Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Dualsenses

Viser 59 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Lilla
Rød
Silver
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Hårolie
Hårserum
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Saltvandsspray
Styling Cream
Tørshampoo
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Parfumefri
Silikonefri
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Hovedbundsproblemer
Hårtab
Irritation/Kløe
Let Hold
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Silver
Stærkt Hold
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects Serum 100 ml
Vejl. pris 158,00 kr
119,00 kr
Goldwell Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment 200 ml
Vejl. pris 168,00 kr
105,00 kr
Dualsenses

Goldwell Dualsenses - Professionel hårshampoo, conditioner og pleje til både kvinder og mænd.

Goldwell er en international virksomhed grundlagt i 1948 af Hans Erich Dotter. Idéen til virksomheden spirrede allerede i 1920. Den gik i al sin enkelthed ud på, at Hr. Dotter ville opbygge en virksomhed med eksklusiv fokus på frisører, som forretningspartnere. Han ville udvikle hårprodukter til professionelle frisører. Dette tiltrods for at han på daværende tidspunkt ikke havde nogen tilknytning til frisørindustrien, men istedet manufakturhandlen.

I 1948 opførte Hans Erich Dotter en kemisk fabrik og hans virksomhed tog hurtigt form. Ligesom hans første produkt "Goldwell Ideal" blev lanceret. Produktet var en innovativ cold perm til hårpermanent.

De næste mange år herfra udviklede Goldwell en del forskellige produkter og allerede i 1952 lå Goldwell nr. 1 indenfor salg af professionelle hårprodukter til Frisører i tyskland.

Virksomheden ekspanderede til salg i England i løbet af 1958.

I 1976 kom"Bio Form" på markedet. En duftskum perm til mere skånsom pleje af hår og hovedbund. Dette blev en af Goldwells største successer. Selve produktet findes også idag, dog under navnet "Top Form".
Dette år blev Goldwells "Trendline" lanceret , som den første komplette serie.

Virksomheden ekspanderede i 1979 til USA... hvor de forsøgte sig med distributører til at indtage markedet.
Første test-sted var Canada og herefter fulgte hele USA i 1982.

En ny coloration computerteknologi gjorde det muligt at lave en diagnose af hår, således virksomheden kunne blive endnu skarpere til at udvikle hårfarve til frisørsalonerne.

1983 blev året, hvor virksomheden også indtog Australien.

Produktet "Kera Silk"...for hair like silk...blev præsenteret for frisørerne i 1984.

Virksomheden indgik i 1989 et partnerskab med firmaet KAO. Denne virksomhed har sine rødder helt tilbage til 1800-tallet, som forhandler af diverse varer.
KAO overtog 75% af ejerskabet. Tanken fra Hr. Dotter var at dele værdier og at KAO lovede fortsat exclusivitet. Kao`s tanke var også værdideling, samt at erhverve sig professionel hårexpertice
.
I 1994 overtog KAO 100% ejerskab over Goldwells virksomhed.

De næste ti år producerede firmaet mange nye og innovative hårprodukter.

NiceHair har valgt at sælge Goldwell´s fantastiske Dualsenses. Dualsenses har et væld af forskellige serier til enhver hår-og hudtype, samt hovedbund.

NiceHair har blandt andet Dualsenses´ fantastiske serie, der henvender sig til mænd.
Hair and Body Shampooen giver håret mere vitalitet, samtidig med den renser og plejer både hår, hovedbund og huden. Det, at den også kan benyttes til kroppen, gør den ekstra attraktiv.

Vi tilbyder også mange andre produkter i Dualsenses´ serie til mænd...
hårvoks, tykningsshampoo, anti-skæl-shampoo, hovedbundsstonic m.m

NiceHair tilbyder endvidere en anden nævneværdig Goldwell serie...Green...serien indeholder lKKE kunstige parfume- og farvestoffer, samt silikone, mineralske olier og parabener.

-Green Pure Repair giver håret en silkeagtig glans og en sund fornemmelse. Seriens produkter bruges blandt andet til beskadiget hår. Håret genopbygges af den indeholdende sheamilk, som også giver håret beskyttelse mod for eksempel spaltet spidser.
Samtidig får håret en pleje af det intenst nærende noniekstrakt, der kommer fra en polynesiske busk. Noniekstrakt kan ikke fremstilles syntetisk. Planten betragtes, som værende hellig og den behandles derfor med stor respekt. Noni er feks. kendt for at være styrkende, rensende, smertelindrende, infektionshæmmende og beroligende.

-Green Real Moisturioriser, som indeholder 100% aloe vera og hvid te, styrker håret, tilføjer det næring og giver det fugt, således håret får en sund og naturlig glød.
Aloe Vera planten er kendt, som "førstehjælps-planten", idet den gennem sin høje fugtighedsprocent, sørger for hurtig heling af blandt andet sår og andre skader. Har man derfor en sart og tør hovedbund, kan aloe vera, være med til at lindre og forebygge dette.
Hvid te siges at have en effektiv nedsættende virkning på feber og virus, derfor er kombinationen af aloe vera og hvid te specielt virkningsfuld til en sart hovedbund og hudtype.

-Green True Color er fabelagtig til farvet hår. Den farvebevarende formel indeholder 100% organisk argan olie...også kaldet "det flydende guld". Olien, som er udvundet af argannødder, har en formidabel virkning på utrolig mange områder. Olien er fyldt med antioxydanter, E-vitamin og har et højt indhold af gavnlige omega fedtsyrer, hvilket gør at fornyelsen af kroppens og hudens celler forekommer ekstra hurtigt i forhold til andre olier.
Denne serie indeholder også ekstrakt fra hav-vrietorn. Denne ekstrakt siges at have en muskelafslappende og anti-flamatorisk effekt, hvilket ligesom argan olie er gavnligt for sart og irriteret hovedbund.

NiceHair tilbyder mange andre produkter fra Goldwell Dualsenses...Det vigtigste er at prøve sig frem og finde de helt rigtige produkter til forebyggelse, pleje og vedligeholdelse af hår og hovedbund.

Loading...