Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Beauté Pacifique
Beauté Pacifique
Beauté Pacifique
Viser 93 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Mat (Matterende)
Ansigtspleje
Dagcreme
Læbepleje
Maske
Multifunktionelle produkter
Natcreme
Scrub/ Peeling
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Øjengel
Øjenmaske
Kropspleje
Body Butter
Bodylotion
Bodyoil
Bodyscrub & Exfoliering
Bodywash
Kropsbørster/ Handsker
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Håndcreme
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Sololie
Selvbruner
Selvbruner Creme
Øjenmakeup
Vippe/Brynserum
Kosttilskud
Kosttilskud
Dufte
Eau De Toilette
Roll-On
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Renseprodukter
Makeup fjerner
Micellar Water
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Renseservietter
Renseskum
Hudtype
Alle Hudtyper
Atopisk hud
Fedtet Hud
Kombineret Hud
Moden Hud
Normal
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Uren Hud
Hårtype
Alle Hårtyper
Fint
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Alkoholfri
Miljøvenlig emballage
Oliefri
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
Vegansk
Produktegenskaber
Anti-Age
Antiperspirant
Beroligende
Cellulite
Eksem
Energigivende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Glød
Hovedbundsproblemer
Hård hud
Irritation/Kløe
Kølende
Mat (Matterende)
Mod Skæl
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Psoriasis
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
Strækmærker
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Til Voksne
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Julekalender
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Beauté Pacifique

Elsker du at forkæle dig selv? Så synes vi, at du skal tage et kig på det danske mærke Beauté Pacifique. Det er nemlig skabt til at pleje, nære og forvandle din hud på den mest skånsomme og effektive måde.

Gå på opdagelse i det danske mærke her på siden, og forny din daglige hudplejerutine i dag.

Forkæl dit ansigt med dansk hudpleje fra Beauté Pacifique

Hvem elsker ikke lidt ekstra forkælelse? Det gør de fleste, og der er god mulighed for at forkæle din hud med produkter fra det danske mærke Beauté Pacifique. Mærkets mange produkter til ansigtet er nemlig skabt til at pleje, nære og forvandle din hud på den mest skånsomme og effektive måde. Og det gælder faktisk både for mænd og kvinder. Lad os tage et kig på bare nogle af de forskellige typer af produkter til ansigtet, som Beauté Pacifique byder på.

Når det kommer til ansigtspleje uden allergifremkaldende duftstoffer, så har Beauté Pacifique dig dækket. Mærket følger nemlig en række høje krav og specifikationer, så de fleste kan tåle hudplejeprodukterne – selv dig med parfumeallergi.

Mærket har også alt, hvad du skal bruge for at få en afrenset hud. Det første step i enhver hudplejerutine er nemlig at rense huden i dybden med gode renseprodukter, der passer til din hudtype. Og du kan finde alt fra rensemælk og renseskum til rensevand og skintonic, som du kan inkludere i en effektiv og komplet hudplejerutine derhjemme.

Er du bekymret for aldringstegn? Så er anti-age-produkterne fra Beauté Pacifique din redning. De indeholder Beauté Pacifiques særlige variant af A-vitamin, der hjælper med at holde rynker og solskader nede. Produkterne kan nemlig udsætte hudens aldringsproces og udjævne de fine linjer, som du får omkring øjnene, læberne og mellem øjenbrynene. Lyder det som noget for dig?

Uanset hvilken type ansigtspleje du søger, kan du få opfyldt dine behov. Mærkets produkter er nemlig skabt af danske eksperter inden for effektiv hudpleje og baseret på dokumenteret effekt, avanceret videnskab og naturlige ingredienser. Og flere af produkterne er endda fremstillet i samarbejde med danske hudlæger. Smart, ikke?

Find pleje til både krop og ansigt fra Beauté Pacifique

Drømmer du om en sund, stærk og velplejet hud over hele kroppen? Her på siden kan du finde pleje til både ansigtet og kroppen - for din krop fortjener mindst lige så meget pleje som dit ansigt. Det omfattende udvalg af hudplejeprodukter er sammensat af nøje udvalgte ingredienser, der alle har til formål at nære og styrke din hud – på vidt forskellige måder.

Beauté Pacifique er fortaler for, at velplejet hud skal være i balance. Fra berigende bodylotion og nærende bodyoil til luksuriøs showergel er mærkets produkter skabt til at give din krop den ultimative forkælelse.

Kæmper du måske med cellulite eller appelsinhud? Så er der hjælp at hente, for mærket står nemlig bag en række produkter, der er skabt til at tackle lige netop det område. De innovative formler arbejder dybt i huden for at reducere synligheden af cellulite og give dig en fastere hud.

For at hudplejeprodukter kan yde optimal effekt, er det også vigtigt, at du skrubber og eksfolierer din hud jævnligt. Ved at gøre det fjerner du nemlig de døde hudceller og giver din krop de bedste betingelser for at modtage gode og nærende ingredienser. Og Beauté Pacifique har heldigvis et væld af gode produkter til formålet.

Serier fra Beauté Pacifique til alle hudtyper

Alle er unikke, og derfor har din hud også helt unikke behov. Beauté Pacifique forstår, at det er ret så vigtigt at tilbyde skræddersyede rutiner til forskellige hudtyper – uanset om du kæmper med udfordringer som uren hud, solskader, tør hud eller rødme.

Uren hud er en bekymring for mange, og Beauté Pacifique har derfor udviklet serier, der kan afhjælpe problemet. Mærkets innovative produkter til uren hud arbejder dybt i porerne for at rense og afbalancere huden, og med de effektive formler kan du let bekæmpe dine urenheder.

At have tør hud kan også være ubehageligt, og det kan gøre din hud både stram og irriteret. Hvis det lyder som noget, du kan genkende, så har du behov for intens, fugtgivende pleje, der genopretter hudens naturlige balance. Med mærkets nærende og beroligende produkter kan du opnå en blød og glat hud, der stråler af fugt.

Rødme kan også være en kilde til frustration og usikkerhed, men med de rette produkter kan du faktisk reducere synligheden og berolige hudens følsomme områder. De specielle formler fra Beauté Pacifique hjælper med at forbedre din hud og giver dig en mere ensartet hudtone.

Solens stråler kan forårsage skader på din hud over tid, men det populære mærke har også udviklet serier, der er skabt til netop at genopbygge og beskytte din hud mod solens skadelige virkninger. På den måde kan du ensarte hudens overflade – blandt andet med aktive stoffer som A-vitamin.

Oplev Beauté Pacifique og mange flere mærker hos NiceHair

Trænger din hud til ekstra kærlighed? Hos NiceHair kan du opdage en verden af mærker til formålet. Uanset om du har behov for en dybderensende ansigtsmaske, en nærende bodylotion eller en let dagcreme, så kan du finde alt, hvad du skal bruge hos NiceHair. Vores sortiment inkluderer et bredt udvalg af hudplejemærker, der passer til enhver hudtype og ethvert behov.

Forkæl dig selv med lækre produkter fra Beauté Pacifique, eller gå på opdagelse i vores mange andre mærker. Lad bare din skønhedsrejse begynde her.

Loading...