L'Oreal Paris

Stort set alle kvinder verden over kender til L'Oréals slogan:

Because I`m worth it... Parce que je le vaux bien eller på dansk... Fordi jeg fortjener det

Den multinationale virksomhed blev stiftet i 1907 af Eugéne Schueller. Kemikeren, der opfandt en speciel proces til at fremstille syntetisk hårfarve. Samtidig med, at produktet var banebrydende, så havde den visionære og innovative Eugéne Schueller en fantastisk sans for forretning. Virksomheden begyndte derfor også at producere produkter til henholdsvis personlig hygiejne og pleje...som foreksempel renseprodukter, shampoos og mange andre hårplejemidler. L`Oréal har med tiden opkøbt et utal af verdens bedste og mest kendte kosmetikfirmaer... herunder kan nævnes..: Biotherm, Helena Rubinstein, Lancôme, Ralph Lauren, YSL og mange mange flere.

Multinational virksomhed

L'Oréal samarbejder desuden med en anden verdenskendt multinational virksomhed, Nestlé, som sammen med Eugénes datter,har aktiemajoriteten og dermed kontrollen over virksomhedens udvikling.Virksomheden samarbejder med producenter i Japan og Kina, hvor en del produkter også fremstilles og hvorfra salg til hele Asien forekommer.

L'Oréal mascara

L'Oréals produkter spænder vidt. De gør sit ypperste for at kunne tilgodese alverdens kvinders skønhedspleje og i en fornuftig prisklasse. L'Oréal makeup findes i alle afskygninger. Vi har hos NiceHair.dk valgt at koncentrere os om et nøje udvalg af L'Oréal´s fantastiske mascaras. De er verdenskendte for at lave mascaras, der giver fantastisk fylde til vipperne. Øjnene bliver ekstra smukke og dragende. Serien "Volume Million Lashes" har en innovativ børste lavet af gummi. Den har ekstra mange børstehår, som adskiller hver eneste vippe. Børsten giver den perfekte dosering mascara til vipperne og efterlader ikke overskydende mascara på selve børsten. I denne serie tilbyder NiceHair.dk blandt andet "L'Oréal Volume Million Lashes Excess", som har den største børste nogenside. Vipperne får en perfekt og  dramatisk volumen. De vil stråle, som aldrig før...som om, der er flere milllioner af dem. 

Som en anden skøn serie af L'Oréals mascaras, kan NiceHair.dk anbefale "L'Oréal Extra Volume Collagene". Denne serie er tilført Hydra Collagen, som er plejende for vipperne. Kombinationen af denne specielle Hydra Collagen berigede formel og den store mascarabørste giver op til 12 x mere effekt. Dine øjne vil blive smukt indrammede og vil tiltrække andres opmærksomhed. 

NiceHair.dk kan, udover ovennævnte serier, tilbyde en lang række af L'Oréal`s andre mascaras. Det er bare et spørgsmål om at finde lige præcis den mascara, der passer til lige præcis til dig! Foruden mascaras tilbyder NiceHair også andre makeup produkter. Specielt stolte er vi af serien; "L'Oréal True Match". Serien indeholder både foundations, powders og blushes. 

L'Oreal foundation

"True Match The Foundation" er en flydende foundation, som tilpasser sig hudens tekstur og hudtone. Den har en silkeblød konsistens, som lægger sig perfekt på huden.  "True Match foundation" giver en rigtig god dækning og efterlader ikke streger eller kanter. Huden får derimod en ensartet, naturlig og jævn overflade...vel at mærke, hvis farvevalget er korrekt. Hos NiceHair.dk giver vi dig muligheden for at vælge denne foundation i 12 forskellige nuancer, således der er større chance for at ramme nøjagtig den farvetone, du har brug for. Det er endvidere muligt, at kombinere farverne og herved lave sin egen helt specielle farve. 

"True Match The Powder" er også en foundation...omend i fast form. Ligesom den flydende foundation giver "The Powder" en perfekt og naturlig finish, som tilpasser sig din hud. Ved rigtigt farvevalg efterlades, der ikke synlige overgange. NiceHair har denne foundation i fire forskellige farver. "The Powder" kommer i et enkelt etui med tilhørende applikationssvamp og spejl. Lige til at tage med i tasken. 

"True Match Le Blush" er en oliefri soft powder blush, der med sin shimmer-effekt giver en utrolig flot glød og perfekt finish til dine kinder."nice hair"  giver dig 6 forskellige farver at vælge imellem. Æsken er lille og kompakt og der medfølger både spejl og børste....easy-to-go, så du, hvor som helst og når som helst kan opfriske din makeup. 

Hos NiceHair.dk er det også muligt at købe andre af L'Oréals foundations eksempelvis "Lumi Magique" og "Infallible Liquid". I sidstnævnte serie tilbyder vi endvidere en skøn langtidsholdbar brush foundation. Igen handler det om, at prøve sig frem og finde den serie, der gør det bedst for dig... ...fordi DU fortjener det!

L'Oreal Paris
Filter products
L'Oréal Paris Glam Lights Préférence Glam Lights No1
Vejl. pris 130,00 kr
Din pris 104,00 kr
L'Oréal Paris Skin Age Perfect Moisturising Care Night 50 ml
Vejl. pris 160,00 kr
Din pris 128,00 kr
L'Oreal Paris Préférence Infina 3.12 St Honoré
Vejl. pris 130,00 kr
Din pris 104,00 kr
L'Oréal Paris Skin Revitalift Filler Anti-Age Care Night 50 ml (B)
Vejl. pris 190,00 kr
Din pris 169,00 kr
L'Oreal Paris Cosmetics Infallible 24H Matte 35 ml - Vælg Farve
Vejl. pris 135,00 kr
Din pris 119,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes - So Coutur Black 9,5 ml (B)
Vejl. pris 140,00 kr
Din pris 119,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Mega Volume - Miss Manga Black 8,5 ml (B)
Vejl. pris 120,00 kr
Din pris 109,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Mega Volume - Miss Hippie Black 8,4 ml (B)
Vejl. pris 120,00 kr
Din pris 109,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Mega Volume - Collagene 24h Extra Black 9 ml
Vejl. pris 140,00 kr
Din pris 119,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes - Vælg Farve
Vejl. pris 140,00 kr
Din pris 112,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes - Excess Black 9 ml.
Vejl. pris 140,00 kr
Din pris 119,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Feline Black 9,2 ml (B)
Vejl. pris 140,00 kr
Din pris 119,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Voluminous X5 Black 7,5 ml.
Vejl. pris 100,00 kr
Din pris 89,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Voluminous 4X Black 7,5 ml
Vejl. pris 100,00 kr
Din pris 89,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Color Riche Huile 13,5 ml - Vælg Farve
Vejl. pris 80,00 kr
Din pris 69,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics Color Riche 5 ml - Vælg Farve
Vejl. pris 40,00 kr
Din pris 32,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics False Lash - Superstar Black 2x6,5 ml (B)
Vejl. pris 150,00 kr
Din pris 129,00 kr
L'Oréal Paris Cosmetics False Lash - Telescopic Black 9 ml
Vejl. pris 140,00 kr
Din pris 119,00 kr
Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt