Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ KROPSPLEJE OG SELVBRUNERE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Urtethe

Viser 42 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kosttilskud
Kosttilskud
Te
Indhold
Koffeinfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Køn
Til Kvinder
Til Voksne
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Pukka Cleanse Te - Økologisk
40,00 kr
Pukka Feel New - Organic
40,00 kr
Pukka Love Te - Økologisk
40,00 kr
Pukka Relax Te - Økologisk
40,00 kr
Pukka Tulsi Clarity - Organic
40,00 kr
Urtethe

Urtethe...når det er bedst...

"Pukka" betyder AUTENTISK og ÆGTE på Hindu - og det er lige nøjagtig den præcise beskrivelse af denne fantastiske urtethe. Pukka er nemlig 100% økologisk og er helt fri for kunstige duft- og aromastoffer, samt diverse konserveringsmidler.

Urtene er fremavlet med respekt for naturen og miljøet. Alle urter stammer fra bæredygtige og økologiske kilder i tæt samarbejde med de dyrkende landmænd.

Den engelske urteterapeut og medstifter af Pukka, Sebastian Pole, sammensætter urterne, så hver the har sin unikke egenskab og er ren nydelse for, såvel krop, som sjæl. Samtidig er denne luksuriøse the pakket i Fair Traide emballager, som er miljøvenlige og godkendt indenfor den højeste industristandard.

Fair Trade garanterer, at produkterne er produceret under gode arbejdsvilkår og med stor socialretfærdighed. Pukka er the med bæredygtighed. Det vil sige, at produkterne gavner, istedet for at skade miljøet og mennesker - og dyr for den sags skyld. Der bliver taget hensyn til dyrenes rettigheder, derfor anvendes, der INGEN dyreforsøg eller nogen former for dyremishandling i forbindelse med Pukkas vej fra markerne til butikkerne.

Pukka The er sundhed og velvære

Pukka fremstilles med stor gennemsigtighed og uden skjult dagsorden - alle oplysninger om og i produkterne er let tilgængelige og gemmenskuelige. Denne the udspringer af en flere tusinde år gammel indisk filosofi, "Ayurveda", som så smukt kan oversættes til "kunsten at leve klogt".

Filosofien handler om, at tage udgangspunkt i sundhed og velvære ved at fokusere på de elementer, der fremmer dette. Det vil sige elementer, som mad, livsstil, massage, yoga, hvile, søvn, motion, årstidernes gang o.l. Det handler om at finde balance i sig selv og med naturen, samt at føle fred og kærlighed.

Ayurveda handler, som nævnt, om at holde sig sund i krop og sind - og det...uanset hvilke udfordringer livet end måtte byde dig. Filosofien koncentrerer sig om, hvordan mennesket, med små-justeringer, kan opretholde eller genetablere en balance i både organer, tanker og følelser. Dette gennem ovennævnte og gennem en bevidstgørelse af eventuel egen personligheds selvdestruktivitet.

Begge Pukkas stiftere, Sebastian Pole og Tim Westwell, har på egen krop mærket den store forandring, der skete i deres krop og sind, da de begyndte et liv med "De magiske urter". Og det var faktisk på denne måde deres veje krydsede hinanden dengang i 2002. De to herrers genialitet indenfor urter, har medvirket til at Pukka flere gange har vundet fødevareindustriens Oscar..."The Great Taste Award".

Pukka The hos NiceHair.dk

Hos NiceHair.dk kan vi tilbyde dig et varieret udvalg af Pukkas skønne the - der er lidt til ethvert formål.

 • Fordøjelsesproblemer og oppustethed?
  Find en the med feks. Pebermynte, Kanel, Ingefær, Fennikel eller Anis.

 • Betændelsestilstande/luftvejsinfektion?
  Theen bør indeholde Lakridsrod eller måske Kamille.

 • Søvnløshed?
  Drik the med Anis, Rose, Kamille eller Pebermynte.

 • Stimulering af mælkeproduktion?
  Vælg en the med Fennikel, Ingefær eller Ginseng.

 • Koncentrationsbesvær?
  Snup en the indeholdende Kanel, Ginseng eller Basilikum.

 • For lavt blodtryk?
  Nyd the med Lakridsrod...OBS!!! Ikke godt for personer med højt blodtryk!!!

 • Sorg, stress og uro?
  The med Rose kan være et godt valg.

 • Manglende appetit? God idé med the med Pebermynte eller Kanel.

Pukka the giver dig mange muligheder for at vælge den helt rigtige økologiske og vegan-venlige the til det tænkte formål og den perfekte lejlighed. Flot indpakket i miljøvenlige emballager og dekoreret på smukkeste vis. Gør dig selv den tjeneste også at prøve Pukkas vidunderlige hudplejeserie.

Pukka - Ayurveda - The art of living wisely.

Loading...