Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ GAVEÆSKER OG ELEKTRONIK VED KØB FOR MIN. 199KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Smuuk Skin
Smuuk Skin
Smuuk Skin
Viser 7 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Olie
Kosttilskud
Kosttilskud
Hudtype
Alle Hudtyper
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Energigivende
Fugt
Regenererende
Reparerer Huden
Køn
Til Kvinder
Til Voksne
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Smuuk Skin HairBooster 180 Pieces
249,00 kr
Vejl. pris 329,00 kr
Smuuk Skin YouthOptimizer 180 Pieces
649,00 kr
599,00 kr
Smuuk Skin HydroBalance 180 Pieces
649,00 kr
519,00 kr
Smuuk Skin SunPrepare 180 Pieces
269,00 kr
Vejl. pris 359,00 kr
Smuuk Skin PureSkin 180 Pieces
259,00 kr
Vejl. pris 359,00 kr
Smuuk Skin HydroBalance Oil 30 ml
549,00 kr
499,00 kr
Smuuk Skin PureSkin Oil 30 ml
549,00 kr
499,00 kr

Smuuk Skin

Skønheds vitaminer til hår og hud

Dansk produceret kosttilskud, der med sin unikke formel og kombination af nøje udvalgte næringsstoffer har til formål at pleje, nære og styrke huden, både inde- og udefra.

Det vi optager, er det vi udstråler

Din hud er din krops største organ, og det er derfor ekstra vigtigt at pleje den indefra, for at forebygge og minimere synlige tegn på ældning. Dannelsen af kollagen og elastin mindskes naturligt med alderen og huden mister sin naturlige spændstighed allerede fra vi runder de 25 år. Det er ikke kun tiden, vi er oppe imod, når det kommer til vores huds sundhed. Dagligt påvirkes den også af eksterne faktorer som forurening, stress, rygning, alkohol og UV-stråler, der alle er med til at producere skadelige frie radikaler, som angriber huden i en proces der kaldes oxidation. En proces der nedbryder hudens struktur.

Innovativ skønhedsserie

Skønhedstabletterne virker på hele kroppen og arbejder i det dybe hudlag. For at understøtte effekten af skønhedstabletterne er der udviklet 2 ansigtsolier, som er sammensat af nøje udvalgte planteolier, der arbejder i synergi på at styrke hudens fugtbalance, smidighed og hudkvalitet. Hvert produkt i serien har sin unikke formulering og er målrettet forskellige behov der, når de tages sammen, arbejder i synergi på at holde din hud smuk.

Smuuk Skin tager afsæt i en holistisk tilgang til skønhed, og vi ønsker at være kvinders fortrukne valg inden for cosmecuticals og en uundværlig del af den daglige skønhedsrutine. De er inspireret af den danske natur på Møn, hvor blomsterne gror vildt. Hver blomst er unik, smuk og helt sin egen. På samme måde er vi forskellige, men fælles for os alle er, at vi har brug for den rette mængde af vitaminer, mineraler og næringsstoffer indefra for at kunne stråle udadtil.

Det er deres mission at tilbyde unikke sammensætninger af vitaminer, mineraler og næringsstoffer med forskellige skønhedsegenskaber. Deres produkter er synergetisk sammensat og formuleret på baggrund af videnskabelige studier, hvor mængden af vitaminer og mineraler er afstemt med de mængder, der jf. kliniske studier giver en påvist effekt.

Skønhed har ingen alder, og at ældes med ynde er i de fleste kvinders interesse.

Dansk udviklet og produceret

Smuuk Skin er udviklet i samarbejde med en række førende forskere og bliver fremstillet i Danmark. Skønhedstabletterne bliver produceret af JemoPharm på Møn, der har mere end 30 års viden og erfaring med produktion af vitamin-, mineral- og kosttilskud af højeste kvalitet. Smuuk Skin ansigtsolierne bliver produceret i Nordsjælland af Ahlmann Oil.

En stærk trio af eksperter har bidraget til udviklingen af Smuuk Skin:

  • LARS LINDMARK / DR. MED.SC. (PH.D) Scientific Advisor. Lars har gennem 40 år arbejdet med udvikling af kosttilskud og lægemidler inden for en række ernæringsstoffer.

Lars’ pioner arbejde inden for indre skønhed har skabt grobund for de nye Smuuk Skin formuleringer. Hans ekspertise har været med til at løfte vores skønhedstabletter til et nyt niveau, hvor klinisk dokumenterede studier danner grundlag for sammensætningen.

”Der er de seneste 10 år blevet fortaget mange studier indenfor cosmeceuticals som understøtter, at kvaliteten af dermis er afhængig af en række næringsstoffer som vitaminer, mineraler og aminosyre. I udarbejdelsen af Smuuk Skin har vi anvendt ingredienser som er dokumenteret og i mængder som understøttes i studier. Næste skridt i udviklingen af Smuuk Skin er at igangsætte produktspecifikke studier, der kan understøtte den synergetiske effekt af de forskellige ingredienser i formuleringerne med forventningen om hurtigere og/eller større effekt”.

  • HENRIK TOFT SIMONSEN / CEO, PHD, FARMACEUT Henrik har mere end 10 års erfaring med research indenfor mos og fotosyntetisk celle bioteknologi. Henrik har brugt 2 år på Cambridge University som post doc, har en PhD i naturprodukters kemi fra Københavns Universitet og er i dag forskerleder.

”Det har været et spændende projekt, tidligere har jeg kun skulle fokuserer på én planteolies egenskaber, men i dette projekt har vi skulle vurdere og undersøge mange planteoliers funktion og eventuelle synergetiske effekter på hudens bakterier’.

  • ZARKO AHLMANN PAVLOV / PARFUMEUR Med Zarkos ekspertise inden for dufte og olier, har han taget Smuuk Skin til et nyt nivau og tilført alt det bedste i 2 luksuriøse ansigtsolier. Ahlmanns producerer Smuuk Skin ansigtsolierne i Saunte, Nordsjælland.

”Jeg har altid været fascineret af olier, deres molekylære former og hvordan de arbejder sammen. Og så har en række af de æteriske olier jo også nogle skønne dufte. At vi har kunne udvide vores produktion med Smuuk Skin ansigtsolier bliver spændende’’.

Loading...