Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Lancaster
Lancaster
Lancaster
Viser 19 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Sol Produkter
Aftersun
Farvet solcreme
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Sololie
Selvbruner
Selvbruner Creme
Selvbruner Olie
Selvbruner Spray
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitiv Hud
Indhold
Miljøvenlig emballage
SPF 15 og under
SPF 16-30
SPF 31-50
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
UV-Beskyttelse
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Lancaster

Solprodukter med optimal beskyttelse.

Lancaster siden 1946

Lancaster er blandt de førende giganter indenfor solprodukter. De forsker i lysets magt og de udvikler hele tiden deres produkter efter deres forskningsresultater.
Virksomheden er repræsenteret i over 40 lande og har forskningscentre i både USA og i Europa.
Deres forskning er innovativ og sensationel. De har mere en 500 patenter på verdensplan indenfor, såvel solprodukter, som luksuriøs kosmetik.
Ud af de 70 år Lancaster har været virksom, har de 45 års erfaring med UV stråler. Ligesom de, i mere end 15 år, har forsket visionært i for eksempel DNA.

Missionen

Lancasters mission er - og har altid været - at være et supplement til enhver livsfase kvinder kommer igennem. Dette ved at kunne tilbyde autentiske og troværdige produkter, der samtidig er effektive og plejende med tanke på at bevare hudens ungdommelige glød og elasticitet længst muligt.
Lancaster lover hverken mere eller mindre end, at deres innovative og DNA-tilpassede produkter kan tilføre dig skønhed på livstid.

Full Light

Lyset kommer i mange former og alle formerne kan påvirke vores hud i positiv og/eller negativ retning.
Vi får livsvigtigt D-vitamin fra solens stråler og lysbehandling kan virke positivt på forskellige hudsygdomme, som for eksempel Psoriasis. Vi ved dog også, at når huden udsættes for gentagende påvirkning af UVA, UVB, synligt lys og infrarødt lys, så bliver den med garanti skadet i forskellige grader. Det kan eventuelt være med pletvis overpigmentering, rynker og manglende elasticitet...og i værste tilfælde er der jo risikoen for hudkræft.
Lancasters Full Light koncept går netop ind og forebygger ovennævnte skader betydeligt.

Lancaster Suntimer App

Lancaster har udviklet en App, der ved oplysninger, om bl.a. sted, hudtype og solfaktor, kan udregne, hvornår og hvor længe det er anbefalelsesværdigt at påføre mere solcreme eller at trække ind i skyggen. App´en har en buzzer, som giver lyd fra sig, når tid er.

Solbeskyttelse og solcreme

Den mest effektive måde at beskytte sin hud mod solens UV-stråler er at tilbringe begrænset mængder af tid i direkte sol...vær derfor opmærksom på, hvornår på dagen disse stråler er stærkest.
Det er en god idé at beskytte huden med lette og dækkende beklædningsgenstande...sådom t-shirts, shorts, solbriller og hat med skygge.
Når huden ikke er beskyttet af beklædning, er det vigtigt at udvælge sig det bedst egnede solprodukt til din hud og den mængde stråling huden udsættes for.
Når du vælger solprodukt, er det smart at vælge noget, der er vandfast - det beskytter længere. Det er egentligt ligegyldigt, om du vælger en creme, en lotion, en spray eller en gel. De er umiddelbart lige effektive. Det vigtige ligger i, om solfaktoren er korrekt efter hudtype, tid og sted.
Solprodukterne virker ved at filterer størstedelen af UV-strålerne væk!..såvel fysisk, som kemisk. Den fysiske beskyttelse lægger sig, som beskyttende hinde på huden, som så reflekterer solens stråler. Hvorimod det kemiske filter trænger ned under huden og opsuger strålerne.

OBS!

Når du påfører solproduktet, er det af afgørende betydning, at du ikke sparer på produktet. Der skal et tykt lag på, som bør smører let ind i huden gerne 20 minutter før solbadning. Du skal være opmærksom på, at solfaktoren, der er anført på emballagen, falder med 2 SPF, hvis du kun benytter 1/4 af den anbefalede mængde.
Husk altid at efterbehandle din hud med aftersun produkter, således du bevarer hudens fugtighed, afstresser huden og undgår skalning.

Dare to tan!

Forberedelse, beskyttelse og forlængelse af din solglød starter med ekstra pleje af din hud, og det er netop hvad Lancaster Sun Care giver dig. Lancasters eksklusive teknologi er kombineret med intelligente, aktive løsninger, som gør en forskel for din hud. Brandet har mange års erfaring med optimal solbeskyttelse, og er et af de førende brands indenfor solpleje i Europa.

Lancaster på hylderne hos Nicehair.dk

Hos Nicehair.dk kan du i ro og mag finde den rette solbeskyttelse for dig.
Skulle du have prug for hjælp, så er du naturligvis velkommen til at ringe til vores altid hjælpsomme servicemedarbejdere...eller gå i vores saloner i henholdsvis Esbjerg og Kolding.

Lancaster - inspireret af lyset.

Loading...