Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Miss NELLA
Miss NELLA
Miss NELLA
Viser 56 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Blå
Glimmer
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Metallic
Nude (Beige)
Orange
Rød
Shimmer
Silver
Transparent
Kropspleje
Badesalt
Ansigtsmakeup
Blush/ Rouge
Makeup Kit
Øjenmakeup
Øjenskygge
Læber
Lipgloss
Læbepomade/ Balm
Læbestift
Makeup Pensler
Blush Børste
Læbepensel
Pensel Kit
Øjenskyggepensel
Negle
Nail Stickers
Neglefil & Klipper
Neglelak
Neglepleje
Tilbehør
Toilettasker
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parfumefri
Vegansk
Produktegenskaber
Fast
Flydende
Høj Dækkeevne
Mat (Matterende)
Silver
Størrelse
Paletter
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Unisex
Toilettasker
Toilettasker
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Makeup Kit
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Miss NELLA Makeup Spring Kit
Vejl. pris 497,00 kr
369,00 kr

Miss NELLA

Miss Nella - Vandbaserede og kemifrie produkter til børn.

Miss Nella er e-mærket og har specialiseret sig i make-up, neglelak og læbepomade, der er garanteret fri for skadelig kemi. Produkterne er derfor velegnet til såvel børn, som voksne.

e-mærket:

Når du ser e-mærket på en webshop, kan du være sikker på, at butikken er til at stole på. Virksomheden er tjekket, og der laves løbende kontrol for at sikre dig. e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet, Tænk, til Dansk Erhverv og Dansk Industri. Der er over 2.200 danske medlems-virksomheder, der driver e-handel inden for forskellige brancher. Fra biler til boligudstyr og fra dagligvarer til designertøj.?

Hits for Kids:

Miss Nella neglelak og make-up er lavet specielt til børn og derfor er produkterne...

  • Miljøvenlige.
  • Vandbaserede/vandopløselige.
  • Duft- og parfumefrie.
  • IKKE testet på dyr.
  • 100% frie for skadelige kemikalier.
  • IKKE fyldt med Toluen, der kan forstyrre nervesystemet, Formaldehyd og parfume, der kan være allergifremkaldende, DBP(Dibutylphthalat), der kan forårsage hormonforstyrrelser.

Som en leg:

Miss Nella neglelak er legende let at påføre og kan fjernes blot ved at pille den af neglene...helt uden brug af acetone eller andet neglelakfjerner. Med Miss Nella neglelak er det lige så meget en leg at lægge neglelak på neglene, som det er at fjerne den igen. Det er ingen sag at skifte farve...efter behov, humør, tøj og lejlighed. Miss Nella findes i mange lækre farver...med og uden perlemor og glimmer. Du må gerne dele dine neglelak med din mor...men du behøver ikke, for Miss Nella har også udviklet flotte farver til din mor under navnet MoYou. MoYou

Uskyldsren:

Miss Nella makeup er, som tidligere nævnt, allergivenlig - uden giftstoffer og parfume. Du kan derfor med god samvittighed lade dit barn sminke sig uden af skulle bekymre dig om påvirkningerne på dit barns sarte hud. Hvis du på nogen måde er i tvivl om, hvorvidt forskellige produkter er egnede til børn, kan du benytte Kemiluppen.

Kemiluppen:

Kemiluppen er udgivet af Forbrugerrådet, Tænk Kemi, og hjælper dig med viden om uønsket kemi i kosmetik og plejeprodukter. Ingredienslisten er gennemgået på alle de viste produkter i Kemiluppen. Produkterne er herefter inddelt i kategorierne A, B eller C alt efter om de indeholder uønsket kemi eller ej.

  • A – Produktet er uden en række problematiske stoffer.

  • B – Produktet er fri for en række problematiske stoffer. Men det indeholder for eksempel parfume, der kan være allergifremkaldende eller stoffer, der kan belaste miljøet. Du kan gå uden om produkter med B, hvis du vil minimere risikoen for parfumeallergi og tage mest mulig hensyn til miljøet.

  • C – Produktet indeholder problematiske ingredienser som for eksempel stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Stofferne er lovlige at anvende, og det enkelte produkt er ikke farligt i sig selv, men det bidrager til din samlede udsættelse for problematiske stoffer. I nogle tilfælde er der tale om produkter, der indeholder forbudte stoffer, hvilket i så fald vil fremgå tydeligt.

Vurderingen tager udgangspunkt i eksisterende lister og viden om problematiske stoffer. Er produktet endnu ikke vurderet kan du tage billeder af forside og ingrediensliste og sende det ind til Forbrugerrådet Tænk kemi, via Kemiluppen.

Nicehair og Miss Nella:

Miss Nella tager hensyn til, at vores børn er særligt sensitive overfor påvirkning af blandt andet kemikalier. Jo tidligere vores børn kommer i kontakt med kemikalier, desto større er risikoen for sundhedsskadelige følgevirkninger heraf. Nicehair.dk vil gerne være med til at holde vores børn sunde og raske, derfor har vi miss Nella i vores brede sortiment af produkter til børn. Følg eventuelt følgende link for at se Nicehair.dk´s andre produkter til børn. Børn
Følg nedenstående link for at se alle vores andre negleprodukter. Negle

Miss Nella - "Snus-fornuftig", sikker og sjov"!

Loading...