Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | KØB 1 GAVEÆSKE - OG FÅ EN GRATIS RØNSBØL FACE OIL (VÆRDI: 299 KR)

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Hollister
Hollister
Viser 28 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Dufte
Deo Stick
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Hollister Canyon Escape For Her EDP 30 ml
160,00 kr
119,00 kr
Hollister Canyon Escape For Her EDP 100 ml
300,00 kr
219,00 kr

Hollister

- Smukke strande, blå himmel og en sommer, der aldrig ender.....

Eksklusivitet til det yngre publikum: Hollister er en amerikansk/californisk tøjproducent fra omkring år 2000, der er ejet af det anerkendte moder-mærke, Abercrombie & Fitch. Hollister var oprindeligt tiltænkt teenagere, da mærket er omtrent 20% billigere end Abercrombie & Fitch. I 2008 modtog Hollister anden pladsen over de mest foretrukne tøjmærker til teenagere. Hollister er altså et brand, hvis tøj primært henvender til den yngre målgruppe, hvor de appellerer til en endeløs sommer på et surfbræt, hvilket tøjet afspejler. Den første Hollister butik blev åbnet i 2000, som et spin-off til Abercrombie & Fitch.

En Hollister butik er indrettet efter samme koncept som Abercrombie & Fitch med levende, unge modeller, lavt lys og høj musik. Brandet er altså eksklusivitet for den unge voksne, hvor de via. deres metoder, formår at skille sig ud fra mængden. I 2007 brugte Abercrombie & Fitch fx 10 mio. dollars på at installere store tv-skærme i deres butikker, der sendte live billeder fra stranden i Californien, og i 2009 åbnede Hollister deres første "flagship store" i Soho, New York. Butikken er opdelt i hele 4 etager.

Det står altså klart, at Hollister er et eksklusivt brand. Selvom de primært laver tøj, man tiltænker den yngre målgruppe, specielt teenagere, er de begyndt at forsøge, at ramme en bredere målgruppe, hvilket specielt kommer til udtryk i deres parfumer.

Sommer og strand: Parfumer og kropspleje er blevet en vigtig del i Hollister brandet. Hollister er nye indenfor branchen - deres første parfume udkom i 2011. Det står dog klart, at Hollister er et mærke, der er kommet for at blive. De har nogle lækre dufte, der giver associationer med sommer og alt hvad dette indebærer. Hygge med vennerne på stranden fra solopgang til solnedgang. Det er uforglemmelige minder, som du drømmer om at opleve igen og igen. Hollister tager dig tilbage til den solkyssede strand, hvor det hele skete.

Modsat tøjet, rammer parfumerne en meget bredere målgruppe. En Hollister parfume tager dig som sagt med tilbage til stranden en sen sommeraften, og hvem er dog ikke tiltrukket af denne fornemmelse?

Hollister laver både maskuline og feminine dufte, herunder duften Wave, der er et must-have! Hollister Wave For Him er en frisk, maskulin og intens duft med bl.a. grapefrugt, bambusblade, cypres, neroli og tonkabønne. Wave For Her er en frisk og feminin blomsterduft med bl.a. stjernefrugt, kvæde, orkidé, hibiscus og sandeltræ.

Oplev de lækre dufte fra Hollister hos NiceHair.dk, og lad dig forføre af den lækre fornemmelse, de efterlader.

Loading...