Hurtig levering
1-3 arbejdsdage
Kundeservice & rådgivning
Ring til os på 32 200 200

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Smashbox

Smashbox

Viser 14 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
GOSH Copenhagen
Smashbox
Pris
Farve
Blå
Brun
Grå
Grøn
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Orange
Rosa
Rød
Shimmer
Sort
Sølv
Ansigtsmakeup
Concealer
Fast Pudder
Foundation
Primer
Øjenmakeup
Bryn Makeup
Øjenskygge
Øjenskygge primer
Læber
Lip Plumper
Lipgloss
Læbestift
Hudtype
Acne/ Uren Hud
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Indhold
Glutenfri
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Sulfatfri
Uden Talkum
Vegan Venlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Fast
Fugt
Glød
Høj Dækkeevne
Let/ Medium Dækkeevne
Poreminimerende
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Nulstil filtrering
Smashbox

Smashbox

Fotovenlig kosmetik

Max Factors efterkommere: Dean og Davis Factor er oldebørn af Hollywood Make-up legenden, Max Factor. De er samtidige visionære fotografer, der fra første færd opnåede stor succes med at tage helt fantastiske fotos for store magaziner, modekampagner og tøjmærker. Smashbox studiet blev grundlagt i 1990, men selve Smashbox Cosmetics så først dagens lys i 1996.

Tanken var at skabe kosmetik, der kunne leve op til et fotostudios store krav og hårde vilkår, og så tage det herfra og føre det ud i den virkelig verden. Signatur produktet for Smashbox Cosmetics kom i 2000, nemlig deres Photo Finish Foundation Primer. Primeren gør din make-up langtidsholdbar og giver din hud et jævnt og frisk udseende. Brandets produkter har vundet flere priser og de tog i 2013 et stort skridt og ekspanderede internationalt til England, tyskland, Rusland, Brasilien og Mellemøsten. Idag har de bredt sig til alverdens steder.

Navnet: Smashbox er slang for det ikoniske kamera fra 1900 tallet, hvor man endelig kunne præsentere et kamera med rullefilm. Navnet er naturligvis er valgt ud fra grundlæggernes erhverv.

Nøgleord: Davis Factor næver Smashbox nøgleord, som KREATIVITET, FORENING OG SAMARBEJDE. Disse nøgleord er vigtige for at få de bedst mulige resultater og den størst mulige succes. Ingen kan klare sig helt alene - alle har brug for nogen. Det handler om at vælge sine allierede med omhu og finføling.

Vidste du, at Smashbox...

...har 120 forskellige BE LEDGENDARY LIPSTICK farver at vælge imellem? Alle udviklet til at pleje og holde i mange timer, således dine læber kan blive ved med at se fantastiske ud! ...laver primere, der ikke BARE er primere? Smashbox har primere til ethvert hudplejebehov fra blandt andet minimering af forstørrede porer, udligning af aldringstegn, samt opfriskning af olieret og sensitiv hud m.m. ...har BB Cream i 4 forskellige nuancer, som kan benyttes, som primere eller alene? At de kan beskytte din hud mod solens farlige stråler og genopbygge din huds fugtbalance på bare 4 uger? At de kan reducere fedtet hud, samt give din hud et galt og nærmest perfekt udseende?

Nicehair.dk og Smashbox: Smashbox er blandt de mange fantastiske produkter, vi tilbyder vores kunder hos Nicehair.dk. Vi bestræber os på at finde de mest populære, de mest innovative og de mest trendy produkter til jer. Vi har valgt Smashbox, fordi vi mener, at produkterne holder, hvad de lover og fordi resultaterne er fantastiske.
Smashbox kosmetik er unik og effektiv. Du har muligheden for at vælge efter hudtype og hududfordringer, hvilket gør det meget lettere at finde de rette produkter. Samtidig er produkterne lette at at arbejde med og de giver et perfekt resultat, der holder i timevis. Du kan læse mere om hvert enkelt produkt på vores hjemmeside Nicehair.dk. Du har også muligheden for at kontakte vores altid venlige og "næsten alvidende" kundeservicepersonale, hvis du har spørgsmål eller andet, du ikke fik besvaret ved at kigge på Nicehair.dk.

Smashbox - Be your most kickass beautifull selves!

Loading...