Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

MASSEVIS AF DUFTE TIL 199 KR. & EFTERÅRSTILBUD TIL 99 KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

ProNails
Viser 102 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Gold
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Metallic
Nude (Beige)
Orange
Perlemor
Rosa
Rød
Shimmer
Silver
Sort
Transparent
Ansigtspleje
Serum
Kropspleje
Bodyscrub & Exfoliering
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Fodfil
Håndcreme
Negle
Base Coat
Neglelak
Neglelakfjerner
Neglepleje
Top Coat
UV-Neglelak
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Alkoholfri
Parabenefri
Parfumefri
SPF 15 og under
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Fugt
Glød
Hård hud
Høj Dækkeevne
Kølende
Rynker/ Fine Linjer
Silver
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
ProNails Foot Care Magic Foot File
369,00 kr
299,00 kr
ProNails Clinifile For Feet
79,00 kr
ProNails Nail Serum 10 ml
189,00 kr
ProNails Longwear Finish 10 ml
129,00 kr
ProNails Latex Toe Separators
19,00 kr
ProNails SelfGel 6 ml - 017 Ruby Red
149,00 kr
79,00 kr
ProNails SelfGel 6 ml - 021 Atomic Red
149,00 kr
79,00 kr
ProNails SelfGel 6 ml - 016 Hot Pink
149,00 kr
79,00 kr
ProNails Cuticle Pusher
269,00 kr
ProNails SelfGel 6 ml - 009 Pink Dune
149,00 kr
99,00 kr
ProNails SelfGel 6 ml - 023 Rusty Red
149,00 kr
99,00 kr
ProNails SelfGel 6 ml - 025 Black Rose
149,00 kr
99,00 kr
ProNails Longwear Thinner 15 ml
129,00 kr
ProNails Longwear Start 10 ml
129,00 kr
ProNails Foot Care Callus Off 190 ml
329,00 kr
169,00 kr
ProNails Cuticle Remover 10 ml
129,00 kr

ProNails

"They nailed it":

ProNails historie startede for mere end 30 år siden. I 1981 grundlagde Catherine Claus det første belgiske produktionsselskab med speciale i professionelle negleplejeprodukter. Hendes uovertrufne iværksætter-evner og hendes enorme kreativitet har fået virksomheden til at blive et førende navn i den europæiske negleplejeindustri. Tidligere hed brandet; Professionails, men det er sidenhen blevet ændret til ProNails, som vi kender det idag. Virksomheden samarbejder blandt andet med professionelle negleteknikere og stylister om at udvikle kvalitetsprodukter, der både plejer og styrker neglene. Paul Parein overtog virksomheden i 2009. Under Pauls ledelse fokuserer virksomheden blandt andet på produktinnovation, forretningsstøtte, salgsudvidelse og de strategiske fremtidige retninger. I dag beskæftiger virksomheden omkring 100 mennesker og eksporterer ProNails til 45 lande gennem uafhængige distributionspartnere. Hovedkontoret ligger i Brasschaat, i Nordøst Antwerpen og har et datterselskab i Paris. Poul og hans ansatte har en perfekt føling med og en fremsynethed for, hvad der rører sig indenfor moden både idag, imorgen og i overmorgen. Dette kombineret med matchende farver og stor omhu tilfører brandet betydelig merværdi og giver dig muligheden for at opnå drømmen om smukke hænder.

Værdierne:

 • ProNails står for klasse. Elegance til enhver tid og til enhver lejlighed, hvilket tydeligt ses på deres design. De gør alt med stil. Samtidig værdsætter og respekterer de deres kunder, distributører og kolleger. De overrasker igen og igen med deres fantastiske produkter. Ligesom de hjælper og motiverer andre til at gøre det samme.
 • ProNails elsker innovation og søger konstant spændende nye teknologier indenfor neglepleje. De bringer kvalitet, originalitet og skønhed til jer. Og garanterer effektivitet, konkurrenceevne og markedsværdi til deres professionelle partnere.
 • Kreativitet er en sindstilstand for ProNails. Det er en holdning, der virker inspirerende. Lancering af trends og skabelse af visuelt tiltalende og innovative nye produkter er, hvad de gør bedst.
 • ProNails bringer det bedste frem i mennesker. Produkterne er ikke bare virkningsfulde, de bringer også smilet frem på såvel læberne, som i øjnene...ikke mindst på grund af de strålende farver. På den måde oplever du din egne ubegrænsede muligheder og den glæde det bringer med sig.
 • Produkterne er gennemsyret af pålidelighed og lever op til forventningerne. Samarbejdet parterne imellem er baseret på tillid og gensidig respekt. Sådan har det været i mere end 30 år...og sådan vil det fortsætte med at være.

ProNails og NiceHair:

Nøgleord, som kvalitet, pålidelighed, inspiration og sjov, er ord, som ProNails deler med Nicehair.dk. Vi sætter stor pris på ligevægt mellem professionel alvor og morskab. Det er betydningsfuldt, at vi på ærlig og autentisk vis formår at opnå jeres og vores samarbejdspartneres tillid og respekt. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde jer, så bredt et udvalg af de bedste produkter på markedet, som muligt. ProNails er blandt disse produkter. Hos Nicehair.dk har vi valgt nogle af de ProNails produkter, der er størst efterspørgsel på...såsom:

 • antiage-håndcreme, scrub og serum.
 • cuticlefjerner, serum og vitaminolie.
 • korrektionspen og acetonefri neglelakfjerner
 • fodpleje i mange afskygninger.
 • Forskellige nyttige hjælperedskaber.
 • Et væld af holdbare neglelak i blandt andet smukke, sjove, klassiske og vilde farver.

Klik på de forskellige produkter og find dem, der passer perfekt til din personlige stil og dine behov. Der er altid hjælp at hente hos vores dygtige kundeservicemedarbejdere enten telefonisk eller pr mail. Husk at følge med i vores tilbud og auktioner, samt find inspiration i vores Nice Magazine.

ProNails - Make you shine!

Loading...