Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE LØRDAGENS VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
ProNails
ProNails
ProNails
Viser 48 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Grå
Grøn
Lilla
Lyserød (Pink)
Nude (Beige)
Orange
Perlemor
Rosa
Rød
Shimmer
Sort
Negle
Neglelak
UV-Neglelak
Produktegenskaber
Hård hud
Høj Dækkeevne
Medium dækkeevne
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
ProNails Foot Care Callus Off 190 ml
227,00 kr
329,00 kr
ProNails Cuticle Pusher
188,30 kr
269,00 kr

ProNails

"They nailed it":

ProNails historie startede for mere end 30 år siden. I 1981 grundlagde Catherine Claus det første belgiske produktionsselskab med speciale i professionelle negleplejeprodukter. Hendes uovertrufne iværksætter-evner og hendes enorme kreativitet har fået virksomheden til at blive et førende navn i den europæiske negleplejeindustri. Tidligere hed brandet; Professionails, men det er sidenhen blevet ændret til ProNails, som vi kender det idag. Virksomheden samarbejder blandt andet med professionelle negleteknikere og stylister om at udvikle kvalitetsprodukter, der både plejer og styrker neglene. Paul Parein overtog virksomheden i 2009. Under Pauls ledelse fokuserer virksomheden blandt andet på produktinnovation, forretningsstøtte, salgsudvidelse og de strategiske fremtidige retninger. I dag beskæftiger virksomheden omkring 100 mennesker og eksporterer ProNails til 45 lande gennem uafhængige distributionspartnere. Hovedkontoret ligger i Brasschaat, i Nordøst Antwerpen og har et datterselskab i Paris. Poul og hans ansatte har en perfekt føling med og en fremsynethed for, hvad der rører sig indenfor moden både idag, imorgen og i overmorgen. Dette kombineret med matchende farver og stor omhu tilfører brandet betydelig merværdi og giver dig muligheden for at opnå drømmen om smukke hænder.

Værdierne:

 • ProNails står for klasse. Elegance til enhver tid og til enhver lejlighed, hvilket tydeligt ses på deres design. De gør alt med stil. Samtidig værdsætter og respekterer de deres kunder, distributører og kolleger. De overrasker igen og igen med deres fantastiske produkter. Ligesom de hjælper og motiverer andre til at gøre det samme.
 • ProNails elsker innovation og søger konstant spændende nye teknologier indenfor neglepleje. De bringer kvalitet, originalitet og skønhed til jer. Og garanterer effektivitet, konkurrenceevne og markedsværdi til deres professionelle partnere.
 • Kreativitet er en sindstilstand for ProNails. Det er en holdning, der virker inspirerende. Lancering af trends og skabelse af visuelt tiltalende og innovative nye produkter er, hvad de gør bedst.
 • ProNails bringer det bedste frem i mennesker. Produkterne er ikke bare virkningsfulde, de bringer også smilet frem på såvel læberne, som i øjnene...ikke mindst på grund af de strålende farver. På den måde oplever du din egne ubegrænsede muligheder og den glæde det bringer med sig.
 • Produkterne er gennemsyret af pålidelighed og lever op til forventningerne. Samarbejdet parterne imellem er baseret på tillid og gensidig respekt. Sådan har det været i mere end 30 år...og sådan vil det fortsætte med at være.

ProNails og NiceHair:

Nøgleord, som kvalitet, pålidelighed, inspiration og sjov, er ord, som ProNails deler med Nicehair.dk. Vi sætter stor pris på ligevægt mellem professionel alvor og morskab. Det er betydningsfuldt, at vi på ærlig og autentisk vis formår at opnå jeres og vores samarbejdspartneres tillid og respekt. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde jer, så bredt et udvalg af de bedste produkter på markedet, som muligt. ProNails er blandt disse produkter. Hos Nicehair.dk har vi valgt nogle af de ProNails produkter, der er størst efterspørgsel på...såsom:

 • antiage-håndcreme, scrub og serum.
 • cuticlefjerner, serum og vitaminolie.
 • korrektionspen og acetonefri neglelakfjerner
 • fodpleje i mange afskygninger.
 • Forskellige nyttige hjælperedskaber.
 • Et væld af holdbare neglelak i blandt andet smukke, sjove, klassiske og vilde farver.

Klik på de forskellige produkter og find dem, der passer perfekt til din personlige stil og dine behov. Der er altid hjælp at hente hos vores dygtige kundeservicemedarbejdere enten telefonisk eller pr mail. Husk at følge med i vores tilbud og auktioner, samt find inspiration i vores Nice Magazine.

ProNails - Make you shine!

Loading...