Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Calmlish
Calmlish
Calmlish
Viser 7 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Olie
Kropspleje
Massageolie
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Uren Hud
Indhold
Parfumefri
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Energigivende
Fugt
Glød
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Calmlish

Calmlish, som er det forhenværende Honest Beauty Talks er grundlagt i 2015 af Maja Lemmeke og Tanja Eskildsen der med deres mange års erfaring som henholdsvis kosmetolog og holistisk hudterapeut ønsker, at vi arbejder ud fra "årsagsbehandling frem for concealer". De har sammen skabt Calmlish i håb om, at vi sammen kan vende vores syn på skønhed, så vi kan leve i en verden, hvor skønhed skaber kærlighed og nydelse frem for stress, frygt og skam.

Det nye navn Calmlish

i 2019 skiftede Honest Beauty Talks navn til Calmlish, der er en sammensætning af calm og stylish, og som symboliserer at du med deres redskaber både giver dig selv ro og velvære. En af grundende til at de har skiftet navn skyldes at de gerne vil følge med tiden og skønhedsbranchen, hvor der førhen blev lagt vægt på ærlighed og gennemsigtighed i virksomhederne, deraf navnet "Honest Beauty Talks". Nu har de taget deres gode navn og deres omtale et skridt op, i og med at de stadig er en ærlig og åben shop, men som også har fået større mål, nemlig at skabe holistisk ro for krop og sjæl.

De ønsker sig brændende at ro bliver det nye sort, og at hverdagens stress og jag, som man ser i stigende grad verden over gerne skulle reduceres, med det de nu har at tilbyde som er ren selvprioritering og forkælelse, man kun behøver at købe én gang. Lad Calmlish komme inden for dine døre og lade dig fange af ro i sindet, ro i kroppen, ro i nervesystemet, samt ro i huden - du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Gua Sha - skønhedsritualet er ældgammelt og stammer fra Kina, hvor det er et traditionelt kinesisk healingsredskab, der er blevet brugt i flere tusinde år. Gua Sha er en af de mest populære naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er ved, at blive en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Gua Sha er et redskab til både ansigt og krop, som udøves jævntligt for at udskille affaldsstoffer og bevare en sund hud og krop.

Der er et væld af positive effekter ved jævnligt brug af Gua Sha, så det er virkelig et forsøg værd:

 • Forbedrer blodcirkulationen
 • Giver fornyet glød i huden
 • Cellerne bliver aktiveret, og ansigtet genvinder elasticiteten
 • Reducerer rynker
 • Reducerer porerne
 • Fremmer smidigheden i huden
 • Fjerner/mindsker mørke rande og poser under øjnene
 • Forbedrer muskeltonus og opstrammer ansigshuden
 • Giver en mere ensartet hudtone
 • Fjerner stagneret lymfe og giftstoffer
 • Giver huden et sundt og yngre udseende

Gua betyder ” at skrabe” og Sha betyder ”røde pletter/rødmen”. Det er en virkelig effektiv behandling, som giver øjeblikkelig effekt. Redskaberne man anvender til at skrabe med, er specielle Gua Sha redskaber. Disse Gua Sha fra Calmlish er lavet af krystaller, så man blander effekten med krystalhealing. Disse Gua Sha redskaber er derfor alle lavet i ægte krystalsten af høj kvalitet.

Behandlingen

Princippet bag teknikken er, at du gentagne gange skraber på et oliesmurt hudområde med et Gua Sha redskab. Man skraber i en bestemt retning, f.eks. ud fra lymfebaner. I en Gua Sha behandling fjerner man spændinger stagneret energi og giftstoffer der er ophobet i huden og dræner det ud til vores lymfeknuder. Udskillelsen af diverse ophobninger og toksiske væsker ses som ”Sha” eller de røde pletter, som kan ses på huden efter en behandling. Når man arbejder på ansigtet, bruger man ikke så hårdt et tryk som når man anvender sin Gua Sha på kroppen, da huden i ansigtet er mere sensitivt. Der kan stadig opstå en smule rødme i ansigtet men det forsvinder hurtigt igen. På kroppen arbejder man lidt dybere ned i vævet så der kan opstå rødme og blå mærker, som aftager efter et par dage. Uddrivelsen af Sha betyder bogstaveligt at trække ”stagnationen” indefra og ud til overfladen og dermed væk fra kroppen.

Tydelige resultater

Gua Sha ritualet øger blodcirkulationen i huden, der hvor man anvender sit Gua Sha redskab. Den øgede blodcirkulation stimulerer afgiftningsprocessen i kroppen, så vi naturligt kommer af med ophobede affaldsstoffer. Man vil opleve en fornyet energi og glød i huden ved jævnligt brug af Gua Sha. Ritualet har også en anti-age effekt da man ved skrabene styrker kollagendannelsen i huden, styrker hudens smidighed og mindsker synligheden af rynker. Cellerne regenereres ved denne behandling. Ens porer vil syne mindre ved brugen af Gua Sha, og samtidig vil din hud blive mere ensartet.

Krystallernes energier:

Krystaller er kendt igennem flere tusinde år for deres healende egenskaber der er med til at skabe balance i krop samt sind på forskellige måder.

Amethyst

Kaldes også for tro stenen. Den har en rensende effekt på krop og sind. Stenen siges at have magiske kræfter og beskytter moddårlige energier og negative vibrationer. Til power-kvinden, der har brug for en time-out fra en travl hverdag, med mere gøren end væren. Ametyst er til dig, der har brug for lidt mere mildhed og blidhed i din hverdag. Der er altid støtte at finde, det har aldrig været meningen, at du skal klare alting selv.

Rosenkvarts Er kærlighedsstenen over dem alle, den står for kærlighed, ro og harmoni. Afskærmer mod stråling og dårlige vibrationer. Den er en af de mest anvendte sten sammen med bjergkrystal, da den også virker sammen med alle andre sten. Rosakvarts er til dig, der har brug for at være lidt ekstra god ved dig selv. Til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. Rosakvarts hjælper dig til at finde kærligheden til dig selv. Giver dig et roligt og harmonisk sind.

Bjergkrystal Kaldes også det guddommelige lys eller “stenen over alle sten”, den indeholder alle regnsbuens farver, derfor er dens virkning også mangesidet. Er en meget rensende sten, der forstærker andre stens energier. Bjergkrystal er særlig god til dig der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med alt for mange valg, muligheder og krav, eller til dig der står midt i en ny livsomlægning (fx. graviditet), og har brug for at samle dig selv, dine tanker og din energi et sted. Giver følelsen af, at “nogen” tager sig af dig.

Obsidian Er en kraftfuld vulkanisk sten. Den er brugt i krystalterapien som beskyttelse mod forurening - energimæssigt, følelsesmæssigt og fysisk. Obsidian bruges mod stress, spændinger og de fysiske stagneringer, der sker i huden som resultat af ophobede spændinger. Fremmer kreativitet på alle niveauer. Giver oprigtighed, ærlighed og dyb indsigt i ens virke og gøremål.

Loading...