Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

So Eco
So Eco
So Eco
Viser 50 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Makeup Pensler
Blush Børste
Concealer Pensel
Contour Børste
Eyeliner Pensel
Foundation Pensel
Læbepensel
Makeup Svamp
Pensel Kit
Pincet
Pudderbørste
Øjenbrynsbørster
Øjenskyggepensel
Indhold
Miljøvenlig emballage
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
So Eco Blush Brush
65,00 kr
So Eco Complexion Sponge Duo
79,00 kr
69,00 kr
So Eco Eye & Brow Brush Set
129,00 kr
So Eco Angled Eyeliner Brush
45,00 kr
39,00 kr
So Eco Eye Shading Brush
45,00 kr
39,00 kr
So Eco Complexion Sponge
59,00 kr
49,00 kr
So Eco Multi Tasking Brush
65,00 kr
So Eco 2 Bamboo Nail Files
59,00 kr
So Eco Complete Manicure Set
175,00 kr
So Eco Nail Clipper Trio
89,00 kr
So Eco Nail & Pedicure Brush
39,00 kr
So Eco Brow Brush Set
65,00 kr
So Eco Calming Sleep Mask
39,00 kr
Vejl. pris 45,00 kr
So Eco Eye Duo Brush Set
65,00 kr
So Eco Concealer Brush
45,00 kr
39,00 kr
So Eco Bronzer Brush
99,00 kr
89,00 kr
So Eco Foundation Brush
55,00 kr
49,00 kr
So Eco Powder Brush
69,00 kr
59,00 kr

So Eco

So Eco...Miljøvenligt make-up-børster og tilbehør.

Lige fra idéens begyndelse og materialernes indsamling, til produktionens gennemførelse og de færdige produkters vej til butikkerne, tager So Eco ansvar ved at have fokus på økologi, bæredygtighed, genbrug, samt menneske- og dyrevelfærd. So Eco giver dig muligheden for at tage et bevidst valg, når det gælder om at passe på vores miljø og natur, samt alle levende væsener, der lever og gror på Moder Jord.

Good brand:

So Eco er en engelsk virksomhed, der har specialiseret sig i at fremstille økologiske, bæredygtige og naturlige makeupbørster og tilbehør. Virksomheden har opbygget deres brand omkring øko-fokuserede principper, der skal være med til at sikre færre miljøpåvirkninger. Dette sker gennem yderst ansvarlige produkt - og emballageløsninger. Dyreretsforeningen, PETA, har akkrediteret So Ecos produkter til at være Cruelty-Free og veganvenlige, hvilket i al sin enkelthed betyder, at produkterne er udviklet og fremstillet ved hjælp af metoder uden dyremishandling og dyreforsøg, samt uden animalske komponenter. Brandets enestående fokus på, at de forskellige komponenter er 100% ansvarligt og etisk indsamlet, gør So Eco til et ægte og troværdigt økologisk kosmetikbrand. For hvert 10. produkt, der bliver solgt, planter So Eco 1 nyt træ. På baggrund af ovenstående blev So Eco, i 2018, tildelt Sublime Magazines præstigefyldte award, "Good Brand".

Pay it forward:

Bæredygtighed handler om, hvordan vi kan passe på vores jord, så den ikke lider overlast af den måde, vi vælger at leve på. De valg, vi træffer hver eneste dag, har betydning og konsekvenser for jorden. Konsekvenser, som vi umiddelbart ikke kan se lige nu, men som kan have betydning for fremtiden. Det handler om at give jorden videre til næste generation i lige så god stand, som vi selv overtog den i...og gerne bedre!

Smukkere med ren samvittighed:

Ønsker du at understøtte dine make-up-skills med fantastiske redskaber, så er So Eco et virkeligt godt bud. Der findes mange forskellige make-up-børster, -pensler og -svampe til forskellige typer make-up-konsistenser. So Eco tilbyder en komplet serie af make-up-tilbehør, der er fremstillet af genbrugs- og bæredygtige materialer. Alle materialerne er naturlige, bionedbrydelige og omhyggeligt udvalgt med fokus på miljøet og genanvendelse...

  • Børsternes hår er af Taklon, som er helt fine syntetiske fibre- biologisk nedbrydelige og allergivenlige, samt dyrevenlige og veganske. Taklon er et grønt, vegansk, biologisk nedbrydeligt og allergivenligt alternativ til ægte børstehår. De syntetiske fibre fælder og knækker ikke. Samtidig er de nænsomme mod huden, lettere at rengøre og dermed mere hygiejniske.
  • Børsterne har desuden lækre håndtag af bæredygtigt og økologisk bambus.
  • Aluminiummet omkring hårene er naturligvis også genanvendeligt.
  • Emballagerne er lavet af ubleget og bæredygtigt træ fra kontrolleret skovbrug med tryk af plantebaseret blæk.
  • Klæbemidlet er naturligvis vandbaseret majsstivelse.

Gå IKKE på kompromis med funktion og kvalitet...So Eco har gjort det muligt at forene en bæredygtig livsstil med miljøvenligt make-up-tilbehør. Ren samvittighed får din indre skønhed til at skinne mere igennem.

Clean up:

Når du bruger dine børster dagligt, samler der sig mange bakterier i dem. Disse bakterier kan resultere i urenheder og tilstoppede porer. Det er derfor vigtigt at få renset dine make-up-redskaber jævnligt. Din hud skånes og din make-up bliver flottere med rene pensler. Klik på linket og læs mere detaljeret om, hvordan Nicehair.dk anbefaler, du bedst renser og samtidig passer på dine børster, mens du vasker dem: Magazine

So Eco er Nice:

Nicehair.dk giver dig muligheden for at tilvælge bæredygtighed igennem So Ecos fantastiske produkter. So Eco har en make-up børste eller anden applikator til et hvert formål. Find lige det DU har brug for ved at kigge det store udvalg igennem.

So Eco - The face of responsible beauty.

Loading...