som du kan have med på farten. Læg hele din makeup med kun én palette. Du finder alt lige fra liplinere, til pensler til øjenbrynsfarve fra The Balm Cosmetics her på Nicehair.dk.

Loading...