Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
KRAES
KRAES
KRAES
Viser 27 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Olie
Scrub/ Peeling
Kropspleje
Badeolie
Badesalt
Bodylotion
Bodyoil
Massageolie
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Solstift
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Renseprodukter
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Miljøvenlig emballage
Parfumefri
SPF 16-30
Sæbefri
Vandfri
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Cellulite
Energigivende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Glød
Hovedbundsproblemer
Irritation/Kløe
Opstrammende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rødme
UV-Beskyttelse
Vandfast
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Børn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
KRAES Solstift SPF 30 - 30 ml
Vejl. pris 149,00 kr
108,00 kr
KRAES Magic Detangler Børste
98,10 kr
109,00 kr
KRAES Glade Kinder Havre & Mango 30 ml
Vejl. pris 139,00 kr
92,00 kr
KRAES Baby Balm Havre & Kokos 100 ml
Vejl. pris 179,00 kr
125,95 kr
KRAES Babybad Havre & Kokos 200 gr.
Vejl. pris 124,00 kr
84,00 kr
KRAES Rene Totter Shampoo 500 ml
215,10 kr
239,00 kr
KRAES Sund Hovedbund 200 ml
Vejl. pris 149,00 kr
134,10 kr
KRAES Rene Totter Shampoo 200 ml
107,10 kr
119,00 kr
KRAES Babybad Havre & Kokos 600 gr.
Vejl. pris 289,00 kr
260,10 kr
KRAES Babybad Havre & Dødehavssalt 600 gr.
Vejl. pris 289,00 kr
260,10 kr
KRAES Baby Balm Havre & Kokos 300 ml
Vejl. pris 399,00 kr
345,00 kr

KRAES

Giv barnet naturlig pleje med Kraes

Vil du give dit barn den absolut bedste start på livet? Så brug produkter fra Kraes til at passe på barnets hud. Huden er vores absolut vigtigste organ, og vi bruger den som beskyttelsesværn fra udefrakommende partikler og stoffer. Det er derfor vigtigt, at du passer på din egen - og dit barns - hud.

Kraes produkterne sørger for naturlig pleje, der renser men med skånsomhed, effektivitet og ro for øje. Her kan du skabe en unik balance i huden for barnet med hjælp fra Kraes.. Så tag med på en oplevelse, hvor du kan udforske produkter, der kan tage behandlingen af huden til nye standarder. Der er især fokus på kvalitet, effektivitet og funktionalitet hos Kraes.

Hvilke værdier og produkter har Kraes?

Kasper og Mette er skaberne af Kraes produkterne, og den research, der har bragt dem sammen med deres naturlige produkter, er interessant. Den har nemlig været grunden til, at deres værdier følger alle bogens gyldne regler. Under deres research oplevede og lærte de om de voldsomme, kradse og skrappe ingredienser, der er i kosten, plejeprodukter og miljøet. Og netop disse ingredienser, kan du derfor ikke finde i Kraes’ produkter.

Du kan finde forskellige produkter fra Kraes, men der er en ingrediens, der især er karakteristisk for de forskellige produkter. Du støder på havre, som har forskellige kvaliteter og egenskaber for huden:

  • Formindsker kløe
  • Renser huden
  • Giver kroppen fugt
  • Beskytter huden

Efter et bad med havreprodukterne vil du opleve, at din og dit barns hud er betydelig mere blød, spændstig, modstandsdygtig og fugtig. Derfor er Kraes’ produkter nogle, der fungerer som forebyggende, rensende, fugtgivende og lindrende.

Hvem er Kraes?

Kraes er indbegrebet af naturlige hudplejeprodukter, der kan være med til at give din baby eller barn den bedste start på livet med eksklusiv og nærende pleje af huden. Udforsk Nicehairs brede sortiment af lignende mærker og produkter med omtanke. Skaberne af dette produkt har selv været gennem en længere proces, hvor deres barn har været ramt af hudproblemer, hvorfor lige netop Kraes blev skabt.

Visionen er, at du kan skabe produkter, der kan værne om den sensitive og let irriterede hud. Du finder dette i deres produkter. Fokuset startede med at være produktionen af naturlige, nærende, plejende og beskyttende alternativer til sæbe. Herefter er serierne eksploderet med nye og forbedrede produkter.

Selve testperioden af Kraes produktet har været undervejs i lang tid, og det er derfor et gennemarbejdet produkt, som du nemt kan koble sammen med en høj portion troværdighed og originalitet.

Loading...