Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Löwengrip
Löwengrip
Löwengrip
Viser 64 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Renseolie
Renseskum
Kropspleje
Bodylotion
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Håndsæbe Flydende
Indhold
Oliefri
Sæbefri
Vegansk
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Age
Anti-Frizz
Antiperspirant
Beroligende
Energigivende
Farvebeskyttende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Glød
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Kølende
Medium Hold
Mod Skæl
Mørke Rande
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Rynker/ Fine Linjer
Silver
Stærkt Hold
Tekstur
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Normalt
Skadet
Tørt
Dufte
Roll-On
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Löwengrip

Historien - hvordan det hele startede

Isabella Löwengrip udviklede tidligt en interesse for skønhed. Efter flere år med svær acne, allergier og astma, havde hun svært ved at finde produkter, der passede hendes behov - effektive produkter, der skaber balance og er egnet til følsom hud og hovedbund.

Isabellas drøm gik i opfyldelse i 2012, hvor hun grundlagde Löwengrip med sin forretningspartner Pingis Hadenius. I dag, består LCC af over 50 produkter og mærket sælges af over 1.000 forhandlere. Alle LCC produkter er udviklet og produceret i Sverige. Sammen med et team af erfarne kemikere, udvikler Isabella hud- og hårplejeprodukter skræddersyet til det nordiske klima og følsom hud i særdeleshed.

Hvem er Isabella Löwngrip?

Isabella Löwengripp, også kendt som "Blondinbella", er grundlægger af Löwengrip og en af Nordens største bloggere. Hun er 26 år gammel og kommer fra Stockholm. Hun er desuden forfatter og foredragsholder. I 2005 i en alder af 14 år, startede Isabella bloggen Blondinbella og blev dermed en af Sveriges første sociale indflydelsesrige. I 2010 var Blondinbella.se Sveriges største private blog og hun blev kaldt Business Networker of the Year af Business Network International. I dag har Isaballa den største blog i Norden med mere end en million besøgende om måneden!

I en alder af 16 år grundlagde hun hendes første selskab i 2007, Bellme AB. Hun har siden været redaktør for Egobosst Magazine, formand for bestyrelsen i Vj1860, spillet en rolle i filmen "Orion" og har deltaget i en række underholdningsprogrammer både som vært og som gæst. I 2008 deltog Isabella i den svenske udgave af Vild med dans, kaldet Let's Dance. Hun var interviewer på 2009 MTV Video Music Awards i New York. Hun har været "den mest googlede person" i Sverige, to gange faktisk, som selv slår Zlatan Ibrahimovic.

Hvad er Löwengrip Care & Color?

Löwengrip Care & Color er skønhedsprodukter, der hjælper med at balancere følsom hud, hår og hovedbund. Alle produkterne er producerede fra start til slut i Sverige. Löwengrip Care & Color har afprøvet disse produkter i et af verdens hårdeste klimaer, Norden, hvor vores hud og hår skal håndtere ekstreme temperaturer, sol, sne og vind på daglig basis. Hos LCC har de produkter til at beskytte og pleje din hud og dit hår - uanset hvor du er i verden. Dette er produkter, der virkelig holder deres løfte. Produkter, du kan stole på.

Löwengrip kommunikerer løbende produktudvikling via sociale medier, hvor kunderne kan give input og dermed indflydelse på produktegenskaber, duft, emballage mv. Resultaterne er en virkelig demokratisk fremstillingsproces.

Löwengrip arbejder konstant på at skabe løsninger, der er socialt, miljømæssigt og økonomisk bæredygtige. De har valgt at fremstille alle deres produkter i Sverige, hvilket betyder, at de kan sikre gode arbejdsforhold for både leverandører og forhandlere.

Der bliver kun brugt nøje udvalgte ingredienser og milde dufte hos Löwengrip Care & Color, der passer til folk med følsom hud, følsom hovedbund eller allergi.

LCC har kun professionelle forhandlere, idet de kun er tilgængelige på apoteker og professionelle hårsaloner med specifikke krav til ingredienser og kvalitet.

Alle LCC produkter og formler er lavet for at løse et problem. Formlen og duftene danner unikke kombinationer, lavet fra bunden, hele vejen til det færdige produkt i butikken, hvilket er ganske usædvanligt i kosmetikindustrien.

I dag er virksomheden den hurtigst voksende i den svenske skønhedsindustri, og med et produktsortiment på mere end 50 forskellige artikler og mere end 1.000 forhandlere, havde virksomheden en omsætning på 35 millioner svenske kroner i 2016.

Loading...