Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE HÅRPLEJE BRANDS VED KØB FOR MIN. 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Re-PLASTY

Viser 7 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Halscreme
Læbepleje
Maske
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Øjengel
Hånd- og fodpleje
Håndcreme
Læber
Lip Plumper
Hudtype
Alle Hudtyper
Moden Hud
Sart/ Sensitive Hud
Stresset Hud
Indhold
SPF 15 og under
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Glød
Mørke Rande
Opstrammende
Regenererende
Rynker/ Fine Linjer
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Helena Rubinstein var den første der opdagede at der fandes forskellige hudtyper, og det var hende som kategoriserede dem og gav dem navne som vi stadig bruger i dag: normal, kombineret, fedtet eller tør hud. I dag tilbyder Helena Rubinstein enhver kvinde de mest koncentrerede stjerneingredienser, og de mest luksuriøse konsistenser, for umiddelbare og langsigtede resultater på niveau med æstetisk medicin. Samarbejdet med LaClinic Moutreux er udmundet i serien Re-Plasty, som er det sidste skridt inden plastikkirurgien. Udover det, har nogle af disse produkter også vundet awards til Danish Beauty Award.

Helena Rubinstein

Chaja Rubinstein, bedre kendt, som Helena Rubinstein, blev født i Krakow, Polen, i 1872 af ortodokse jødiske forældre. Navneforandringen tog hun, da hun i en meget ung alder valgte at emigrere til Australien for at forfølge sin drøm om at etablere sig, som kosmetolog og skønhedsekspert. De australske kvinder kunne ikke undgå at bemærke Helenas smukke og velplejede hvide hud og hendes fantastiske sans for mode. Hun vandt indpas og i 1903 grundlagde hun sin første salon, som blev startskuddet til hendes emperium.

Helena Rubinstein glemte aldrig, hvor hendes succes stammede fra. Hun var taknemmelig overfor kvinderne, som havde accepteret og anerkendt hende og hendes produkter. Hun etablerede derfor en fond til fordel for at højne kvinders og børns livskvalitet. Ligeledes oprettede hun stipendier, således unge kvinder kunne fortsætte deres uddannelser.

Loading...