Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
James Read
James Read
James Read
Viser 16 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Selvbruner
Selvbruner Creme
Selvbruner Handske
Selvbruner Mousse
Selvbruner Olie
Selvbruner Spray
Indhold
Parabenefri
Parfumefri
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Glød
Kølende
Mørke Rande
Rynker/ Fine Linjer
Kropspleje
Bodyscrub & Exfoliering
Ansigtspleje
Maske
Natcreme
Serum
Hudtype
Alle Hudtyper
Størrelse
Rejsestørrelse
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

James Read

James Read...Amazing self-tanning.

Få den smukkeste og mest naturlig glød med James Read Tan. James Read selvbrunende produkter er både innovative og effektive. Det brede sortiment, der er målrettet alle hudtyper, kombinerer selvbruner og hudplejende ingredienser i ét og samme produkt. Produkterne er udviklet til, at din hud bliver blød og velplejet samtidig med, du opnår en gylden og lækker farve. Uanset, om du er erfaren indenfor self-tanning eller om du er nybegynder, så gør James Read det let og overskueligt for enhver at opnå det perfekte resultat af "Sun-kissed" hud!

Tan - kongen:

James Read er nok Englands førende selvbruningsekspert. Han har mere end 16 års erfaring indenfor skønhedsbranchen. Denne erfaring og hans unikke talent for udvikling af tan-produkter har skaffet ham et kundearkiv fyldt med kendte personer indenfor blandt andet showbizz og modeverdenen...specielt i London, Paris og New York. James' store viden og erfaring stammer fra arbejdet i saloner, ved fotoshoots, i kendissers private suiter og hjem, til award-ceremonier og backstage-jobs. Her har han gjort nogle iagttagelser, der har sporet ham ind på at udvikle en professionel kvalitetsbruning til hjemmebrug. James Read er valgt til at være nyhedssekspert indenfor selvbruning, især når det gælder lancering af nye produkter og præsentation af diverse produkter i "how-to"videoer. Han laver både videoerne for tips til brug af sine egne produkter, men også virksomheder, som for eksempel Clarins og L´Oreal, benytter James Read i deres præsentationsvideoer. James' drøm har altid været, at lave sit eget brand baseret på passion, ideer og industrihemmeligheder.

LOCO FOR COCO:

James Reads produkter er, som tidligere nævnt, fyldt med gode hudplejende ingredienser, der ikke bare gavner hudens bevaring af fugtbalancen, men også forebyggelsen af aldringstegn og hudproblemer. Nogle af disse ingredienser og deres egenskaber er...

  • Kokosolie - Tilfører fugt. Nærer huden med vitaminer og mineraler. Beskytter huden mod kulde. Lindrer udslæt.
  • Hyaluronsyre - fugtgiver, der er naturligt forekommende i kroppen. Anti age virkning. Udglatter, styrker elasticitet og opstrammer. Reducerer rynker og fine linier. Understøtter regenerering af huden. Antiinflammatorisk.
  • Co-enzyme q10 - forekommer overalt i naturen. Et hjælpestof, som går ind i cellerne og gør et yderst vigtigt arbejde for energiproduktionen i kroppen. Oplagring af energi. Vi danner selv Q10, men får mest fra kosten gennem fisk, kød, nødder, bælgfrugter, spiseolier og nogle kornprodukter.
  • Røde alger - fugtgiver. Rig på vitaminer, antioxidanter, proteiner og har immumstimulerende egenskaber. Fremmer kollagen og elastin. Anti age effekt. Eksfolierende.
  • Aloe vera - Basisk plante med helende egenskaber. Giver vitaminboost af A,C,E og flere B -viatminer. Tilfører folinsyre. Vigtige mineraler : kalcium, jern, zink og magnesium. Aminosyre, der mindsker risikoen for energiabsorberer giftstoffer. Anti-bakteriel og reducerer inflammation.

Tan-Tips:

Silkeblød og fugtet hud tager bedre imod og giver en mere jævn tanning, derfor er det vigtigt, at din hud er forberedt godt til bruning.

  • Eksfolier gerne med bodyscrubs inden self-tanning.
  • Plej huden for bedre farveholdbarhed... James Read anbefaler:
  • Mos en halv avocado, 1 skefuld kokosnøddeolie og 1 skefuld honning. Påfør ansigtet og lad sidde i 20 min.
  • Få en jævn let brun farve ved at duppe selvbruner systematisk på med bomuldsvatkugler oppe fra og ned.
  • Fjern selvbruner fra håndfladerne med tandpasta eller barberskum.

"Sun-kissed hos Nicehair :

Nicehair.dk sælger naturligvis James Read produkterne.

Kun det bedste er godt nok til dig...på det punkt har vi noget til fælles med James Read. Vores passion og viden om produkterne skal komme dig til gode, så du kan føle dig tryg og sikker. Rikke Bruun fra Nicehair.dk viser herunder, hvordan du kan bruge James Reads fantastiske Tan produkter. Klik her

James Read – The New Bronze Age.

Loading...