Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
O'Keeffe's
O'Keeffe's
O'Keeffe's
Viser 11 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Læbepleje
Kropspleje
Bodylotion
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Hudtype
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Parfumefri
SPF 15 og under
Produktegenskaber
Fugt
Hård hud
Irritation/Kløe
Kølende
Regenererende
Reparerer Huden
UV-Beskyttelse
Vandfast
Køn
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

O'Keeffe's

O´Keeffe´s...Pleje til hænder, fødder og læber.

O’Keeffe’s er et fantastisk brand, der er funderet på stolte traditioner og som aldrig går på kompromis med kvaliteten. Medarbejderne er i højsædet og virksomheden har stor fokus på at skabe en sund arbejdskultur. På baggrund heraf er O´Keeffe´s blevet udvalgt, som ”Top Place to Work i Cincinnati” fem år i træk.

Motivationsfaktoren:

O'Keeffe's er en familieejet virksomhed, der har eksisteret i mere end 20 år. Det hele tog sit udspring i det tørre område, Klamath Basinet, som ligger på grænsen mellem California og Oregon. Tara O´Keeffe oplevede sin far få smertefulde kroniske hud-gener på grund af det tørre klima, det hårde fysiske arbejde og sin diabetes. Tara blev motiveret heraf til at udvikle hudplejeprodukter, der kunne lindre, hele og forebygge disse hudgener. Far og datter brugte mange år i Taras køkken på at teste forskellige ingrediens-sammensætninger. Deres intensive bestræbelser bar endelig frugt...og produkterne fra O`Keeffe´s er lige så populære idag, som de var for 20 år siden. Der er kommet flere til med årene, og alle er de målrettet forskellige hudgener.

"Fugt i fundamentet":

Vores fødder bliver af mange betragtet, som fundamentet. De er hårdt udsatte af for eksempel vægt, bevægelse, klima og fodtøj.
"Healthy Feet" - indeholder en høj koncentration af Glycerin, hvilket trækker godt ind i huden og tilfører masser af fugt. Fodcremen virker hurtigt...det er derfor muligt allerede at se forbedringer på hårdt medtagede fødder indenfor få dage. Det bedste tidspunkt at anvende fodcremen er efter exfoliering, inden sengetid og/eller lige efter et bad. Fødderne er her bedst modtagelige for de fugtgivende stoffer. Den fodplejende creme er klinisk bevist til at kunne...

  • Booste fugtbalancen øjeblikkeligt.
  • Forebygge fremtidig udtørring.
  • Skabe et beskyttende lag på hudens overflade.
  • Gøre stor komfortabel forskel på få dage.

Den exfolierende fodcreme fugter, blødgør og reparerer ekstremt tørre og sprækkede fødder via en ikke-fedtende og hypo-allergen formula, der også er sikker for diabetikeres hud.

"Working Hands":

Hænderne er ofte vores vigtigste redskaber. Vi bruger dem meget, og de er derfor ret udsatte. Når hudens naturlige fugtbarriere bliver skadet, fører det til udtørring af huden, da vandet forsvinder herfra. O´Keeffe´s effektive håndcreme tilfører huden fugt og beskytter mod yderligere udtørring ved at genoprette og forsegle hudens barriere. Alt du skal gøre er at påføre en lille smule af håndcremen efter behov i løbet af dagen. Gerne efter kontakt med vand, samt morgen og aften.

"Lip Repair":

Bløde og lækre kysseklare læber er klart at foretrække fremfor tørre og revnede læber. O´Keeffe´s har udviklet en lip balm, der skaber et multifunktionelt fleksibelt lag, der giver bevægelighed til dine læber, mens den samtidig blødgør og beskytter dem i op til 8 timer. Læbepomaden kommer i to varianter...duftfri eller kølende lindring...på både stick og tube.

And more:

O`Keeffe´s har naturligvis også udviklet nogle produkter til anvendelse på kroppen. Skin Repair er en bodylotion, der er beregnet til ekstremt tør og kløende hud. Rough and Red Relief er en bodycream, der er yderst virkningsfuld overfor ekstremt tør, rød, ru og ujævn hud. Efter sigende skulle sidstnævnte creme også være virkelig god til for eksempel psoriasis og eksem.

Lækker hud og Nicehair:

O´Keeffe´s effektive kvalitetsprodukter finder du selvfølgelig hos Nicehair.dk, hvor vi også har flere af de samme værdier, som O´Keeffe´s. Nicehair.dk lægger, ligesom dem, stor vægt på et motiverende og inspirerende arbejdsmiljø, hvor kulturen er præget af taknemmelighed, gensidig respekt og frihed under ansvar.

O´Keeffe´s – Guaranteed Relief.

Loading...