Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 30% PÅ 30 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

L'Oreal Paris Men Expert
L'Oreal Paris Men Expert
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Rigtig mange kvinder verden over kender til L´Oréals slogan: "Because I`m worth it...", "Parce que je le vaux bien" eller på dansk..."Fordi jeg fortjener det"!

En sætning, der blev skrevet for første gang i 1973, men som viste sig at være tidsløs.

L`Oréals produkter spænder vidt. I mange år lå virksomhedens fokus mest på kvinders skønhedspleje, men gennem årene, har mændene også udviklet en interessen for at passe bedre på sit ydre. Derfor gør L´Oréal sit ypperste for på at udvikle fantastisk skønhedspleje i en fornuftig prisklasse til såvel kvinder, som til mænd i hele verden.

Hvorfor plejeprodukter til mænd?

Mænd har tykkere hud end kvinder, hvilket betyder, at de har brug for nogle helt andre produkter, end kvinderne for at holde huden frisk, stram og forebygge ældringstegn. Når du, som mand har passeret de 30, så begynder de fine rynker så småt at vise sig, huden bliver hurtigere udtørret og påvirket af din livsstil. Efter 40 års alderen begynder huden at virke slappere og her derfor brug for ekstra pleje for at kunne bevare sin elasticitet. Det er netop en af grundende til, at L´Oréal har udviklet den udsøgte Men Expert serie, som blandt andet indeholder lækre ansigtsrens og cremer til formålet.

En anden grund er, at mænd altid har stræbt efter det perfekte barberingsresultat og her mener L´Oréal, at de er på forkant med udfordringerne med Men Expert serien, som jo også indeholder produkter til før, under og efter barberingen.

Tips til ansigtspleje og barbering:

Sørg for at rense din hud hver dag. Væk med fedt og andre urenheder, der kan tilstoppe porerne og forårsage Acne og betændelsestilstande. Husk specielt området omkring næsen, hagen og panden. Hertil har serien blandt andet rensegels, facewashes og scrubs. Vær opmærksom på kun at benytte scrubs 1-2 gange ugentligt og gerne på de dage, hvor huden ikke også udsættes for barbering. Dette for at undgå, at huden ikke overbelastes. Vælg dine barberings redskaber og produkter med omhu. Hvad passer til dit temperament og din hud?

Barberingsgel passer, som oftest, til de fleste hudtyper og hudtilstande, hvor imod det er lidt sværere at finde en barberskum, der gør det samme.

Husk at barbere MED hårene ellers kan du med garanti regne med udslet og brændende hud. Når resterne er skyllet af med først lunkent og dernæst koldt vand, bør du afslutter barberingen med en god aftershave. Den sørger for at desinficere og blødgøre huden. Brug ALDRIG alkoholbaseret aftershaves...det får huden til at hæve og blusse op.

Sidst men ikke mindst...rund plejeseancen af med en god dagcreme.

Køb produkterne her:

Du kan finde nogle af L´ Oréal Men Expert produkter hos Nicehair.dk. Kig ind på hjemmesiden og find i ro og mag de produkter, du skal bruge. Hvis du søger et konkret produkt, som desværre ikke figurerer på hjemmesiden, så betyder det ikke nødvendigvis, at Nicehair.dk ikke fører produktet. Det kan blot være udsolgt. Har du brug for hjælp, så ring endelig til vores dygtige kundeservicemedarbejdere.

L´Oréal Men Expert....fordi mænd også fortjener det!

Loading...