Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Nioxin
Nioxin
Nioxin
Viser 41 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Hårlak
Hårserum
Leave-in Spray
Tørshampoo
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Uden Farvestoffer
Produktegenskaber
Afrensende
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hovedbundsproblemer
Hårtab
Irritation/Kløe
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Tekstur
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Nioxin 3D Intensive Diaboost 100 ml
Vejl. pris 500,00 kr
325,00 kr
Nioxin Thickening Spray 150 ml
179,00 kr
245,00 kr
Nioxin Loyalty Kit System 2 - Natural Hair
Vejl. pris 600,00 kr
399,00 kr
Nioxin Night Density Rescue 70 ml
399,00 kr
540,00 kr
Nioxin Hair Repair Mask 150 ml
169,00 kr
235,00 kr
Nioxin Anti-Hair Loss Serum 70 ml
399,00 kr
540,00 kr

Nioxin

Din redning når det kommer til tyndt hår eller hårtab

Nioxin...Effektiv plejesystem til bekæmpelse af hårtab.

 • Nioxin er yderst avancerede, non-medicinale pleje-systemer til at behandle og forebygge ufrivillig udtyndning og tab af hår. De 6 forskellige systemer er hver især designet til målrettet at skabe og opretholde de bedst mulige hårvækstbetingelser i hovedbunden.

Lad det gro:

I North West Carolina, USA, gik Eva Graham rundt med en spirende idé....at udvikle virkningsfulde produkter til forebyggelse af hårtab. Idéen opstod blandt andet ved, at Eva selv oplevede hårtab efter sin første graviditet. Ligeledes havde hendes far i mange år kæmpet med problemet.

Evas store interesse for naturens egen helende kraft, samt hendes overbevisning om, at en sund hovedbund var primære årsag til hårvækst, skød projektet igang.

Nioxin produkterne blev udviklet i samarbejde med et erfarent forskerteam og kom på markedet i 1987. Siden har det amerikanske brand med sine innovative, avancerede teknologier, samt sine effektfulde ingredienser og metoder opnået stor verdensomspændende succes i kampen mod hårtab.

3 tegn på hårtab:

 • Ved normal hårvækst vokser håret ca. 1 cm om måneden og der fældes omkring 100 hår dagligt.

 • Overdreven udtyndning og tab af hår er dog et almen kendt problem hos mange kvinder og mænd. Her kan det have negativ påvirkning på det psykiske velvære på grund af den kosmetiske betydning.

 • Hos Nioxin fremhæves 3 tegn, der vidner om, at hårtabet ikke er inden for det normale...

Tab af fylde. Udfordringer i hovedbunden. Tynde og evt. knækkede hårstrå.

Nioxin fokuserer først og fremmest på at oprette en sund balance i hovedbunden, således betingelserne for hårvækst optimeres. De forskellige gavnlige ingredienser kan derefter bedre trænge ind til hårsækkene og vække dem fra en eventuel dvale. Samtidig sørger Nioxin for fundemental styrke, pleje og genopbygning af håret.

Årsag og sammenhæng:

Årsagerne til hårtab kan være mange og det giver derfor mening at kigge på sammenhængene for at spore sig ind på, hvad der, om muligt, kan være brug for for at få bugt med problemerne.

 • Stress og traume.
 • Sundhedsmæssige faktorer fra menses og graviditet til alvorlige sygdomme.
 • Medicinering.
 • Miljømæssige påvirkninger.
 • Opsætning, styling og hovedbeklædning.
 • Kost og motion.
 • Genetiske forhold.

Når hårvækst-udfordringerne opstår af udefrakommende påvirkninger, kan vi redde meget ved at ændre adfærd og valg i livet. Det er måske ikke altid lige så let, som det lyder. Det er dog en god rettesnor for, at vores handlinger og følelsesmæssige tilstand kan komme til at påvirke os negativt i længden, hvis vi ikke ændrer på vilkårene. Nogle gange er det blot en ændring i styling eller en kostændring og mere motion, andre gange kan det være karriere- og familiemæssige valg. Det kan også handle om påvirkninger fra miljøet og om vores hårprodukter er egnet hertil. Ligesom det bestemt er af stor betydning, hvorledes vores almene sundhedstilstand forholder sig.

Grobund:

Nioxin har, som tidligere nævnt, udviklet 6 systemer, der hver især er designet til at afhjælpe forskellige udfordringer. Systemerne indeholder flere produkter, der sammen øger chancerne for bedst mulige resultat.

 • System 1 er til normalt til let-tyndende fint hår.
 • System 2 er beregnet synligt og påfaldende tyndende hår.
 • System 3 egner sig til normalt til let-tyndende kemisk behandlet hår.
 • System 4 er udviklet til synligt tyndende hår kemisk behandlet eller miljøpåvirket hår.
 • System 5 gælder til medium til kraftigt naturligt eller kemisk behandlet hår, hvor udtyndning begynder at kunne ses og mærkes.
 • System 6 er til medium til kraftigt kemisk behandlet eller miljøpåvirket hår, der er mærkbart udtyndet.

OBS! Fælles for de 6 systemer er, at de giver håret de nødvendige forebyggende, plejende og genopbyggende ingredienser og vækstforhold...

Håret og hovedbunden opfriskes og beskyttes. Fugtbalancen genoprettes. De enkelte hårstrå styrkes fra roden. Knæk forebygges. Håret får fornyet vitalitet, fylde og glans. Håret beskyttes mod vejr- og miljøpåvirkninger

Kort fortalt...ALLE systemerne er i den sidste ende målrettet det samme resultat. En sund hårbund med sundere, kraftigere og mere fyldigt hår.

Naturligvis N & N:

Hos Nicehair.dk er vi vilde med de gode løsninger, derfor har vi naturligvis Nioxin i vort store udvalg af «problemknusere». Det er muligt, at Nicehairs grundlægger stadig kan vække et par enkelte hårstrå fra dvale, men der er ingen tvivl om, at det er rettidig omhu at starte med Nioxin, så snart hårtabet viser sine første tegnJ Du finder Nioxin og mange andre problemknusere på følgende links...

Nioxins fantastiske udvalg

Nioxin – Like Botox for your hair!

Loading...