Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Nailmatic
Nailmatic
Nailmatic
Viser 17 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Blå
Glimmer
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Orange
Shimmer
Transparent
Læber
Lipgloss
Negle
Neglelak
Indhold
Parfumefri
Phthalatfri
Uden Farvestoffer
Økologisk/ Naturlig
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Nailmatic

Nailmatic - Vandbaseret og kemifri neglelak i flotte farver.

Nailmatic har opfundet og udviklet den perfekte vandbaserede neglelak, der er så skånsom, at både børn, gravide og ammende risikofrit kan anvende den.

Made in France:

Ligesom så mange andre fantastiske ting, er Nailmatic neglelak fransk. Produktet blev lanceret i Paris i 2012 af to mænd...Boris, der har en baggrund i kosmetikindustrien og Lillian, der er selvudlært indenfor blandt andet kommunikation og musikshows. De to venner mødte hinanden første gang i 2004 i Paris. Begge var de på jagt efter nye udfordringer og den banebrydende idé, der kunne ryste skønhedsbranchen. De blev mere og mere interesseret i idéen om at udvikle neglelak, men konkurrencen mod de allerede etablerede virksomheder på markedet var nådesløs. Pludselig havde de idéen...Automater med super flotte neglelak...de første af slagsen nogensinde! Nailmatic var skabt...navnet er naturligvis en fusion af Nail og automatic. Lillian og Boris var klar til at erobre verden med deres innovative og sjove idé...og det gjorde de. De udviklede automater af forskellige slags, hvor kunderne kunne trække præcis den farve, de ønskede. Prisen var lav og kvaliteten var høj. De to mænd opfandt sågar en "Kran-Maskine", som vi ofte ser i storcentre og forlystelsesparker. Denne gav dog "gevinst" hver gang og bragte samtidig glædelig nostalgi med sig. Konceptet var enkelt og mellemmanden var skåret væk...på den måde kunne Nailmatic reducere sine omkostninger betydeligt, hvilket gjorde, at kunderne, på sjov og utraditionel vis, kunne købe professionel kvalitetsneglelak til yderst overkommelige priser.

Det visionære:

Nailmatic teamet er perfektionister, der arbejder hårdt og giver alt de har i sig. De bestræber sig dog på ikke at tage sig selv alt for seriøst og højtideligt, således kreativiteten ikke bremses heraf. Teamet er besat af innovation. De går altid efter at løfte barren endnu højere, hvilket både er deres motivation, deres udfordring og deres måde at leve på. Nailmatic skal være en del af et "Feel good"-ritual, hvor kunderne kan forkæle sig selv med samlinger af flotte neglelak.

TÆNK!!!

Det er en god idé at holde igen, når det handler om børn og kosmetik. Det er nemlig ikke ligegyldigt for dit barns sundhed, hvad huden tilføres. Børn er ekstra følsomme overfor kemikalier. Jo længere tid man påføres skadelige stoffer, desto større skade. Der er rigtig meget kosmetik, der indeholder skadelig kemi og stoffer, som skader dit barn mere, end det gavner. Det kan være ret svært at overskue, hvilke ingredienser, der er ok og hvilke, der kan være skadelige. Du kan derfor med fordel benytte Kemiluppen, som kan hentes på app i Itunes App store eller på Google play.

Med Kemiluppe kan du scanne dine produkter og få oplyst indholdet...ligesom du kan indsende navne på produkter, der endnu ikke er oprettet.

NØJ, DET ` FOR BØRN:

Nailmatic´s vandbaseret neglelak er velegnet til børn...deres gravide og ammende mødre...og alle andre, der gerne vil passe bedre på sig selv, mens de pynter lidt på udseendet. I kan få neglelak i fantastiske farver og pakket i sjove tegneserie-emballager. Kan benyttes af børn fra ca. 3 årsalderen og opefter. Udover at pynte, så er det også en god vej til farvelære og træning af finmotorikken. Nailmatic er en sund og ikke-skadelig neglelak, der er FRI for phthalater, formaldehyd, PBA, duft og opløsningsmidler. Nailmatic er let og hurtig at vaske af med varmt vand og sæbe.

Good Stuff:

Fordelene er:..

 • Vandbaseret.
 • 100 % Veganvenlig.
 • Duftfri.
 • Ikke testet på dyr.
 • Ingen kemikalier.
 • Uden skadelige stoffer.
 • Lugtfri.
 • Fjernes blot med varmt vand og sæbe.
 • Holdbarhed i op til en uge.
 • Tørrer på 5-8 minutter.
 • Kan bruges af gravide og ammende uden skade af fostret og barnet.
 • Velegnet til børn fra ca. 3 år.
 • Sjov.

TIP TOP:

 • Undgå så vidt muligt håndvask i timerne efter lakeringen.
 • Lakken opløses hurtigt af vand, indtil den er gennemhærdet.
 • Hvis din Nailmatic neglelak skulle blive tyk og svær at påføre, så tilsæt forsigtigt et par dråber vand og din neglelak bliver så god som ny.
 • Nailmatic producerer også andre børnevenlige produkter, så som lipgloss og badeartikler.

Pænt hår og flotte negle:

Du finder Nailmatic vandbaseret neglelak hos Nicehair.dk, hvor vi går langt for at finde de helt rigtige produkter for dig og dit barn. Det betder noget for Nicehair.dk, at du kan føle dig tryg i dine valg.

Herunder finder du forskellige produkter til dine negle og pleje heraf, samt andre børnevenlige produkter. Negle Børn

Nailmatic - Sæt sund kulør på tilværelsen.

Loading...