Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Color Hair-Spray
Color Hair-Spray
Color Hair-Spray
Viser 17 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Blå
Glimmer
Gold
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Multi
Orange
Rød
Silver
Sort
Hårfarve
Effektfarve
Sprayfarve
Hårtype
Alle Hårtyper
Produktegenskaber
Silver
Køn
Til Børn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Color Hair-Spray

Color Hair-Spray er genial til den hurtige og midlertidige forandring.

Skal du i byen og trænger du til noget forfriskende i frisuren? Hvad enten det er highlights, helfarve, glimmereffekt m.m - så forsøg dig eventuelt med en af de mange forskellige farvevalg, Color Hair-Spray tilbyder. Disse sprays dækker virkelig godt, idet de har et højt indhold af farvepigmenter. Samtidig er farverne forholdsvis lette at vaske ud af håret igen...dog gør Nicehair.dk opmærksom på, at farven kan sætte sig mere fast i blond, porøst og beskadiget hår.

Vil du for eksempel lave highlights, får du det bedste resultat ved at tage den stribe hår, du mener er passende, lægge noget sugende papir eller stof indenunder og så spraye med den anbefalede afstand. Fjern ikke papiret, før farven er tør, idet du hermed mindsker risikoen for at påføre farven til din hud eller dit tøj. Det er altid en god idé at benytte handsker, når du arbejder med hårfarve.

Farv dit hår med Color Hair-Spray

Ved helfarve er det smart at dele håret ind i sektioner og så evt. trække hårtotterne én ad gangen igennem en plastikpose med et tilpas klippet hul. Når du har sprayet en tot og den er tør, så trækker du en ny igennem og så videre. På denne måde undgår du alt for meget farve i hovedbunden og du opnår et mere gennemfarvet look. Samme metode er genial til at lave forskelligfarvet hår.

Er dit hår klippet kort og tæt eller har du det stramt tilbageredt, så er det faktisk muligt at pynte håret med forskellige former, så som stjerner, hjerter, cirkler, lyn og lignende. Tag et stykke karton og klip den ønskede form i midten. Læg herefter din skabelon på det ønskede sted og spray så håret i de ønskede farver...specielt yngre drenge holder af denne form for hårpynt til skolefesten.

Måske skal dit barn til Fastelavns - eller Halloweenfest og I synes, det kunne være sjovt at fuldende udklædningen med Color Hair-spray. Nicehair.dk har nærmest en Color Hair-Spray til et hvert look...
måske ...

  • Guld, sølv og multi glimmerspray til den smarte Disco-Queen eller lille "Klokkeblomst".
  • Hvid og sort til den onde "Cruella De Ville", den modbydelige Heks eller den iskolde Snedronning.
  • Rød til den yndige "Ariel" eller den hæslige "Riddler".
  • Grøn til den skumle "Joker" eller den sjove "Kermit".

Sådan kunne vi blive ved, fordi Color Hair-Spray virkelig har et stort udbud af farver...udover de ovennævnte, har Nicehair.dk også farverne - gul, blå, pink, orange og lilla.

Mangler du mere inspiration, kan du med fordel se forskellige videoer på Youtube.

Color Hair-Spray gør festen lidt sjovere. Det er bare et spørgsmål om...
at lade fantasien få frit spil, mens du leger, eksperimentere og tryller med farver, former og glimmer.

Loading...