L'Oreal Paris Men Expert

Rigtig mange kvinder verden over kender til L´Oréals slogan: "Because I`m worth it...", "Parce que je le vaux bien" eller på dansk..."Fordi jeg fortjener det"!

En sætning, der blev skrevet for første gang i 1973, men som viste sig at være tidsløs.

L`Oréals produkter spænder vidt. I mange år lå virksomhedens fokus mest på kvinders skønhedspleje, men gennem årene, har mændene også udviklet en interessen for at passe bedre på sit ydre. Derfor gør L´Oréal sit ypperste for på at udvikle fantastisk skønhedspleje i en fornuftig prisklasse til såvel kvinder, som til mænd i hele verden.

Hvorfor plejeprodukter til mænd?

Mænd har tykkere hud end kvinder, hvilket betyder, at de har brug for nogle helt andre produkter, end kvinderne for at holde huden frisk, stram og forebygge ældringstegn. Når du, som mand har passeret de 30, så begynder de fine rynker så småt at vise sig, huden bliver hurtigere udtørret og påvirket af din livsstil. Efter 40 års alderen begynder huden at virke slappere og her derfor brug for ekstra pleje for at kunne bevare sin elasticitet. Det er netop en af grundende til, at L´Oréal har udviklet den udsøgte Men Expert serie, som blandt andet indeholder lækre ansigtsrens og cremer til formålet.

En anden grund er, at mænd altid har stræbt efter det perfekte barberingsresultat og her mener L´Oréal, at de er på forkant med udfordringerne med Men Expert serien, som jo også indeholder produkter til før, under og efter barberingen.

Tips til ansigtspleje og barbering:

Sørg for at rense din hud hver dag. Væk med fedt og andre urenheder, der kan tilstoppe porerne og forårsage Acne og betændelsestilstande. Husk specielt området omkring næsen, hagen og panden. Hertil har serien blandt andet rensegels, facewashes og scrubs. Vær opmærksom på kun at benytte scrubs 1-2 gange ugentligt og gerne på de dage, hvor huden ikke også udsættes for barbering. Dette for at undgå, at huden ikke overbelastes. Vælg dine barberings redskaber og produkter med omhu. Hvad passer til dit temperament og din hud?

Barberingsgel passer, som oftest, til de fleste hudtyper og hudtilstande, hvor imod det er lidt sværere at finde en barberskum, der gør det samme.

Husk at barbere MED hårene ellers kan du med garanti regne med udslet og brændende hud. Når resterne er skyllet af med først lunkent og dernæst koldt vand, bør du afslutter barberingen med en god aftershave. Den sørger for at desinficere og blødgøre huden. Brug ALDRIG alkoholbaseret aftershaves...det får huden til at hæve og blusse op.

Sidst men ikke mindst...rund plejeseancen af med en god dagcreme.

Køb produkterne her:

Du kan finde nogle af L´ Oréal Men Expert produkter hos Nicehair.dk. Kig ind på hjemmesiden og find i ro og mag de produkter, du skal bruge. Hvis du søger et konkret produkt, som desværre ikke figurerer på hjemmesiden, så betyder det ikke nødvendigvis, at Nicehair.dk ikke fører produktet. Det kan blot være udsolgt. Har du brug for hjælp, så ring endelig til vores dygtige kundeservicemedarbejdere.

L´Oréal Men Expert....fordi mænd også fortjener det!

L'Oréal Men Expert Hydra Power Refreshing Moisturiser 50 ml
Vejl. pris 110,00 kr
Din pris 99,00 kr
L'Oréal Men Expert Pure Power Red Volcano Wash 150 ml
Vejl. pris 75,00 kr
Din pris 69,00 kr
L'Oréal Men Expert Hydra Power Daily Cleanser 150 ml
Vejl. pris 75,00 kr
Din pris 69,00 kr
L'Oréal Men Expert Hydra Power After-Shave Moisturiser 125 ml
Vejl. pris 80,00 kr
Din pris 69,00 kr
L'Oreal Men Expert Hydra Sensitive Moisturising Cream Sensitive Skin 50 ml
Vejl. pris 109,00 kr
Din pris 99,00 kr
L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Daily Moisturiser Anti-Tiredness 50 ml
Vejl. pris 109,00 kr
Din pris 99,00 kr
L'Oreal Men Expert Pure Power Spot Fighting Moisturiser 50 ml
Vejl. pris 79,00 kr
Din pris 69,00 kr
L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Eye Roll-On 10 ml
Vejl. pris 99,00 kr
Din pris 89,00 kr
L'Oreal Men Expert Vita Lift 5 Daily Moisturizer 50 ml
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 109,00 kr
L'Oreal Men Expert Pure Power Daily Charcoal Wash 150 ml
Vejl. pris 75,00 kr
Din pris 69,00 kr
L'Oreal Men Expert Pure Power Scrub x2000 Beads 150 ml
Vejl. pris 75,00 kr
Din pris 69,00 kr
L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Cleansing Gel 150 ml
Vejl. pris 75,00 kr
Din pris 69,00 kr
L'Oreal Men Expert Hydra Energetic 3-Day Beard Moisturiser 50 ml
Vejl. pris 119,00 kr
Din pris 109,00 kr
Kundeservice
Ring på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt