Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Cloud Nine
Cloud Nine
Cloud Nine
Viser 10 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Tilbehør
Beskyttelses Handsker & Tasker
Diffuser
Typer
Føntørrer
Glattejern
Syl
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Cloud Nine

Cloud Nine…Prisvindende hårstylingsværktøjer.

Cloud Nine åbner for en helt ny verden og et væld af muligheder indenfor hårstyling. Med Cloud Nine kan du tage kontrol over dit hår og sørge for, at det kommer styrket igennem enhver styling. Varmepåvirkningen er betydelig mindsket, dit hår bibeholder fugten ved hjælp af de glatte keramiske overflader, der frigiver anioner og gør behandlingen mere skånsom.

Powls:

Robert Powls har mere end 50 års erfaring indenfor hårbranchen. Han startede som 15 årig i en Vidal Sassoonn salon i Bond Street i London. Den unge talentfulde mand viste sig at have flair for iværksætteri og innovativ produktudvikling. Robert er grundlægger af GHD original, som han, efter en stormende succes, frasolgte til fordel for udviklingen af Cloud Nine stylingsværktøjerne. Gennem sin store erfaring, sit kreative og innovative sind, udviklede Powls Cloud Nine. Powls opdagede, at stylingsredskaberne efterlod håret skinnende blankt og med optimal bevaring af fugt, hvilket ingen andre varmebehandlende stylingsredskaber tidligere havde formået. Cloud Nine har længe bevist sit værd på verdensplan og har vundet flere priser på de forskellige produkter. Virksomheden bestræber sig på konstant at være foran både på produktudvikling, design og kvalitet.

Cloud Nine:

Begrebet ”Cloud Nine” forbindes ofte med en generel tilstand af lykke og eufori…som i stil med at være i ”Den syvende himmel”. Navnet er genialt og henviser til den lykkefølelse du kan opnå, når noget bare går op i en højere enhed. Cloud Nine stylingsværktøjer skaber flotte resultater med minimal varme. Cloud Nine dækker blandt andet over…

  • Glattejern med trinløs varmekontrol og ultraglatte keramiske plader med indstøbte naturlige mineraler. Glattejernet glider ubesværet gennem håret og formår at gøre dit hår flot blankt, selvom temperaturen er skånsom. De keramiske plader er ladet med negative ioner (anioner), der har en forseglende effekt på hårets skællag og derfor sørger for at indkapsle fugten, således risikoen for udtørring og ødelæggelse mindskes betydeligt. Dit hår fremstår mere glansfuldt og antistatisk, da anionerne bekæmper de positivladet ioner, som forårsager frizz, statiskelektricitet m.m.
  • Føntørrer med indbygget ion-generator, der udsender de negativt ladet ioner, som forhindrer strit, filter og spaltede spidser. Dit hår bliver silkeblødt, fyldigt og lettere at style. Airshot føntørreren har en LED temperaturindikator med tre forskellige indstillingsmuligheder og en koldluft-knap, der sikrer hurtig afkøling af håret til fordel for frisurens holdbarhed. Din føntørrer har indimellem brug for at få renset sit indsugningsfilter, som sidder bagpå. Tag stikket ud af kontakten og skru forsigtigt filteret af. Herefter kan du fjerne eventuelle fnug og hår med fingrene eller en tør fnugfri klud, hvorefter filteret skrues på igen.
  • Krøllejernene er lavet af samme materialer, som glattejernet, hvilket sikrer lækre, bløde og smidige krøller. De forskellige krøllejern har en justerbar termostat, hvor du kan tilpasse varmepåvirkningen efter din hårtype. Jo kraftigere hår, desto højere varme. Den banebrydende teknologi, og det ergonomiske design gør det let at lave flotte og holdbare krøller.

Cloud Nine har stor fokus på at give dig en fejlfri styling ved lavere temperaturer og derfor med mindre risiko for slid.

Cloud Nine giver TOTALT Nice hair:

Der er ingen tvivl om, at Nicehair.dk ser et lys i Cloud Nines stylingsartikler…og med god grund. Cloud Nine har fundet hemmeligheden bag de perfekte krøller og stylings…uden at gå på kompromis med hårets styrke, blødhed og glans. Cloud Nine understreger, at høj varme IKKE giver længere hold på frisuren. Det udtørrer og beskadiger håret, hvilket faktisk minimerer stylingens holdbarhed og øger frizz-faktoren. Husk iøvrigt altid at anvende varmebeskyttende produkter, hvilket sørger for længere holdbarhed af eventuel farve i håret.

Cloud Nine – Less Heat ¤ More style.

Loading...