L'Oreal Paris

Stort set alle kvinder verden over kender til L'Oréals slogan:

Because I`m worth it... Parce que je le vaux bien eller på dansk... Fordi jeg fortjener det

Den multinationale virksomhed blev stiftet i 1907 af Eugéne Schueller. Kemikeren, der opfandt en speciel proces til at fremstille syntetisk hårfarve. Samtidig med, at produktet var banebrydende, så havde den visionære og innovative Eugéne Schueller en fantastisk sans for forretning. Virksomheden begyndte derfor også at producere produkter til henholdsvis personlig hygiejne og pleje...som foreksempel renseprodukter, shampoos og mange andre hårplejemidler. L`Oréal har med tiden opkøbt et utal af verdens bedste og mest kendte kosmetikfirmaer... herunder kan nævnes..: Biotherm, Helena Rubinstein, Lancôme, Ralph Lauren, YSL og mange mange flere.

Multinational virksomhed

L'Oréal samarbejder desuden med en anden verdenskendt multinational virksomhed, Nestlé, som sammen med Eugénes datter,har aktiemajoriteten og dermed kontrollen over virksomhedens udvikling.Virksomheden samarbejder med producenter i Japan og Kina, hvor en del produkter også fremstilles og hvorfra salg til hele Asien forekommer.

L'Oréal mascara

L'Oréals produkter spænder vidt. De gør sit ypperste for at kunne tilgodese alverdens kvinders skønhedspleje og i en fornuftig prisklasse. L'Oréal makeup findes i alle afskygninger. Vi har hos NiceHair.dk valgt at koncentrere os om et nøje udvalg af L'Oréal´s fantastiske mascaras. De er verdenskendte for at lave mascaras, der giver fantastisk fylde til vipperne. Øjnene bliver ekstra smukke og dragende. Serien "Volume Million Lashes" har en innovativ børste lavet af gummi. Den har ekstra mange børstehår, som adskiller hver eneste vippe. Børsten giver den perfekte dosering mascara til vipperne og efterlader ikke overskydende mascara på selve børsten. I denne serie tilbyder NiceHair.dk blandt andet "L'Oréal Volume Million Lashes Excess", som har den største børste nogenside. Vipperne får en perfekt og  dramatisk volumen. De vil stråle, som aldrig før...som om, der er flere milllioner af dem. 

Som en anden skøn serie af L'Oréals mascaras, kan NiceHair.dk anbefale "L'Oréal Extra Volume Collagene". Denne serie er tilført Hydra Collagen, som er plejende for vipperne. Kombinationen af denne specielle Hydra Collagen berigede formel og den store mascarabørste giver op til 12 x mere effekt. Dine øjne vil blive smukt indrammede og vil tiltrække andres opmærksomhed. 

NiceHair.dk kan, udover ovennævnte serier, tilbyde en lang række af L'Oréal`s andre mascaras. Det er bare et spørgsmål om at finde lige præcis den mascara, der passer til lige præcis til dig! Foruden mascaras tilbyder NiceHair også andre makeup produkter. Specielt stolte er vi af serien; "L'Oréal True Match". Serien indeholder både foundations, powders og blushes. 

L'Oreal foundation

"True Match The Foundation" er en flydende foundation, som tilpasser sig hudens tekstur og hudtone. Den har en silkeblød konsistens, som lægger sig perfekt på huden.  "True Match foundation" giver en rigtig god dækning og efterlader ikke streger eller kanter. Huden får derimod en ensartet, naturlig og jævn overflade...vel at mærke, hvis farvevalget er korrekt. Hos NiceHair.dk giver vi dig muligheden for at vælge denne foundation i 12 forskellige nuancer, således der er større chance for at ramme nøjagtig den farvetone, du har brug for. Det er endvidere muligt, at kombinere farverne og herved lave sin egen helt specielle farve. 

"True Match The Powder" er også en foundation...omend i fast form. Ligesom den flydende foundation giver "The Powder" en perfekt og naturlig finish, som tilpasser sig din hud. Ved rigtigt farvevalg efterlades, der ikke synlige overgange. NiceHair har denne foundation i fire forskellige farver. "The Powder" kommer i et enkelt etui med tilhørende applikationssvamp og spejl. Lige til at tage med i tasken. 

"True Match Le Blush" er en oliefri soft powder blush, der med sin shimmer-effekt giver en utrolig flot glød og perfekt finish til dine kinder."nice hair"  giver dig 6 forskellige farver at vælge imellem. Æsken er lille og kompakt og der medfølger både spejl og børste....easy-to-go, så du, hvor som helst og når som helst kan opfriske din makeup. 

Hos NiceHair.dk er det også muligt at købe andre af L'Oréals foundations eksempelvis "Lumi Magique" og "Infallible Liquid". I sidstnævnte serie tilbyder vi endvidere en skøn langtidsholdbar brush foundation. Igen handler det om, at prøve sig frem og finde den serie, der gør det bedst for dig... ...fordi DU fortjener det!

L'Oreal Paris
L'Oréal Paris Cosmetics Super Liner Black - Perfect Slim
Vejl. pris 90,00 kr
Din pris 67,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Black 10,5 ml
Vejl. pris 140,00 kr
Din pris 105,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Voluminous X5 Black 7,5 ml.
Vejl. pris 100,00 kr
Din pris 75,00 kr
es Brown L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lash 10,5 ml
Vejl. pris 140,00 kr
Din pris 105,00 kr
L'Oréal Paris Body Sublime Body Nutribronze Body Lotion 200 ml
Vejl. pris 69,00 kr
Din pris 59,00 kr
L'Oréal Paris Casting Créme Gloss 1010 Ekstra Lysblond Ask
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 109,00 kr
L'Oréal Paris Casting Créme Gloss 1021 Ekstra Lysblond Perlemor
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 107,00 kr
L'Oréal Paris Casting Créme Gloss 300 Mørkebrun
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 107,00 kr
L'Oréal Paris Casting Créme Gloss 323 Mørkebrun Perlemor
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 107,00 kr
L'Oréal Paris Casting Créme Gloss 400 Brun
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 107,00 kr
L'Oréal Paris Casting Créme Gloss 415 Dyb Kastanje
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 107,00 kr
L'Oréal Paris Casting Créme Gloss 500 Lysbrun
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 107,00 kr
L'Oréal Paris Casting Créme Gloss 515 Lysbrun Ask Mahogni
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 107,00 kr
L'Oréal Paris Casting Créme Gloss 535 Lysbrun Gylden Mahogni
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 107,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt