Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Faace
Faace
Faace
Viser 6 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Maske
Renseprodukter
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Moden Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Uren Hud
Indhold
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Energigivende
Fugt
Glød
Kølende
Poreminimerende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Faace

Faace står bag en række forskellige hudplejeprodukter, som alle er nemme at bruge – selv i en travl hverdag. Produkterne indeholder naturlige ingredienser, og du kan derfor være helt sikker på, at de er skånsomme mod din hud. Se sortimentet hos NiceHair. Måske du finder dit nye go-to produkt?

Kender du hudplejemærket Faace?
Måske kender du allerede hudplejemærket, og måske gør du ikke. Faace er et mærke, der står bag en bred vifte af hudplejeprodukter til ansigtet – især ansigtsmasker og ansigtsrens. Mærket er bygget på en simpel filosofi – nemlig at hudpleje skal være nemt og tilgængeligt for alle. Og ikke mindst fyldt med naturlige ingredienser.

Faace er dedikeret til at bruge naturlige ingredienser i alle produkter, og mærket går også op i at være transparente omkring, hvad de forskellige produkter egentlig indeholder. På den måde er du sikker på, hvad der faktisk er i dine hudplejeprodukter.

Alle produkter er samtidig 100% veganske og plantebaserede, og du finder hverken alkohol eller kemikalier i de forskellige produkter. I stedet indeholder produkterne nærende og naturlige ingredienser, der er gode for huden. På den måde kan du være helt sikker på, at de er skånsomme mod din hud.

Et andet kendetegn ved Faace er, at produkterne er udviklet til at være nemme at bruge – selv i en travl hverdag, hvor hudpleje måske ikke står øverst på to-do-listen. Faace mener nemlig, at hudpleje skal være nemt og tilgængeligt for alle. Har du brug for et hudplejemærke, du nemt kan inkorporere i din hverdag? Så kan Faace være et mærke for dig.

Selvom mærket fokuserer på, at hudpleje skal være ukompliceret, så er produkterne fra Faace stadig lig med ren selvforkælelse. Produkterne dufter skønt, de er fyldt med nærende ingredienser for din hud. Det bringer en følelse af velvære ind i din travle hverdag.

Guide: Sådan bruger du en maske fra Faace

Det er en god idé at bruge en ansigtsmaske et par gange om ugen. Det er både godt for din hud, og det bringer også en følelse af selvforkælelse ind i en travl hverdag.

Faace står bag flere forskellige masker. Kendetegnet ved dem er, at de alle indeholder nærende, gode ingredienser målrettet forskellige hudtyper. Du finder eksempelvis en maske, der giver en beroligende effekt på huden, og du finder også en maske, der giver din hud et boost af glød.

Vi har samlet en guide til, hvordan du bruger en ansigtsmaske fra Faace:

  • Start med at rense din hud, så den er fri for snavs, olie og makeup. Det er nemlig med til at forhindre, at din maske trænger helt ind i huden og virker, som den skal.
  • Påfør et let lag af din valgte Faace-maske i hele ansigtet. Mærket står bag flere forskellige masker, så vælg en, der passer til lige præcis din hudtype.
  • Lad derefter masken virke i 5-20 minutter.
  • Når tiden er gået, skyller du masken af og afslutter med en ansigtscreme. Det er med til at pleje din hud endnu mere.

Tip: Du kan også med fordel påføre masken og lade den sidde over natten. Det giver masken ekstra god tid til at trænge godt ind i huden. Faktisk kan du også bruge din maske som en leave-on løsning, hvor du påfører den i et tyndt lag, før du lægger makeup.

Rens huden i dybden med en cleanser fra Faace

Det er vigtigt, at du renser din hud jævnligt med en ansigtsrens. Det hjælper nemlig med at fjerne snavs, olie og makeup, som har samlet sig på din hud i løbet af dagen. Det er derfor et essentielt step i enhver hudplejerutine.

Faace står bag en række forskellige renseprodukter, der er fyldt med naturlige ingredienser og effektivt renser din hud. De er samtidig lette at bruge. Du kan eksempelvis tage din udvalgte rens med i badet. Nemmere bliver det ikke.

Vi har samlet en guide til, hvordan du bruger din cleanser fra Faace:

  • Det er en god idé at starte med at fugte din hud, men faktisk har du også mulighed for at bruge din rens på tør hud. Det er bare et spørgsmål om, hvad du foretrækker.
  • Derefter fordeler du din Faace-cleanser i hele ansigtet – og glem ikke halsen.
  • Massér blidt produktet ind i huden med cirkulære bevægelser. Det er et vigtigt step, for ellers kan du ikke være sikker på, at alt snavs og makeup er renset af.
  • Når du har masseret cleanseren ind i huden, er det tid til at fjerne den igen. Vask ansigtet med lunkent vand eller brug en opvredet klud.
  • Hvis du gerne vil have en ekstra dybderensende effekt, kan du også vælge at lade din cleanser sidde på i 2-10 minutter. På den måde fungerer den som en form for ansigtsmaske i stedet for.

Tip: Brug din cleanser fra Faace morgen og aften for at opnå de bedste resultater.

Loading...