Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MIN. 18% PÅ 8 LUKSUSMÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Beauté Pacifique
Beauté Pacifique
Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Firmaet Beauté Pacifique er dansk og er grundlagt af Flemming K. Christensen tilbage i 1997. Baggrunden er mange års samarbejde med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer, som arbejdede på udviklingen af diagnose-apparater, som kunne kortlægge hudens tilstand før og efter brug af lægemidler. Alle produkter bliver fremstillet i Hadsund og er udarbejdet i samarbejde med danske hudlæger. Det er ved at benytte de nyeste teknologier og seneste viden indenfor hudpleje, at det lykkes at få lavet en komplet og ikke mindst effektiv hudplejeserie.

Produktionen

Kvalitetssikring og produktion af produkterne finder sted i et søsterfirma kaldet GMPack, som er certificeret til lægemidler. Dette betyder, at Beauté Pacifiques produkter bliver fremstillet under den samme kvalitetskontrol som lægemidler, selv om dette ikke er et krav ved fremstilling af kosmetiske produkter. GMPack har en fabrik på 10.000 m2 og ca 45 medarbejdere, som ledes af Flemming K. Christensens kone Margith Adler. Netop på grund af dette partnerskab, kan de levere hudplejeprodukter, som klarer sig suverænt godt i konkurrence med multinationale firmaer i branchen. Det er helt sikkert noget vi kan være stolte af i lille Danmark!

Man må sige at det går godt

I dag er størrelsen af denne skønne hudplejeserie nået næsten 50 produkter, og med en stab på ca 35 medarbejdere fordelt på udvikling, marketing og salg, må man sige at dette er en succeshistorie. Faktisk er det ikke kun i Danmark at vi er glade for produkterne. For produkterne bliver solgt i lande i alle fem verdensdele, hvilket jo må være et bevis på, at dette virkelig er produkter, der kan noget. Tilbage i 2010 åbnede Beauté Pacifique sin egen private, medicinske hudklinik kaldet AMBULATORIET. Her er der tilknyttet 3 hudlæger samt en psykolog. Staben på GMPack og på AMBULATORIET har et tæt samarbejde, hvor de hele tiden arbejder på at udvikle nye avancerede produkter, som er til gavn for alle, der ønsker sig en bedre hud.

Bredt udvalg og gode resultater

Serien omfatter både produkter til ansigt og krop, lækre solprodukter og tilmed shampoo og conditioner. Beauté Pacifique er en komplet hudplejeserie, hvor der er selvfølgelig er taget højde for de forskellige hudtyper, og så lægger de enormt meget vægt på at produkterne skal være resultat-orienteret. Professionelle folk som arbejder med produkterne oplever gang på gang en masse succes hos deres kunder, og dette er selvfølgelig én af grundene til at denne serie er blevet så populær og brugt af rigtig mange verden over.

Endelig hos Nicehair

Vi er meget glade for at kan præsentere dette lækre mærke på vores webshop, og vi er sikre på at der er masser af kunder, som har det på samme måde. Og med udviklingen som firmaet har gennemgået, er vi sikre på at vi kommer til at se meget mere til dem fremover.

Loading...