Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Cacharel
Cacharel
Cacharel
Viser 13 produkter
Filtrering:
Filtrering

Cacharel

Cacharel…Dufte til hende.

Forførende fransk:

Den franske modedesigner og grundlægger af Cacharel, Jean Bousquet, har næse for æstetisk for alle sanserne. Han er udlært skrædder og har arbejdet et par år, som modedesigner, hvilket inspirerede ham til at oprette sit eget modehus. Det franske brand dækker over beklædningsgenstande og accessories i et ungdommeligt og feminint look, der imponerer med sin lethed og sine lyse farver. Brandet lægger også navn til skønne, forførende og ikoniske dufte, som blandt andet Anaïs Anaïs og Noa, samt et væld af andre sanselige dufte, der er udviklet i samarbejde med L´Ôreal siden slutningen af 70´erne.

Benefice:

Anaïs Anaïs er Cacharels første duft og betegnes ofte, som ”duften af en hel generation”. Den er forførende, fin og klassisk. Aromasammensætningen er skyld i, at parfumen også ligger højt på popularitetslisten den dag i dag. Navnet hentyder til at være til fordel og gavn. Anaïs Anaïs kan bedst beskrives, som en enorm blomsterbuket, hvor noterne fra de forskellige planter går op i en højere enhed.

  • Toppen giver et førstehåndsindtryk af fin Orangeblomst og kraftig Hyacint.
  • Hjertet samler aromaerne fra sød Rose, skøn hvid Lilje og eventyrlig Jasmin.
  • Basen tilfører et strejf af mystik og varme i form af toner fra rav, Sandeltræ og røgelse.

Der er ikke noget at sige til, at Anaïs Anaïs har opnået så stor succes. De andre dufte fra Cacharel er lige så gennemtænkte og velsammensatte, som denne moderduft.

Duftesansen:

Duftene fra Cacharel skiller sig ud fra mængden. Indholdet er nøje udvalgt og sammensat, således der forefindes en duft til enhver kvinde og enhver lejlighed…som eksempelvis…

  • Den feminine, sensuelle og inderlige kvinde, der favner alt og alle. Anaïs Anaïs: se ovenfor

  • Den eventyrlystne og uafhængige kvinde, der skriver sin egen historie.

Yes I am: Mandarin, hindbær, ingefærblomst, Gardenia, Jasmin og kardemomme

Noa: Grønne koriander, Sandeltræ, Benzoin og hvid musk

Fælles for Cacharel-duftene er, at de er fyldt på smukke veldesignede flakoner, der hver især komplimenterer aromaerne, således du præsenteres for en helhedsoplevelse.

Sanselighed:

Lugtesansen har langt større betydning, end vi umiddelbart er bevidste om i det daglige. Det er vores tidligste og stærkeste sans. Den aktiverer vores erindringer og følelser. Det er ofte gennem denne sans, vi modtager verden. Duftene er med til at vække interesse for noget eller nogen. De rette dufte kan blandt andet hjælpe os med at opnå…

  • Ro i sindet.
  • Mindre stress.
  • Øget energi.
  • Sensuel tiltrækningskraft.
  • Glemte minder.

Der er ingen tvivl om, at Cacharel har formået at skabe parfumer, der vækker minder, taler til vores sanser og som understreger vores forskellige personligheder.

Cacharel og Nicehair:

Cacharel er ikke sådan at komme udenom, når man taler populære duftevand. Derfor er Cacharel naturligvis at finde i Nicehair.dk´s store udvalg af fabelagtige dufte.

Cacharel – Someone is going to smell good!

Loading...