Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ 10 LÆKRE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Design Letters
Design Letters
Viser 30 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Multifunktionelle produkter
Dufte
Duftlys
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Produktegenskaber
Antibakteriel
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Design Letters Favourite Cup - You Rock
169,00 kr
143,65 kr
Design Letters Favourite Cup - You Rock
169,00 kr
143,65 kr
Design Letters Favourite Cup - Dad
169,00 kr
143,65 kr
Design Letters Favourite Cup - Mom
169,00 kr
143,65 kr
Design Letters Tote Bag - Hey
149,00 kr
126,65 kr
Design Letters Favourite Cup - Darling
169,00 kr
143,65 kr
Design Letters Favourite Tote Bag - Hey
149,00 kr
126,65 kr
Design Letters Favourite Cup - Smile
169,00 kr
143,65 kr
Design Letters Favourite Cup - Hygge
169,00 kr
143,65 kr
Design Letters Favourite Cup - Soulmate
169,00 kr
143,65 kr
Design Letters Favourite Tote Bag - Love
149,00 kr
126,65 kr
Design Letters Favourite Tote Bag - Smile
149,00 kr
126,65 kr
Design Letters Favourite Tote Bag - Like
149,00 kr
126,65 kr
Design Letters Favourite Cup - Sunshine
169,00 kr
143,65 kr
Design Letters Favourite Cup - Hello
169,00 kr
143,65 kr
Design Letters Favourite Cup - Love
169,00 kr
143,65 kr

Design Letters

Design Letters

_Gør din indretning personlig med skønne produkter fra Design Letters. Den danske virksomhed er på kort tid blevet et kendt brand, der har en forkærlighed for bogstaver, ord, tekst og nordisk design. Her får du nemlig et miks klassisk og stilfuld design i holdbar kvalitet. Vælg for eksempel populære Design Letters kopper og lys med dit eget bogstav. Eller hvad med forbogstavet på alle familiemedlemmerne? Lad dig inspirere i vores udvalg, og giv dit hjem en grafisk personlighed.

Design Letters er funktionel og dansk design

Historien bag Design Letters starter i 2009 hos den danske journalist og copywriter Mette Thomsen. Hun oplevede, at der stort set ikke var noget udvalg af bogstaver til boligindretningen. Kun dem til køleskabet. Med hendes kærlighed for at skrive og dansk design startede hun derfor virksomheden.

På trods af den relativt korte tid har blandt andet Design Letters kopper vundet indtog verden over. Det ikoniske design tager da også udgangspunkt i den danske arkitekt Arne Jacobsen. Heriblandt hans gamle, håndtegnede bogstaver fra 1937. På den måde bringer Mette Thomsen stilfuld, dansk topkvalitet til live igen.

Den smukke typografi fra Arne Jacobsen leder desuden op til en mere overskuelig hverdag. Du kan for eksempel bruge bogstaverne til at planlægge ugens indkøb på en stilren foodplanner. Eller hvad med at gøre familiens aftensmad mere spændende med det populære børneservice? Med Design Letters kopper, tallerkener, skåle og bestik i holdbar kvalitet får dine børn sikkert og pænt design til måltiderne.

Pynt op med Design letters kopper og lys

På NiceHair.dk er vi vilde med det elegante design, hvor der er tænkt over kvalitet og funktion. Derfor kan du for eksempel finde Design Letters kopper, lys og håndsprit dispensere i vores fine udvalg. Kendetegnet ved produkter som disse er, at de både er funktionelle, men også pæne at se på. Dine praktiske ejendele får altså også en snert af skønhed, så du får lyst til at bruge dem igen og igen.

Med Design Letters bogstaver kan du blandt andet glæde dig til at:

  • Skabe et grafisk blikfang på tusindvis af elegante måder
  • Give familien deres egne krus og pynte op med skønne duftlys
  • Finde den oplagte gaveidé til en, du holder af eller dig selv
  • Gøre indretningen sjovere og mere personlig

Skal dit hjem dufte vidunderligt og understrege følelsen af velvære? Så kan vi blandt andet anbefale Design Letters lys. De egner sig godt til flere steder i hjemmet, men særlig til badeværelset, soveværelset eller stuen. Lyset er specielt udviklet til at sprede en afslappende atmosfære - for eksempel en mild duft af forårsblomster med et strejf af træ og fugt.

Materialet i kopperne og lysene er i melamin eller porcelæn. Varianten i melamin er meget hårdført, hvilket gør materialet superpraktisk at bruge som børnestel. Du kan også bruge dem som servering af kaffe og te, til kuglepenne på skrivebordet og til tandbørster på badeværelset. Kun fantasien sætter grænser.

Med andre ord får du vidunderlige kontorartikler, krus, duftlys, håndsprit dispenser og meget mere til ethvert hjem. Det er glædelige funktioner blandet sammen med dansk design. Derfor finder du dem naturligvis også på NiceHair.dk, hvor vi har et fint udvalg til dig.

Find din gode gaveidé på NiceHair.dk

Mangler du en god gaveidé? Så fungerer Design Letters produkter rigtig godt til formålet. De fine bogstaver gør nemlig din gave endnu mere personlig. Samtidig er deres produkter både lærerige, sjove og pynter i ethvert hjem.

Duftlyset er for eksempel en oplagt værtindegave, indflyttergave eller bare en velduftende gave til dig selv. Du kan også bruge en Design Letters kop til kolde drikke, mens børnene lærer om bogstaver. Og med deres egen personlige kop er der vist heller ikke tvivl om, hvis kop, der er hvis.

Samtidig fungerer det enkle design også godt som små urtepotter, til opbevaring af blyanter og som yndige lys på hylden i stuen. Er modtageren ofte på farten? Lad ham eller hende holde sine hænder rene med en flot håndsprit dispenser fra Design Letters. Det stilrene look har en fantastisk størrelse til tasken. Det gør deres håndsprit dispenser til et must-have på turen og på rejser.

Køb Design Letters kop og pynt i dag

Har du fundet en skøn Design Letters kop, et lys eller andet produkt, som du kan lide? Så fuldend dit hjem med den gode kvalitet her på siden. På NiceHair.dk vi nemlig et stort udvalg af skønne accessories fra mange kendte brands. Find for eksempel alt fra rustikke krus, smukke fade, dejligt tøj og bløde håndklæder.

Husk, at du på NiceHair.dk også kan forkæle din hud og dit hår med naturlige ingredienser og økologisk hudpleje til formålet. Vi ønsker nemlig ikke kun at skabe velvære i din indretning, men også for din krop. Forkæl dig selv og dem, du holder af, med de skønne produkter fra Design Letters.

Loading...