Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Oral-B
Oral-B
Oral-B
Viser 12 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Tandpleje
EL Tandbørste
Tandbørste
Køn
Til Børn
Til Voksne
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Oral-B

Drømmer du om at få et smukt og strålende smil? Med en tandbørste fra Oral-B kan dine ønsker gå i opfyldelse. Oral-B er kendt som et af de mest anerkendte mærker inden for tandpleje og anbefales af de fleste tandlæger.

Gå på opdagelse i udvalget her på siden, og find den tandbørste, der passer til dig og dine tænder.

Få kvalitetsprodukter til dine tænder med Oral-B

Oral-B er et amerikansk mærke, der blev grundlagt i 1950 af tandlægen Dr. Hutson. Mærket har revolutioneret tandplejens verden med professionelle tandbørster i topkvalitet og er nu et af de førende mærker på markedet. Oral-B har et bredt udvalg af tandbørster, der passer både til børn og voksne – så du kan finde den perfekte tandbørste til dig selv og hele familien.

Hos NiceHair forhandler vi flere forskellige mærker, som kan hjælpe dig med at få et flot og sundt smil. Udforsk alle vores mærker her.

Prøv en elektrisk tandbørste fra Oral-B

Oral-B er særligt kendt for deres elektriske tandbørster. Tandbørsterne bruger smart-teknologi og er nemme at bruge for at sikre, at dine tænder og dit tandkød bliver rengjort.

Læs med her, hvor vi dykker ned i de forskellige fordele ved at bruge en elektrisk tandbørste fra Oral-B:

 • Mere effektiv fjernelse af plak: Elektriske tandbørster fjerner op til 100% mere plak end manuelle tandbørster, så du undgår karies og sygdomme. Med deres tandbørstehoveder er det nemlig muligt at nå selv de mest vanskelige områder i din mund.

 • Forbedret brugervenlighed: Når du bruger en manuel tandbørste, skal du bevæge tandbørsten frem og tilbage, men med en elektrisk tandbørste fra Oral-B gør den alt arbejdet for dig. Du skal kun bevæge tandbørsten hen over dine tænder. Mange oplever derfor, at det er nemmere at børste tænder med en elektrisk tandbørste.

 • Avanceret teknologi og smarte funktioner: Det anbefales, at du børster dine tænder i to minutter – to gange om dagen. Med en indbygget timer i den elektriske tandbørste opnår du den anbefalede tid og forbedrer dine tandbørstevaner. For at beskytte dit tandkød og dine tænder mod skader vil den indbyggede tryksensor også signalere, når du børster for hårdt.

 • Sjovt for børn: Tandbørstningen skal være en rar oplevelse for alle. Oral-B tilbyder derfor elektriske tandbørster i mange farver med forskellige motiver og musik, der giver dit barn lyst til at børste tænder. Det kan skabe en sjov oplevelse for dit barn og motivere barnet til at prioritere mundhygiejnen og udvikle sunde vaner.

Hvis du bruger en elektrisk tandbørste korrekt, kan den ikke skade dit tandkød eller din emalje men i stedet fremme en sund mundhygiejne. De elektriske tandbørster fra Oral-B er designet til at give dig den bedste pleje, og det resulterer i et smil, der stråler af sundhed og skønhed.

Sådan vælger du den perfekte elektriske tandbørste fra Oral-B

Det kan være svært at finde rundt i, hvilken elektrisk tandbørste fra Oral-B du skal vælge. Derfor har vi samlet vores bedste råd, så du kan træffe den bedste beslutning for dine tænder:

 • Størrelsen: Vælg et tandbørstehoved, der passer til størrelsen af din mund. Undgå børster, der enten er for små eller for store, da det kan være svært at rengøre de svært tilgængelige områder grundigt.

 • Hårdheden: Børstens hårdhed spiller også en vigtig rolle i valget af den rigtige tandbørste. Vi anbefaler at vælge et tandbørstehoved med bløde børstehår, da de er mere skånsomme mod tænderne og tandkødet. Hårdere børstehår kan nemlig beskadige emaljer og rodoverflader.

 • Forskellige indstillinger: En elektrisk tandbørste med forskellige indstillinger kan være en fordel, da det giver dig mulighed for at tilpasse din børstning efter dine præferencer og behov.

Lad dig bare inspirere af vores tips, når du skal vælge den perfekte elektriske tandbørste fra Oral-B. Så kan du få et smukt smil, du ikke kan modstå.

Skab en effektiv tandbørsterutine

En effektiv tandbørsterutine er afgørende for at opretholde stærke tænder og et velplejet tandkød. Vi har samlet en guide, der kan hjælpe dig med at skabe en god rutine, så du opnår en sund mund:

 • Vælg den rigtige tandbørste fra Oral-B, og vælg en tandpasta, der passer til dine behov. Du kan med fordel vælge en tandpasta med fluorid, som styrker dine tænder.

 • Brug den rigtige teknik for at opnå en effektiv tandbørstning. Placér tandbørsten fra Oral-B med børstehårene mod tandkødet, og lav små cirkelbevægelser på alle tænder – både for- og bagsiden. Glem ikke at børste din tunge for at undgå dårlig ånde.

 • Husk at børste tænder i mindst to minutter – to gange om dagen. Så sikrer du en grundig rengøring af alle tænder og fjerner plak og madrester.

 • Forbedr din tandbørstning med tandtråd og mundskyl. Tandtråd fjerner madrester mellem tænderne, hvor børsten ikke kan nå, og mundskyl renser munden for bakterier og giver dig en frisk ånde. Se vores udvalg af tandpleje her.

Med vores guide kan du skabe en effektiv tandbørsterutine, der hjælper med at holde dine tænder stærke, dit tandkød sundt og dit smil strålende. Hvis du ønsker at få pænere, hvidere tænder, kan du også bruge tandblegning, der gør dit smil ekstra flot.

Loading...