Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 10 SKØNNE BRANDS SOM ELEVEN, FILORGA.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

M2 Beauté
M2 Beauté
Viser 18 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Sort
Ansigtspleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Skintonic/ Toner
Øjenmaske
Kropspleje
Mascara
Stylingprodukter
Hårserum
Ansigtsmakeup
Setting Spray/Mist
Øjenmakeup
Bryn Gel
Mascara
Vippe/Brynserum
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Makeup fjerner
Hudtype
Alle Hudtyper
Moden Hud
Pigmenteret Hud
Tør Hud
Hårtype
Skadet
Indhold
Oliefri
Parabenefri
Silikonefri
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Fugt
Glød
Hårtab
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Rynker/ Fine Linjer
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum 4 ml
1.040,00 kr
629,00 kr
M2 Beauté Tools Eyelash Comb
200,00 kr

M2 Beauté

M2 Beauté Innovativ og højeffektiv kosmetik

Fra vision til virkelighed: Veninderne Elke Moysies og Marci Marrek er stifterne af M2 Beauté. Deres visionære forståelse og deres store passion for skønhed og æstetik gjorde, at de hurtigt spottede behovet for effektiv kosmetik med aktive ingredienser. Deres vision om at skabe produkter, der optimerer det naturlige skønhedspotientiale, blev en realitet i 2007. Deres første produkt var Eyelash Activating Serum, der stimulerer øjenvippernes naturlige vækst. Produktet var og er stadig en stor succes, hvor resultatet hurtigt synliggøres. M2 Beauté findes idag i mere end 30 lande og ligger i toppen af hierarkiet indenfor luksus skønhedsprodukter.

Tillid og kvalitet: M2 Beauté produkterne er, som tidligere nævnt, yderst effektive og bygger på den nyeste videnskabelige forskning indenfor skønhedspleje. Kombinationen af de aktive ingredienser sørger for maksimal understøttelse af din naturlige skønhed. Hvert eneste M2 Beauté produkt er nøje testet gennem langvarige undersøgelser og dokumenteret med synlige resultater. Disse omfattende tests opfylder selvfølgelig diverse dermatologiske krav og EU´s strenge direktiver. Det er betydningsfuldt for M2 Beauté, at du får det bedste udbytte ved brugen af deres forskellige produkter. Udover de ovennævnte tests og overholdelsen af direktiverne, så indeholder produkterne kun ingredienser med størst mulige hudkompatibilitet. Det vil sige, at produkterne er udviklet til at passe bedst muligt til hudens naturlige balance og behov.

MDN: Der har været megen omtale i medierne omkring ingrediensen Methylamido Dihydre Noralfaprostal (MDN), idet nogle har rejst tvivl om, hvorvidt denne ingrediens var et lægemiddel eller ej og hvorvidt der var samme bivirkninger, som ved brugen af medicin til behandling af grøn stær. Men den form af MDN, som M2 Beauté benytter har ingen farmakologisk effekt. M2 Beauté har netop af denne årsag valgt at anvende MDN frem for andre prostaglandinderivater. Der findes grundig dokumentation for MDN foretaget af et uafhængigt institut i Tyskland, som er godkendt af de tyske sundhedsmyndigheder. Der er solgt omkring 700.000 af M2 Beautés populære Eyelash Activating Serum og der har ikke været et eneste tilfælde af sundhedskritiske reklamationer (bortset fra svien ved påføring i nogle tilfælde af særlig sensitivitet omkring øjnene). M2 Beauté kan med sikkerhed sige, at produkterne indeholder en kosmetisk forsvarlig formel, som kvinder og mænd trygt kan anvende til at få fyldigere og længere øjenvipper og bryn. En formel, som er udviklet i Tyskland og godkendt til kosmetisk brug i EU.

Nicehair.dk og M2 Beauté: Hos Nicehair.dk har vi et lille udvalg af M2 Beauté mest populære produkter. Det er muligt at læse om de enkelte produkters anvendelsesmuligheder og effektive virkning ved at klikke på dem på vores hjemmeside. Ligeledes er det her muligt at læse lidt om, hvilke ingredienser, der er i de forskellige produkter. Da M2 Beautés produkter er ret populære kan det forekomme, at de kan være udsolgte og derfor ikke figurerer i udvalget. Skulle du have spørgsmål eller brug for at vide mere om et af produkterne, så tag endelig kontakt til vores hjælpsomme kundeservice enten pr mail eller på telefon. Hos Nicehair.dk bestræber vi os på at være kundernes foretrukne skønhedsforhandler, derfor har vi ansat personale med fagkendskab og ekspertise indenfor de forskellige skønhedsområder. Og så leverer vi iøvrigt dine ordrer vanvittigt hurtigt.

M2 Beauté - Beauty without boarders

Prøv med fordel Xlash, der er et cruelty free og allergivenligt vippeserum, med naturlige ingredienser og urter

Prøv det billigste og mest effektive serum til vipperne, der ikke går på kompromis med kvaliteten! Find Xlash her

Hos Nicehair har vi testet produktet, og vi er ikke i tvivl om hvilken der er vores nye favorit. Se det vilde resultater her

Loading...