Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

3 FOR 2 KEVIN MURPHY & DAVINES | -25% DANSKE BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

DKNY
DKNY
Viser 17 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kropspleje
Bodywash
Dufte
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Roll-On
Hudtype
Alle Hudtyper
Produktegenskaber
Antiperspirant
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

DKNY

DKNY - Klassiske og ikoniske dufte.

DKNY står for Donna Karan New York. Foruden klassisk stilrent tøj, lækre sko og tasker, samt diverse smarte accessories, så finder du også brandets navn på fabelagtige dufte. Dufte, der er skønt forenet og inspireret af New Yorks "Streetlife og Highsociety".

The Queen Of Seventh Avenue:

Den verdenskendte modedesigner, Donna Karan, har siden 60´erne skabt helt fantastisk modetøj...først for modeskaberen, Anne Klein, og efterfølgende under eget navn. Donna Karans første modekollektion "Seven Easy Pieces" blev en bragende succes. Donna revolutionerede modeverdens måde at tænke beklædning på. Hun tog udgangspunkt i den selvsikre, moderne business-kvinde, hvis klædeskab skulle indeholde tøj, der kunne tilpasses enhver lejlighed. Kollektionen bestod af buksedragt, habitjakke, nederdel, bukser, sweater, læderjakke, festkjole, der kunne matches på kryds og tværs alt efter situationen - enkelt og praktisk...men stadig elegant, sensuelt og feminint. Den talentfulde designer har en grundlæggende intuitiv forståelse for og fornemmelse af kvinders ønsker og behov. Hendes hovedfokus er derfor også rettet mere mod kvinder, end mod mænd, omend hun også har designet fantastiske ting til det maskuline køn. Med et godt øje for stil og snit, samt en stor passion for mode og kreativ udfoldelse, formår Donna Karan at skabe luksuriøse designs, der kombinerer sensualitet og komfort til glæde for alverdens kvinder...og mænd.

Æblet:

Donna Karan har altid suget sin inspiration fra New Yorks energi og attitude, hvilket hun også har formået at fylde på smukke flakoner. Hendes dufte er moderne, trendy og feminine, men også skarpe og med en stærk sensuel attitude. En af DKNY´s mest kendte dufte, "Be Delicious", er, på symbolsk vis, visuelt formet som og sanseligt duftende af et fristende æble...THE BIG APPLE, som er synonymt med Donnas absolutte yndlings by, NEW YORK.

  • "Be Delicious" er lavet i flere forskellige udgaver, ligesom æble-flakonen for eksempel også går igen i DKNY...
  • "Be Tempted", hvor æblet her er omslynget af en slange og derfor henleder tankerne på "Fristelsen i Edens have". Den Orientalske og intense duft er fuldstændig uimodståelig og vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed.
  • "Nectar Love"...her har små honningbier sat sig på æblet, hvilket giver associationer til "Bierne og blomsterne". Den blide duft af honning, nektarin og mirabelle kan forføre hvem, som helst - når som helst.

DKNY har lavet adskillige udgaver af æbleflakonen, og æblet fører ikke bare vores tanker hen til New York, Edenshave og Wilhelm Tell... æblet symboliserer iøvrigt også to sider af samme sag...

  • det ungdommelige, kærligheden, frugtbarheden og "Det evige liv"
  • fristelsen, det syndige, døden og hæmningsløs søgen efter viden.

DKNY & NH:

Nicehair.dk bifalder Donna Karans talent for at ramme fuldkommen plet med sine dufte...nøjagtig, som Wilhelm Tell gjorde med æblet på sin søns hoved. Der er ingen tvivl om, at hun forstår at kombinere det sanselige med det visuelle, således tingene går op i en højere enhed. På følgende links kan du se og læse mere om de forskellige DKNY parfumer, som Nicehair.dk har valgt at have i sortimentet dufte Find også andre skønne dufte her Gør desuden dig selv den tjeneste at lægge mærke til vores mange tilbud og rabatter, hvor du ofte kan gøre en god handel...så bliver dagen da bare lidt bedre:)

DKNY - Stimulerer følelserne og giver dig selvtillid til at udtrykke, hvem du er!!!

Loading...