Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 10 SKØNNE BRANDS SOM ELEVEN, FILORGA.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Nanolash
Nanolash
Viser 2 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Øjenmakeup
Vippe/Brynserum
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Nanolash Eyelash Serum 3 ml
299,00 kr
Nanobrow Eyebrow Serum 5 ml
359,00 kr

Nanolash

Nanolash - Banebrydende øjenvippeserum.

Få forførende lange øjenvipper ved daglig pleje med den aktive Nanolash vippeserum baseret på 100% naturlige ingredienser.

Der var engang:

I de gode gamle dage, hvor kosmetik og kosmetologer ikke havde vundet indpas endnu, brugte kvinderne urter, frugter, grøntsager og korn til at pleje huden omkring øjnene. Øjentrøst, Kamille, agurk og citron var nogle af de mest anvendte ingredienser ved datidens hudpleje...iøvrigt også i nutidens skønhedsprodukter. Hver især har de en gavnlig virkning på blandt andet den særligt sensitive hud omkring øjnene. Med den antiinflammatoriske, lindrende, rensende, fugtgivende og opstrammende effekt fra ovennævnte ingredienser kunne datidens kvinder pleje deres naturlige skønhed og opnå et sundere udseende med en frisk ungdommelig glød.

HERE & NOW:

I dag kan vi, ved hjælp af højteknologi og erfaring, udvikle ekstremt virkningsfulde skønhedsprodukter af naturens egne depoter. Nanolash er et af disse nye banebryde naturlige produkter, som både plejer øjenvipperne og huden omkring øjnene...ja faktisk virker Nanolash ydermere på væksten af dine øjenbryn. Nanolash vippebalsam er tilsat planteekstrakter, fugtgivende elementer og vigtige vitaminer, hvilket kommer dine vipper og bryn til gavn ved daglig brug. Du vil opleve, at dine vipper/bryn bliver...

 • tættere og kraftigere,
 • mørkere og længere,
 • stærkere og sundere.

De naturlige elementer i Nanolash sørger for regenereration, fordi folliklerne får et boost og forekomsten af nye vipper/brynhår øges. En enkelt flaske Nanolash består af 3 ml serum, hvilket rækker til hele behandlingsperioden på 6 måneder. Du vil dog allerede se tydelige resultater efter blot 2-4 uger.

Flere gode grunde:

Der kan være mange grunde til, at dine vipper falder af, knækker o.s.v..

 • Kunstige øjenvipper: Dine egne vipper lider ofte under brugen af extensions. Vipperne får ikke luft og rødderne svækkes. Af- og påmonteringen er belastende for dine naturlige vipper. Det gode ved Nanolash er, at du faktisk kan anvende det, mens du bruger kunstige yipper. Serummet opløser IKKE limen, men formår alligevel at styrke dine egne vipper, så de kan vokse og være stærke nok til at klare afmonteringen af extensions...og i mellemtiden er de blevet så lange og flotte, at du slet ikke får brug for nye kunstige vipper.

 • Kosmetik: Det er IKKE ligegyldig, hvordan og med hvad du fjerner din make-up. Nogle metoder og produkter kan være så hårde mod dine vipper, at de falder af, udtørrer og svækkes. Anvend helst make-up og fjerner, der let afrenses og afrenser uden for meget gnideri. Nanolash er genial til at genopbygge mængden af og sundheden i dine vipper.

 • Kost: Lad mad være din medicin...din kost har stor betydning for dit velbefindende. Spiser du overvejende usundt og vitaminfattigt, påvirkes dine vipper også heraf. De bliver skrøbelige og knækker måske. Nanolash kan ikke gøre det alene...kosten har STOR betydning, men Nanolash og sund kost er en vanvittig god forening, når vipperne skal styrkes. SÆT IGANG.

Der er helt sikkert mange flere gode grunde til at anvende Nanolash til dine vipper...men én ting er helt sikker...Nanolash vippeserum VIRKER og er samtidig skånsom for huden omkring dine øjne!!!

Så gør vi sådan...

Nanolash er kvinders foretrukne serum på grund af det naturlige indhold og de fantastiske holdbare resultater. Endvidere er produktet let at anvende...

 • Læs brugsanvisningen grundigt.
 • Rens altid grundigt for make-up rester inden påføring.
 • Påfør altid på helt ren og tør hud.
 • Tegn en tynd streg langs med vippelinien...både over og under øjet.

Nanolash skal bruges dagligt i hele behandlingsperioden og på helt ren hud, således serummet trækker helt ned til folliklerne og derved sætter gang i vækstprocessen.

OBS!

Selvom produktet er naturligt og skånsomt, så frarådes det til gravide, ammende og mindreårige bare for en sikkerheds skyld. Skulle andre, mod forventning, opleve irritation, hold da pause fra produktet. Får du serum i øjet, skyl da grundigt med kold vand.

Lange vipper og Nicehair:

Hos Nicehair.dk har vi også fået øje på fordelene ved Nanolash...

 • Længere, fyldigere og stærkere vipper.
 • Øjenvippeernæring og hudpleje.
 • Forholdsvis kort behandlingstid.
 • Hurtige resultater.
 • Letanvendelig.
 • Resultatholdbarhed.
 • Ingen irritation.
 • Fornuftig prisleje.
 • NR. 1 indenfor vippeserum.

WHAT`S NOT TO LIKE???

Find Nanolash og andre vippeprodukter på følgende links...

Pleje og serum Øjenvipper

Nanolash - Forfør med blikket.

Loading...