Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LÆKRE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

P20 Riemann
P20 Riemann
Viser 8 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Sol Produkter
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Uden Farvestoffer
Produktegenskaber
UV-Beskyttelse
Køn
Til Børn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

P20 Riemann

P20 Riemann...Solbeskyttelsesartikler.

Dansk-produceret P20 er kompromisløs og bredspektret UVA- og UVB-solbeskyttelse til hele familien.

Sol over Afrika:

P20 er inspireret af Afrikas sol, designet af en dansk mand og ejet af en Norsk virksomhed. Claus Riemanns ven skulle på ferie i Afrika. Vennens hud var lys og derfor særligt sensitiv overfor den hede afrikanske sol. Dette inspirerede Riemann til at udvikle den bedst mulige solbeskyttelse, der samtidig skulle virke forebyggende på de gener solen kan forårsage. Riemanns fantastiske engagement og store seriøsitet blev forenet med en enorm videnskabelig indsats, hvilket lige siden 1979 har banet vejen for P20's kæmpe succes. Virksomheden ejes idag af Orkla, som er Norges største leverandør af mærkevarer til dagligvarehandlen.

Klare fordele:

P20 produkterne er transparente, klæber ikke og giver huden mulighed for at ånde, hvilket blot er få ud af mange fordele - P20 er også...

  • unik letvægtsformulering, der er letpåførlig og hurtigt absorberende - uden at efterlade hvide striber.
  • langtidsbeskyttende i op til 10 timer.
  • meget vandfast - ved badning kan du forvente beskyttelse i sammenlagt 80 min.
  • høj UVA/UVB beskyttelse, hvilket forebygger solskader og tidlig aldring. Produkterne får 5 ud af 5 mulige stjerner i Europæisk bedømmelse af beskyttelsesgraden.
  • UDEN parfume og farvestoffer, hvilket minimerer risikoen for hudirritation og allergiske reaktioner.
  • perfekt til alle aldre og hudtyper

Børn og solcreme:

Jo flere solskoldninger dit barn udsættes for, desto større er risikoen for at udvikle hud- og modermærkekræft senere i livet. Børn har ikke den samme resonans, som vi voksne. De forstår ikke altid de langsigtede konsekvenser af manglende brug af solbeskyttelse. De lever i nuet. Der er rigtig mange børn, der bare ikke bryder sig om at blive smurt ind i solcreme, hvilket ofte kan give anledning til sure miner. Fordelen ved brug af P20 til børn er, at produkterne ikke ligner creme, de klæber ikke og de trænger hurtigt ind, hvilket også betyder, at eventuelt tøj ikke bliver påvirket af produktet. Børnene vil derfor ikke opleve de samme gener, som ved mange andre solartikler. HUSK! Jo lysere hud og jo højere UV-indeks, desto højere solfaktor bør du anvende. OBS! Babyer må aldrig opholde sig i direkte sol og mindre børn bør anvende solbeskyttende tøj!!!

4 velmenende råd:

  • Hold siesta fra middagssolen 12-15.
  • Benyt solhat, tøj og skygge.
  • Anvend altid minimum faktor 15 solcreme, når UV-indekset er 3 eller derover.
  • Undgå solarium mest muligt.

Vælg solbeskyttelse med god kemi:

P20 Riemann får den bedst mulige kemibedømmelse af Forbrugerrådet TÆNK. Produkterne er testet til A-kolbe, fordi P20 ikke indeholder uønsket kemi og hormonforstyrrende stoffer. Test eventuelt selv dine produkter ved at anvende "Kemiluppen", som du kan hente gratis i App Store og på Google Play.

P20 og NH:

Nicehair.dk kan godt lide, at solen skinner udenfor. Vi kender dog også til vigtigheden af at passe godt på os selv og andre i solen, derfor kan du naturligvis købe P20 Riemann og andre lækre solprodukter hos os. Klik på følgende link og se det kæmpe udvalg af solproduker til hele familien Solprodukter

P20 Riemann - Seriøs og troværdig solpleje.

Loading...