Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE DUFT BRANDS FOR MIN. 299KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Stuhr
Stuhr
Stuhr
Viser 34 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Stylingprodukter
Hårlak
Hårolie
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Spray
Saltvandsspray
Styling Cream
Tørshampoo
Hårvoks
Mud Voks
Paste Voks
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Hårtype
Alle Hårtyper
Fint
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parfumefri
Silikonefri
Uden Farvestoffer
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Beroligende
Fugt/ Blødhed
Glans
Mat Look
Medium Hold
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Stuhr Styling Sea Salt Tex Spray 150 ml
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
Stuhr Original Conditioner 750 ml
119,00 kr
Vejl. pris 140,00 kr
Stuhr Mild Hair Care Volume Shampoo 1000 ml
119,00 kr
Vejl. pris 140,00 kr
Stuhr Curls Shampoo 250 ml
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
Stuhr Curls Conditioner 200 ml
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
Stuhr Mild Hair Care Conditioner 750 ml
119,00 kr
Vejl. pris 140,00 kr
Stuhr Curl Booster 150 ml
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
Stuhr BB Spray Leave In 150 ml
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
Stuhr Argan Oil Hair Treatment 75 ml
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
Stuhr Hair Repair 200 ml
69,00 kr
Vejl. pris 80,00 kr
Stuhr Styling Hair Spray 250 ml - Extreme Hold
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
Stuhr Mild Styling Wax 100 ml
90,00 kr
Stuhr Extreme Wax 100 ml
90,00 kr
Stuhr Styling Dry Shampoo Spray 250 ml - Light
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
Stuhr Blonde Shampoo 250 ml
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
Stuhr Volume Shampoo 350 ml
79,00 kr
Vejl. pris 90,00 kr
Stuhr Hard Mud Wax 100 ml
90,00 kr
Stuhr Organic Shampoo 200 ml
90,00 kr
Stuhr Original Shampoo 350 ml
90,00 kr

Stuhr

Få professionel pleje til dit hår med STUHR

Der er mange faktorer, som spiller ind for sundheden af dit hår. Når man for eksempel afbleger sit hår, eller hvis man er en flittig bruger af varmeredskaber som krølle- eller glattejern, så slider disse påvirkninger ofte en del på håret. Ens valg af shampoo og balsam har også noget at sige, og derfor er det vigtigt at vælge den rette hårpleje til din hårtype. På Nicehair.dk finder du et godt udvalg af de bedste produkter fra STUHR, som plejer og nærer dit hår.

STUHR blev startet i 1957 af frisøren, Elmer Stuhr, som var en visionær mand med stor iværksættertrang. Han ændrede den danske frisørbranche, da han begyndte at klippe kvindernes lange hår kort. Det gjorde han endda med saks, hvor man førhen havde klippet håret med kniv. Elmer Stuhr var fast besluttet på at give sine kunder en unik oplevelse med fuld fokus på kundeservice og kvalitet, så de kunne forlade salonen glade og tilfredse.

STUHR er sidenhen blevet en af Danmarks eksklusive frisørkæder. Siden 50’erne har STUHR uddannet frisører fra hele verden i de nyeste teknikker og trends. Elmer Stuhrs visioner er stadig at finde i STUHRs frisørsaloner og i deres produkter. Du får stadig høj kvalitet og forkælelse i dag, hvad enten du besøger salonerne eller benytter STUHRs skønne produkter hjemme hos dig selv.

Maksimal forkælelse til dit hår

Med STUHRs lækre hårplejeprodukter kan du opnå samme følelse derhjemme, som når du netop har forladt frisøren: følelsen af velvære og sundhed. Du får produkter af høj kvalitet, men til priser hvor alle kan være med. Alle STUHRs produkter er testet og godkendt af STUHRs kreative frisørteam. Således er du sikret, at du får det bedste til dit hår. Når du bruger STUHRs produkter føler du med garanti, at du lige har været en tur til frisør.

Du kan både få hårplejeprodukter samt produkter til styling af dit hår. Du finder alt fra hårspray, tørshampoo og olier til balsam, shampoo og hårmasker. STUHRs produkters høje kvalitet sikrer dig en effektiv hårvask, som kan tilpasses netop din hårtype. STUHRs balsammer fugter og modvirker kruset eller flyvsk hår.

Du kan finde op til flere varianter, som matcher dine ønsker og behov. Uanset om du har farvet hår, tyndt eller krøllet hår, så findes der et alternativ til dig, så du kan få den bedste behandling til dit hår.

Style dit hår med STUHR

STUHRs produkter til styling kan fiksere din frisure, så den holder hele dagen. Så skal du ikke være bekymret for, at din opsatte frisure falder ud, eller at dine nylavede krøller ikke holder formen.

STUHR har også udviklet en mild og skånsom hårvoks til dig, der ønsker at give frisuren et stærkt hold hele dagen. STUHRs hårvoks kan bruges til alle hårlængder og hårtyper, og den kan endda bruges af børn, da voksen er uden parfume og nem at vaske ud igen.

Du finder også produkter som kan beskytte dit hår mod solens UV-stråler samt høje temperaturer fra varmeredskaber. Det er især vigtigt, hvis du bruger glattejern eller krøllejern til dit hår i dagligdagen, da varmebehandlingen vil slide meget på dit hår. Med varmebeskyttende produkter passer du godt på dit hår, så du ikke fremskynder spaltede spidser eller får et glansløst og tørt hår.

Hårpleje til alle mennesker og hårtyper

STUHR har lavet et væld af produkter, så du kan finde den hårpleje, som passer bedst til dit hår. Der findes nemlig mange forskellige hårtyper, så ét produkt kan fungere perfekt for én person, men ikke nødvendigvis passe godt til en anden. Blandt STUHRs mange produkter kan du finde dine nye favoritter til dit hår.

Du kan blandt andet få produkter, som er gode til dig med krøllet hår, eller du kan få en shampoo, som er specielt udviklet til blondt og gråt hår, da den neutraliserer uønskede gullige nuancer. Den shampoo virker både i naturligt blondt hår og i farvet hår.

Milde produkter til sart hovedbund

STUHR har lavet en linje med produkter til dig, der ønsker en mild hårplejeserie, som er skånsom og plejende for din hovedbund. Du kan få shampoo, balsam og mousse, som alle er uden parfume og astma allergimærket, så du kan undgå irriteret hovedbund. Produkterne giver dit hår volumen samtidig med, at de nærer håret.

Du kan også få økologiske hårprodukter med en beroligende og plejende effekt, hvis du går ind for økologi. Uanset hvilken serie fra STUHR du vælger, så får du de bedste produkter, som fugter og renser dit hår på bedste vis.

Se vores store udvalg af hårplejeprodukter her.

Loading...