Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB UDVALGTE BRANDS FOR MIN. 199KR. OG SPAR 22%* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Baby Foot
Baby Foot
Baby Foot
Viser 4 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Maske
Hånd- og fodpleje
Fodbadesalt
Fodcreme
Hudtype
Tør Hud
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Kølende
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Baby Foot

Enestående fodpleje og vedligeholdelse.

Baby Foot

Baby Foot består af to plastik-sokker fyldt med en gel af aktive fodpeeling-ingredienser efter en japansk opskrift. Opskriften har været benyttet af Baby Foot siden 1997.
Når du har fulgt anvisningerne på pakken nøje, vil du indenfor 3-7 dage opleve, at dine fødder begynder at skifte hud. Det drysser en del, så derfor er det en virkelig god idé at udføre behandlingen i en tid, hvor du stadig går med strømper.
Selve processen tager ca. 7-14 dage fra de første hudflager skaller af...men herefter kan du så også se frem til dejlige baby-bløde fødder, der blot skal vedligeholdes med en fodfil et par gange i ugen efter badet - gerne efterfulgt af en fodcreme.

Baby Foot fodcreme

Baby Foot har selv udviklet en yderst velegnet fodcreme med sheasmør, der blødgør og fugter fødderne.
Cremen er fri for parabener og parfume, samt beriget med E-vitamin og hyldeblomst, hvilket er en naturlig antioxidant, der genopbygger og beskytter huden, samt modvirker dårlig lugt.
Du kan også benytte andre fodcremer, end Baby Foots egen...du skal dog være opmærksom på, at cremen ikke bør være for parfumeret og heller ikke bør indeholde æteriske olier...da fødderne er meget sarte.

Baby Foot Easy Pack

Denne behandling er beregnet til at blødgøre og fugte tørre fødder. Behandlingen tager mellem 15-30 minutter. Den kan IKKE erstatte Baby Foot Peelingen, men den kan være et pleje-supplement hertil.

Den Japanske opskrift

Opskriften er sammensat af 17 forskellige naturlige ekstrakter, der virker på hver sin måde...alene og/eller i skøn forening.
Frugtsyre er den vigtigste bestanddel i Baby Foot. Udover at være mere blid end andre syrer, så trænger den endvidere ind i laget af hård hud og døde hudceller, hvor den nedbryder desmosomerne, der kort fortalt er en selvklæbende cellestruktur, som holder hudlagene sammen. Huden peeles væk uden at lide overlast.
Nogle af ingredienserne virker antiseptiske og udrensende, som feks Burrerod, Padderok og Salvie. Sidstnævnte betyder faktisk "At helbrede".
Andre er forfriskende og giver derfor energi, såsom citrusfrugter og Blæretang. Blæretang har desuden en positiv effekt på, såvel nervesystemet, som på Skjoldbruskkirtlen.
Sidste, men absolut ligeså vigtig, er der de ingredienser, der virker beroligende. Her kan blandt andet nævnes planter, som Kamille og Vedbend.

Baby Foot peeling-metoden

Start med et dejligt fodbad - uden olier. Tør efterfølgende fødderne godt.
Klip plastik-strømperne op og tag dem på. De lukkes med det medfølgende tape. Det kan anbefales at tage for eksempel hyggesokker udenover, så det er lettere at bevæge sig rundt, hvis det bliver nødvendigt.
Behold sokkerne på i den anbefalede behandlingstid (Ca. 1 time).
Skyl herefter produktet af og tør fødderne godt...også mellem tæerne.
Vent nogle dage og magien begynder.

Baby Foot hos NiceHair.dk

Hos Nicehair.dk sælger vi de populære Baby Foot produkter, som er nævnt ovenfor. På grund af populariteten kan, specielt Peeling-behandlingen, være udsolgt. Tag eventuelt kontakt til vores altid hjælpsomme servicemedarbejdere, hvis du har brug for mere information herom.

Baby Foot - Heal your soles.

Loading...