Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
KMS California
KMS California
KMS California
Viser 65 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Stylingprodukter
Gelé
Hårlak
Hårolie
Hårserum
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Saltvandsspray
Sprayvoks
Styling Cream
Tørshampoo
Hårvoks
Paste Voks
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Let Hold
Mat Look
Medium Hold
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Tekstur
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
KMS MoistRepair Revival Creme 125 ml
Vejl. pris 225,00 kr
175,35 kr
KMS AddVolume Styling Foam 300 ml
155,00 kr
225,00 kr
KMS HeadRemedy Anti-Dandruff Shampoo 300 ml
Vejl. pris 205,00 kr
135,00 kr
KMS MoistRepair Shampoo 300 ml
Vejl. pris 205,00 kr
145,00 kr
KMS CurlUp Control Creme 150 ml
Vejl. pris 225,00 kr
179,00 kr
KMS TameFrizz Conditioner 750 ml
371,00 kr
470,00 kr
KMS AddPower Shampoo 750 ml
349,00 kr
465,00 kr

KMS California

KMS California hårprodukter til Danmarks laveste priser!

Hårprodukter til alle

Hårprodukter fra KMS California giver dig hårpleje som passer til netop dig, derfor er deres motto: Express yourself. For at kunne matche og pleje et hvilket som helst hår bedst muligt, består KMS California af ikke mindre end 10 forskellige serier af hårprodukter. Hårprodukterne er baseret på naturlige ingredienser, der er udvalgt for at udnytte deres fordele til det ønskede behov. Derfor kan du sammensætte dit plejeprogram uanset hvilket behov dit hår og hovedbund har.

Historien bag KMS California

KMS california blev startet i 1976 af biokemikeren Jamey Mazotta, som havde en passion for at skabe innovative hårprodukter, firmaet KMS Californa blev stiftet sammen med partnerne Kornfield og Smith i Redding Californien og d. 20. marts samme år blev de første produkter lanceret. Allerede året efter i 1977 får de en engelsk distrubutør og KMS California kan nu meget hurtigt efter deres opstart kalde sig for et internationalt brand.

I en årrække fra 1978 til 1989 havde KMS et logo som skulle forestille nogle Molekyler da det skulle afspejle den præcision der var lagt i fremstillingen af hårprodukterne, men i 1992 dropper man molekyle logoet, da det var for usexet og nærmer sig mere det logo de har i dag. i 90'erne bliver grundstenene skabt for de KMS produkter som der bliver brugt i dag og her vinder KMS adskillige priser for deres fantastiske produkter. i 1996 vinder Molding Paste blandt andet flere priser og bliver hurtigt en favorit i hele branchen.

I slut 90'erne bliver de første KMS produktserier skabt Flat out og Curl up. KMS serier som stadigvæk bliver forhandlet i dag, dog med flere gange redesign og flere års forbedring. i 2002 bliver firmaet opkøbt og fortsætter nu med at designe hårprodukter som henvender sig til et globalt marked og får kæmpe succes i mange flere lande. I dag arbjeder KMS stadigvæk udfra Californien fra deres hovedkontor og arbejder stadigvæk på at opdatere og forbedre deres produkter, så de kan blive blandt de bedste hårplejeproducenter i verden.

Fordelene ved NiceHair.dk

Hos NiceHair.dk finder du KMS California produkter til særdeles gode priser, da vi har købt store partier af KMS hjem og kan derfor sælge produkterne videre til dig, meget billigere end frisørerne. Køb dine KMS California hårprodukter hos NiceHair.dk og få lynhurtig levering, samt helt gratis fragt og håndtering hvis du køber for over 499 kr.

Hvis du er i tvivl om hvilke produkter der passer perfekt til dig, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på 32 200 200.

Her kan du se nogle af fordelene ved KMS California produkter, og få noget inspiration til hverdagen.

Loading...