Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
theBalm
theBalm
theBalm
Viser 3 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtsmakeup
Concealer
Læber
Læbestift
Makeup Pensler
Blush Børste
Contour Børste
Pudderbørste
Indhold
Parabenefri
Produktegenskaber
Cremet
Fast
Fugt
Høj Dækkeevne
Rødme
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

theBalm

The Balm Cosmetic er kendte for sit høj-kvalitets makeup, produkter med flere anvendelsesmuligheder og deres retro-inspirerede design, af disse grunde har mærket opnået kultstatus blandt skønhedsguruer og makeup junkier. The Balm kan kan prale af et komplet sortiment af makeup, hudpleje, hårpleje og neglelak. Filosofien bag The Balm er "skønhed på 5 minutter", og derfor har mange af deres fuldstændigt fantastiske produkter produkter flere anvendelsesmuligheder. Produkterne tilbyder hurtige og vidunderlige løsninger til en bred vifte af ønsker og behov indenfor skønhed. The Balm Cosmetics flotte farver og fantastiske formler tillader kvinder at frigøre deres indre kunstner, så de kan se og føle sig fabelagtige.

Grundlæggeren af The Balm er Marissa Shipman, som i 2004 indså, at der var et par enkle produkter, hun behøvede for at få hendes udseende til at se fantastisk ud heletiden, og hvis hun havde brug for dem, havde andre kvinder nok også .... Marissa besluttede sig for at forkæle sine kosmetiske kuriositeter; hun købte 11 bøger om, hvordan man laver makeup på Amazon.com, og begyndte at blande hele molevitten i hendes køkken. Hun gik makeup "vanvittig". Hun stiftede virksomheden, hun udarbejdede et budget, hyrede en kemiker og designede en hjemmeside. Marissa begyndte at integrere anti-aging ingredienser i produkterne, pigmenter, fantastiske dufte... og så blev The Balm født. Her 11 år senere kan du nu finde The Balm's parabene- og cruelty-fri produkter på verdensplan - og hos Nicehair.

Øjenskyggerne, blushes og rouges fra The Balm er talkumfrie. Derudover er alle produkterne parabenefrie og cruelty-free samt skabt i USA. Forkort din morgenrutine med the Balm's hurtige 5 minutters skønhedsløsninger. Vi her hos Nicehair elsker The Balm's multi-tasking makeup paletter, super smukke farver og fantastiske primere, der får makeuppen til at holde og se flot ud hele dagen.

Der findes adskillige smukke highlightere, blush palletter, bronzers, blushes, øjenskygger, øjenskygge paletter og primere fra The Balm. Nogle af de populære produkter er den smukke matte bronzer, Bahama Mama, den fantastiske og naturlige highlighter, Mary-Lou Manizer, og selvfølgelig Nude'Tude og Nude Dude øjenskygge paletterne med alle de farver, man har brug for i sin makeup samling. Alle paletterne er lige til at tage med i tasken på farten, med en nem og letvægts emballage. De har endda kombineret anti-aging hudpleje og makeup, da de skabte en anti-rynke concealer med anti-aging ingredienser. Ydermere har de skabt en The Balm Jovi Face Rockstar Palette, som kombinerer det retro design med essentielle makeup produkter, herunder forskellige øjenskygger, blushes, læbestifter mv. som du kan have med på farten. Læg hele din makeup med kun én palette. Du finder alt lige fra liplinere, til pensler til øjenbrynsfarve fra The Balm Cosmetics her på Nicehair.dk.

Loading...