Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB DUFTE FOR MIN. 399KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sunspa
Sunspa
Sunspa
Viser 6 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Selvbruner
Selvbruner Handske
Selvbruner Mousse
Selvbruner Spray
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Parabenefri
Produktegenskaber
Antibakteriel
Fugt
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Sunspa

Den spæde start: I 2003 blev Parasol APS stiftet af Michele de Linde Gladwin. Det danske firma var det første , der bragte spraytanning til Danmark. På dette tidspunkt var folk forsigtige med at benyttet selvbruning, idet tidligere tiders skrækhistorier om stribet og ujævn bruning stadig var printet i folks hukommelse. Parasols SunSpa produkter beviste dog, at der ikke længere var grund til at frygte selvbruning. Produkterne var blevet videreudviklet og forfinet, således resultaterne blev meget flotte. I løbet af få år lykkedes det derfor at overbevise mange danskere om, at de skulle benytte selvbruning fremfor solarium. Missionen var netop at få danskerne til at droppe solarium og overdrevent solbadning...ikke mindst for at reducere tilfælde af hudkræft, samt tilfælde af den knap så flatterende elefanthud, der i nogle tilfælde kan være bivirkning af overdrevent solbadning.

Going for gold: I tidernes morgen var det faktisk ikke anset at være solbrændt. Den gyldne hud bevidnede om, at man arbejdede ude og ikke var en anset del af den velhavende befolkning. Specielt de rige kvinder beskyttede sig mod solens stråler ved hjælp af hatte, tørklæder m.m. for at bevare deres sarte blege hud, der bevidnede deres velstand. Men modedesigneren, Coco Chanel, blev kreditteret for at have ændret ovennævnte holdning, da hun ved et tilfælde blev solbrun under en længere sejltur. Hendes fantastiske kreationer af modetøj i kombination med det sundere udseende skabte interesse ved de velhavende kvinder. Fra denne dag, var det trendy og friskt at have den gyldne brune farve.

Æblet: Selvbruning foregår umiddelbart på samme måde, som med det overskårne æble, der bliver mere og mere brunt. I æblet er det en naturlig kemisk proces, der får æblet til at blive mørkere efter kontakten med ilt. I selvbrunerprodukterne forefindes det simple kulhydrat Dihydroxyacetone (DHA), som er afledt af blandt sukkerroer og sukkerrør. Så snart du påfører selvbruningsprodukter til huden vil der forekomme en kemisk proces med aminosyrerne i hudens overfladeceller, der efterfølgende frembringer en bruning uden at skade huden. Bruningen vil ske indenfor 2-4 timer og vil derefter fortsætte i op til 72 timer efter.

DHA: Kulhydratet DHA til selvbruning blev opdaget i 1920´erne af tyske forskere, som brugte DHA i forbindelse med røngtenprocesser. De erfarede, at huden blev farvet brunlig, når de spildte DHA herpå. I 1960 introducerede Coppertone den første sunnless farvning. Desværre var farvningen uens og gav striber og pletter, så folk blev afskrækket fra at bruge selvbruneren. Gennem årene er der blevet forsket og udviklet meget på selvbruningsprodukterne og idag er disse produkter meget populære, som et alternativ til de skadelige metoder. SunSpa er blandt de førende på markedet.

SunSpa hos Nicehair.dk: Hos Nicehair.dk kan du købe SunSpas fantastiske selvbrunings- og solbeskyttende produkter til såvel kvinder, som mænd. Produkterne giver et jævnt bruningsresultat og sørger samtidig for at holde huden blød og lækker. Nicehair.dk har både den populære Tan in a Can, Self Tan Mousse og Gradual Tan Lotion...alt efter, hvordan du ønsker at påføre din selvbruner. Ved tvivlspørgsmål eller andet, så tag endelig kontakt til vores kundeservice.

SunSpa - The Art of Sunless Tanning.

Loading...