Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HÅRPLEJE OG/ELLER HUDPLEJE FOR MIN. 119KR. OG SPAR 25% (REGLER OG VILKÅR GÆLDER)* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Chloé
Chloé
Chloé
Viser 42 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Kropspleje
Bodylotion
Dufte
Deo Spray
Eau De Parfume
Eau De Toilette
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Chloé Love Story EDP 30 ml
570,00 kr
349,00 kr
Chloé Signature EDP 50 ml
549,00 kr
Vejl. pris 820,00 kr
Chloé Signature EDP 30 ml
409,00 kr
Vejl. pris 570,00 kr
Chloé Nomade For Her EDT 30 ml
515,00 kr
Chloé Rose Naturelle EDP 30 ml
625,00 kr
Chloé Nomade Naturelle EDP 75 ml
1.105,00 kr
Chloé Rose Naturelle EDP 50 ml
900,00 kr
Chloé Rose Tangerine EDT 30 ml
515,00 kr
Chloé Rose Tangerine EDT 50 ml
735,00 kr
Chloé Rose Tangerine EDT 75 ml
905,00 kr
Chloé Nomade Absolu EDP 30 ml
625,00 kr
Chloé Nomade Absolu EDP 50 ml
900,00 kr
Chloé Nomade Absolu EDP 75 ml
1.105,00 kr
Chloé L'Eau For Her EDT 50 ml
735,00 kr
Chloé L'Eau For Her EDT 100 ml
1.030,00 kr
Chloé Nomade For Her EDT 75 ml
905,00 kr
Chloé Nomade For Her EDT 50 ml
735,00 kr
Chloé Nomade For Her EDP 50 ml
820,00 kr
Chloé Nomade For Her EDP 75 ml
1.000,00 kr
Chloé Love Story EDP 75 ml
1.000,00 kr
Chloé Signature EDP 75 ml
1.000,00 kr
Chloé Love Story EDP 50 ml
820,00 kr
Chloé Rose Naturelle EDP 100 ml
1.170,00 kr
Chloé Signature EDP 150 ml
1.145,00 kr
Chloé Signature EDP 100 ml
1.145,00 kr

Chloé

Luksus-bohemian vibes. Let, betagende æstestik. Dette er noget af det, der kendetegner det franske modehus Chloé, og som mærket er elsket og anerkendt for. Produkter fra Chloé er feminine, moderne og ubesværet dragende designs, og præcis det samme gør sig gældende for Chloés betagende dufte, som du finder lige her.

Brandet blev grundlagt af den parisiske designer Gaby Aghion i 1952, og siden har Chloés ultramoderne og feminine mode været stærkt trendsættende. I 1975 debuterede brandet med sin signaturparfume, som var en duft, der osede af romantik og sensualitet for den moderne kvinde. Den blev meget populær blandt datidens kvinder, og Chloé har fortsat parfume-eventyret lige siden.

Du kan gå på opdagelse i alle de lækre dufte fra Chloé her på siden. Vi har sørget for, at du får det bedste udvalg af dufte her hos os, så du kan finde din helt egen signaturduft. Husk også, at du kan finde mange gode deodoranter og roll-ons hos Nicehair, som modvirker svedduften i løbet af dagen, så din nye parfume kommer endnu bedre til udtryk.

Modehuset Chloés vision

Alle Chloês tøjkollektioner blev i mange år navngivet alfabetisk, hvilket fortsatte helt indtil 1987. Traditionen blev genoptaget i 2012, da Claire Wright stod i spidsen for accessorie-kollektionen. Mange dygtige designere har i årenes løb været ansat hos Chloê...den mest kendte er nok Karl Lagerfeld. Alle formåede at tage Chloê til nye højder ved at bibringe det traditionelle klassiske et pift af noget nyt og interessant. Chloês første duft kom i 1975. Den var blomsteragtig og feminin Det er blevet til en del forskellige dufte siden, og du kan finde mange af dem lige her på siden.

Modehuset Chloé har den dag i dag holdt fast i traditionen med alfabetet. Visionen, som Chloé arbejder efter, og som beskriver virksomhedens visioner og værdier er således:

  • C: Confident. Gaby ønskede at brandet skulle udstråle liv og styrke kombineret med selvsikkerhed og uafhængighed.
  • H: Happy. "Have a happy spirit and make people happy".
  • L: Light. Varmen fra verdens LYS skulle integreres i Chloés designs.
  • O: Optimistic. Chloés kvinder er sorgløse, smilende og ungdommelige med en optimistisk tilgang til livet.
  • É: Effortless. Chloés kvindesyn er at være autentisk uden at være et kunstigt pyntet lærred for andres idéer. Tøjet bæres i stedet med elegance og en afslappet selvsikkerhed og helt uden anstrengelse.

Chloés parfumeunivers

De færreste kvinder har én parfume stående derhjemme på hylden. Hos Chloé ved de, at kvinder har lyst til at dufte forskelligt alt efter, hvilken situation, de står i, så derfor har du også valget mellem Chloés parfumer.

Ved at trykke ind på de forskellige parfumer her på siden, kan du læse nærmere omkring, hvilke sammensætninger, de forskellige parfumer har, og du kan nemmere vælge, hvilke dufte der passer til dig.

Når du har valgt den parfume, du ønsker at købe, kan du overveje, hvilken type, der passer dig bedst. Der findes to typer dufte:

  • Eau de Parfum
  • Eau de Toilette

Forskellen på de to typer er procentdelen af duftolier, og den er højest i en Eau de Parfum. Derfor egner denne type duft sig bedst til din hverdagsduft, du tager på om morgenen.

En Eau de Toilette er til gengæld genial at have med på farten, da den frisker dig op i løbet af dagen. Den fås ofte i lidt mindre udgaver også, som er perfekte at have med i tasken. Du kan også tage den med på arbejde eller i skole, hvis du skal videre om eftermiddagen til middag eller fest. Så kan du hurtigt komme til at dufte dejligt at din yndlingsparfume igen.

Elsker du at have forskellige dufte derhjemme, så du kan vælge en duft alt efter dit humør, kan du også kigge vores andre dufte igennem. Vi har som altid alle de populære mærker og produkter, som gør din dag lige dét bedre. Udforsk duftene lige her.

Chloé-dufte hos Nicehair

Chloés parfumer har alle en uforglemmelig essens af forførelse og frihed, omkranset af kærlighed og romantik i form af flotte flakoner, der ofte er karakteriseret ved det klassiske rillede glas med et lille bånd. Det skinner igennem på designvalget af alle Chloés dufte, at de er udviklet af et modehus. Parfumeglassene er smukke og feminine, og der er tænkt over alt helt ned til den mindste detalje.

Køb en lækker duft fra Chloé og hav den stående fremme som en del af din indretning. Den vil uden tvivl tilføje et smukt og feminint touch i dit hjem. Det er bare en nem måde at gøre hjemmet endnu smukkere, når dine skønhedsprodukter gør arbejdet for dig. Find din nye Chloé-favorit lige her på siden.

Loading...