Hurtig levering
1-3 arbejdsdage
Kundeservice & rådgivning
Ring til os på 32 200 200

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Swiss Clinic

Viser 13 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kosttilskud
Kosttilskud
Køn
Unisex
Bedømmelser
Nulstil filtrering
Swiss Clinic Skin Renewal Anti Aging Therapy (U)
Vejl. pris 820,00 kr
Din pris 492,00 kr
Swiss Hair - Hair Growth Enhancing Formula 50 ml (US)
Vejl. pris 795,00 kr
Din pris 477,00 kr
Swiss Clinic Sanitizing Spray (U)
Vejl. pris 90,00 kr
Din pris 54,00 kr
Swiss Eyes Moisturising Eye Drops 15 ml (US)
Vejl. pris 250,00 kr
Din pris 150,00 kr
Swiss Clinic Whitening System (U)
Vejl. pris 595,00 kr
Din pris 357,00 kr
Swiss Clinic Skin Roller 0,2 mm (U)
Vejl. pris 360,00 kr
Din pris 216,00 kr
Swiss Clinic Skin Roller 0,5 mm (U)
Vejl. pris 360,00 kr
Din pris 216,00 kr
Swiss Clinic Rejuvenating Serum 30 ml (U)
Vejl. pris 590,00 kr
Din pris 354,00 kr
Swiss Diet Weight Loss Supplement 42 Poser (U)
Vejl. pris 495,00 kr
Din pris 297,00 kr
Swiss Brows Brow Enhancing Serum 6 ml (US)
Vejl. pris 1.095,00 kr
Din pris 657,00 kr
Swiss Lashes Lash Enhancing Serum 6 ml (US)
Vejl. pris 1.095,00 kr
Din pris 657,00 kr
Swiss Immunizer Immunity Food Supplement 30 Kapsler (US)
Vejl. pris 350,00 kr
Din pris 210,00 kr
Swiss Clinic

Swiss Clinic er et eksklusivt mærke fra Schweiz. De arbejder med førende udviklere over hele verden, og målet er at udvikle højteknologiske skønhedsprodukter med naturlige og aktive ingredienser. Produkterne er beregnet til at bruge hjemme, så man selv kan udføre skønhedsbehandlinger, og samtidig få professionelle og holdbare resultater, som man normalt kun får ved en klinikbehandling. Swiss Clinics vision er at udfylde tomrummet mellem kosmetik og medicin eller kirurgi. For selv om man kan opnå mange flotte resultater med makeup, så er de mest egnet til at dække skønhedsproblemer, og ikke behandle dem. Og kirurgi er for det første et kæmpe skridt at tage, samtidig med at det kan blive en kostbar affære, så det vil der være mange som fravælger.

Og hvorfor skal vi gå på kompromis med vores udseende, hvis der findes midler og produkter, som kan hjælpe os med at nå vores ønsker...uden at vi skal under kniven?? Swiss Clinic udvikler både produkter og behandlinger, som giver de optimale betingelser for at få din naturlige skønhed frem, og deres ambition er at alle produkter skal afspejle og reflektere deres eget varemærkeløfte som er: "Swiss" betyder sikkerhed, kvalitet og precision, mens "Clinic" har til formål at forandre med et synligt og varigt resultat.

Produktsikkerhed

Ved Swiss Clinic har de en innovativ og kreativ indstilling til udviklingen af deres produkter. De går meget op i at bruge det bedste fra naturen, videnskaben og designmæssigt er der heller ikke noget at sætte en finger på. De følger de seneste tendenser, og altid uden at gå på kompromis med sikkerhed eller kvalitet. De sikrer en høj kvalitet, og anvender altid lokale partnere ved distribution. Swiss Clinic bruger ikke dyreforsøg, og er stolte medlemmer i PETA.

Et populært koncept

Det skandinaviske marked har taget enormt godt imod varemærket Swiss Clinic, og det har gjort, at det er vokset hurtigt. Det har blandt andet noget at gøre med at efterspørgslen efter effektive, sikre og innovative produkter med holdbare og varige resultater er vokset og er stadigt stigende. Og denne efterspørgsel har Swiss Clinic kunnet indfri ved at hjælpe tusindvis af kunder med deres skønhedsbekymringer. Alle produkter og ingredienser har ligeledes vundet accept hos hudterapeuter og brancheeksperter verden over, og det er kun med til at motivere lysten til hele tiden at udvikle nye metoder for at skabe effektive behandlinger.

Ved Nicehair.dk er vi meget stolte af at kunne præsentere det meget brede sortiment, som omfatter blandt andet tandblegning, kosttilskud, vippe- og brynserum med mere. Og noget af det som de er mest kendt for er deres Skin Roller, som flere gange har vist, at de kan skabe fantastiske resultater.

Loading...