Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
The Every
The Every
The Every
Viser 12 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Stylingprodukter
Hårlak
Leave-in Creme
Tørshampoo
Hårpleje
Conditioner
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Fint
Skadet
Indhold
Parabenefri
Silikonefri
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Let Hold
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Varmebeskyttende
Volumen
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

The Every

Trænger du til at forny din hårplejerutine? Produkterne fra The Every passer helt sikkert også til din hårtype. Og du kan være sikker på, at produkterne er udviklet med aktive ingredienser uden skadelige stoffer. Se alle produkterne her på siden.

Hårpleje fra The Every passer også til din hårtype

Det er ikke altid nemt at finde det rigtige hårplejeprodukt, der passer til lige netop din hårtype. Men med The Every er det muligt. Mærket har nemlig sørget for, at der er noget for enhver hårtype.

Uanset om du kæmper med tør hovedbund, fedtet hår, gule toner eller drømmer om mere volumen, kan du finde en serie, der passer til dig. The Every har nemlig udviklet en bred vifte af hårplejeprodukter, der er specielt tilpasset de forskellige behov, som vores hår kan have.

Produkterne fra The Every er ikke bare effektive. De er også skånsomme mod håret. Derfor er mærkets produkter udviklet med nøje udvalgte ingredienser, så du kan være sikker på, at dit hår får den bedste pleje, uanset hvilken hårtype du har.

The Every er et mærke for alle – uanset køn

The Every er et hårplejebrand, der virkelig lever op til sit navn. Det er nemlig et mærke, der er designet til at være for alle – uanset køn. Det er et universelt mærke, der ikke lægger vægt på kønsnormer eller stereotyper men i stedet fokuserer på at skabe kvalitetsprodukter, der passer til alles behov.

Når du vælger The Every, vælger du et mærke, der ikke udelukker. Du vælger et mærke, der anerkender, at vi alle har forskellige behov, når det kommer til vores hårpleje, og at behovene ikke nødvendigvis er defineret af vores køn.

The Every er altså et mærke, der bryder med traditionen og udfordrer den måde, vi normalt tænker på hårpleje. Det er et mærke, der ønsker at inkludere alle, og som stræber efter at give alle muligheden for at have sundt og smukt hår – uanset køn.

Dét kendetegner produkterne fra The Every

Ved du, hvad der kendetegner hårplejeprodukterne fra The Every? Alle produkterne er kendetegnet ved en række forskellige egenskaber. Dem kan du blive klogere på her.

  • Veganske: Alle produkterne fra The Every er 100% veganske og indeholder ingen former for animalske ingredienser. Det er et stort plus for dig, der gerne vil vælge en mere bæredygtig hårpleje.
    • Aktive ingredienser: Alle hårprodukterne indeholder kun aktive ingredienser, der er gode for dit hår. Det kan eksempelvis være hyaluronsyre eller castorolie.
    • Fri for sulfater: Alle produkterne fra The Every er også fri for sulfater. Det er en vigtig detalje, da sulfater hos nogle personer potentielt kan være udtørrende eller irriterende for både hår og hovedbund. Med The Every kan du derfor være sikker på, at du får produkter, der er skånsomme og plejende.
  • Kend ingredienserne: The Every vægter transparens højt, og du kan derfor altid finde en komplet ingrediensliste på alle produkter. Det betyder, at du altid ved præcis, hvad du putter i dit hår.
  • Miljøvenlige: The Every er også meget bevidste om miljøaftrykket. Mærkets emballage er nemlig lavet af 35% genbrugsmaterialer, og det er med til at reducere mængden af plastikaffald.

The Every er altså et mærke, der går op i kvalitet, bæredygtighed og gennemsigtighed. Det er et brand, der giver dig mulighed for at pleje dit hår på den bedst mulige måde – uden at gå på kompromis med dine værdier.

Sådan får du mest muligt ud af dine The Every-produkter

For at få mest ud af dine produkter fra The Every, er det vigtigt, at du forstår at bruge produkterne rigtigt. Vi har samlet vores bedste tips til, hvordan du får mest muligt ud af en shampoo, conditioner og infusion fra The Every.

Shampoo: Start med at gøre dit hår fuldstændig vådt, inden du påfører din The Every-shampoo. Fordel derefter en passende mængde shampoo i håret, og massér den grundigt ind i hovedbunden. Skyl efterfølgende håret grundigt, indtil alt shampoo er ude af håret. Faktisk er det en god idé at vaske håret med shampoo to gange, da det er med til at fjerne alt skidt og snavs fra hovedbunden.

Conditioner: Næste skridt er conditioner. The Everys conditioner er designet til at give dit hår ekstra næring og pleje. Og det gør det også nemmere at rede håret ud bagefter. Påfør conditioner i længderne af dit hår – undgå hovedbunden, da det kan gøre håret fedtet. Lad din conditioner sidde i et par minutter, før du skyller den ud. Du kan bruge ventetiden på at sæbe kroppen ind eller barbere benene.

Infusion: Infusion-produktet fra The Every er en lille flaske med en ekstra koncentreret formel. Du kan vælge mellem flere forskellige slags, så du finder den helt rette til din hårtype. Du bruger produktet ved at blande det med din shampoo. Det anbefales at bruge 2 dele shampoo og 1 del infusion. Lad blandingen sidde i et par minutter, og skyl det ud derefter.

Hvis du følger de tre råd, kan du komme langt med dine produkter fra The Every. Men husk, at du får det bedste resultat over tid, så det er vigtigt at være vedholdende med din hårrutine.

Loading...