Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Jack N' Jill
Jack N' Jill
Viser 20 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kropspleje
Bodywash
Tandpleje
EL Tandbørste
Tandbørste
Tandpasta
Hårpleje
Shampoo
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitive Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Indhold
Glutenfri
Parabenefri
Sulfatfri
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Antibakteriel
Fugt
Køn
Til Børn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Jack N' Jill

Jack N' Jill

Giv dine børns første tænder de bedste betingelser og start på livet. Med australske Jack N' Jill får du bæredygtige tandbørster og tandkrus uden skadeligt kemi. Deres materialer består blandt andet af majsstivelse, risfiber og bambus. Deres tandpasta er desuden flourfri, økologisk og har en mild smag, som børnene elsker.

Drømmer du også om at passe bedre på dit barn? Det ønske vil vi gerne opfylde på NiceHair.dk. Derfor har vi samlet et fint udvalg fra den australske producent på siden. Find alt fra dejligt tandpasta med smagen af økologisk jordbær, banan og genanvendelige tandbørster i bambus. Sammen gør de tandbørstning legende let.

Har dit barn ikke lært at spytte ud? Så tager Jack N' Jill naturligvis hensyn til dette. De har nemlig også designet tandpasta uden smag, der er sikkert for barnet at sluge. Derudover er tandpastaen tilsat økologisk morgenfrue, der er med til at dulme tandkødet. Med andre ord er Jack N' Jill dit naturlige valg til børn og miljøbevidste forældre.

På NiceHair finder du desuden et bredt udvalg af produkter til børn i alle aldre. Formålet er at forkæle dit barn fra top til tå. Tilføjer du bæredygtige produkter fra Jack N' Jill, så er du altså med til at give dit barn ren forkælelse i topkvalitet.

Loading...