Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LÆKRE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

L:A Bruket
L:A Bruket
Viser 81 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Kropspleje
Badeolie
Badesalt
Bodylotion
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Håndsæbe Flydende
Skæg
Skægolier
Skægpleje
Ansigtsmakeup
Setting Spray/Mist
Dufte
Duftfrisker
Duftlys
Hårpleje
Conditioner
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Renseprodukter
Makeup fjerner
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Sart/ Sensitive Hud
Tør Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Fedtet
Normalt
Indhold
Parabenefri
Phthalatfri
Silikonefri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Anti-Frizz
Antibakteriel
Beroligende
Energigivende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Glød
Kølende
Opstrammende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Udglattende
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
L:A Bruket 167 Serum 50 ml - Broccoli Seed
430,00 kr
389,00 kr
L:A Bruket 155 Clay Mask 100 ml
220,00 kr

L:A Bruket

L:A Bruket - Økologiske sæber, cremer og olier m.m.

De brune apoteker-flasker indeholder ren luksus og velvære. L:A Bruket er naturlig og organisk hudpleje fra den svenske vestkyst. Produkterne er formulerede med en filosofi om, at ingen behøver kemi for at udvikle lækre hudplejeprodukter.

Den lille fabrik:

Ved den svenske vestkyst, omkring Varberg, bliver der produceret de mest fantastiske sæber, skønne olier og cremer, samt andet lækkert spatilbehør. Området er netop kendt for nogle af de bedste spahoteller, hvilke L:A Bruket er i tæt samarbejde med, når de udvikler deres økologiske produkter ud fra mere end 200 år gamle spatraditioner og opskrifter. Keramikeren, Monica Kÿlen, var med til at starte virksomheden. Hun var egentlig i gang med at designe forskellige interiør-genstande, da hun fik brug for en lækker sæbe til at understøtte sit designs funktionalitet. I sin søgen erfarede hun, at produktene på markedet ikke levede op til hendes standarder. Monica manglede en økologisk sæbe, der sammen med hendes interiørdesigns skulle fremstå flot, funktionel og fristende. Grundlæggerne havde og har stadig en stor passion for økologiske og miljørigtige plejeprodukter, der samtidig emmer af kvalitet, ansvar og bevidsthed. L:A Bruket er indbegrebet af sund fornuft, prisværdige værdier og skandinavisk luksus...såvel indeni, som udenpå.

Indeni:

Størstedelen af ingredienserne i L:A Bruket er høstet og indsamlet i og omkring Varbergs kyst og hav. Indholdet er så økologisk, som overhovedet muligt. De få kunstigt fremstillede stoffer, der tilsættes, har til formål at sikre, at ingredienserne spiller optimalt sammen, samtidig med de bevarer deres naturlighed. Hovedingredienserne er vand, salt og tang, som kombineres med blandt andet medicinske planter, æteriske olier og vegetabilske råvarer. De naturlige dufte er udvundet af for eksempel citrongræs, vildrose, salvie, rosmarin og lavendel. Alle ingredienserne og rå-materialerne er Eco-certificerede, hvilket betyder, at de enkelte produkter og virksomheden lever op til alle regler og standarder indenfor området, således du kan være helt tryg ved at anvende dem.

Udenpå:

Produkterne fra L:A Bruket er til gavn for både din hud, din krop og din sjæl. Indholdet stimulerer dine sanser med liflige dufte og plejer din hud, så den bliver blød og lækker. Det gamle apoteker-look giver et råt, men samtidig romantisk twist til emballagen, hvilket gør, at du kan skabe den helt rigtige spa-stemning hjemme på dit eget badeværelse. Der bliver ikke gået på kompromis med detaljerne og kvaliteten. L:A Bruket er lige så fantastisk, som det ser ud til at være.

Sortiment:

Det hele startede med en håndsæbe, men med årene er L:A Brukets sortiment vokset betydeligt. I sortimentet finder du, ud over de mange vidunderlige sæber, blandt andet...

  • cremer og lotions til ansigt, hænder, fødder og krop.
  • shampoo og balsam.
  • rensescreme og opvaskemiddel.
  • shea butter.
  • skægolie/voks og aftershave.
  • ansigtsolier, ansigtstonere og ansigtsmasker.
  • deodoranter.
  • duftlys.

L:A Bruket finder hele tiden på nye måder at kombinere de organiske produkter. Produkterne er stærkt vanedannende, da de fører såvel fysisk, som psykisk velvære med sig.

L:A Bruket og Nicehair:

Når noget er godt for krop og sjæl er det også godt for Nicehair.dk. Vi ynder at skaffe de bedste produkter til dig, så du kan opgradere din daglige hygiejne og personlige pleje.

L:A Bruket - bringer spa, luksus og velvære ind i dit hjem.

Loading...