Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Aussie
Aussie
Aussie
Viser 12 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fint
Normalt
Skadet
Tørt
Indhold
Miljøvenlig emballage
Produktegenskaber
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Repair/ Genopbyggende
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Aussie

Aussie firmaet blev startet af en amerikans forretningsmand og salonspecialist der på en rejse til Australien blev forelsket i nogle af de eksotiske naturprodukter som Australien havde at byde på. I dag er Aussie ejet af Proctor & Gamble der også ejer gillette. På trods af Aussie er markedsført som værende en australsk produktserie, bliver aussie faktisk ikke solgt i Australien.

Aussie kæmpe success startede rigtigt i london og tog derefter resten af england og derefter hele verden med storm. På meget kort tid gik Aussie fra næsten ingen ting til at have solgt langt ove 50.000.000 flasker verden over. Aussie er unikt designet til tørt og spaltet hår. Det er Australiens eksotiske frugter, nødder og olie som mirakuløst på tørt hår

Aussie's flagskip "3 minute miracle reconstructor" er også det første rigtige produkt. På under 2 år har produktet vundet 9 priser og har blandt andet være rost i Vogue

Succes'en bag Aussie brandet er ikke betonet af kæmpe store reklamer kampagner som mange andre mærker, men derimod mund-til-mund metoden. Det har derfor været vigtigt at produkterne var exceptionelt gode, ellers ville denne metode ikke virke. Det er også derfor at Aussie's succes er startet i en storby som london og har spredt sig så hurtigt. Formålet for Aussie var at lave et produkt der var så godt, at alle der brugte det ville en form for ambassadører og anbefale det til deres venner. Aussie's tilgang til markedet har lidt været den samme, som vi kender fra Moroccanoil, hvor produkterne's overvældende kvalitet har skabt glade og tilbagevendende kunder der anbefaler produkterne til alle deres venner og bekendte.

Aussie hårprodukterne har også vundet adskillige priser for deres suveræne kvalitet til de lave priser. I 2012 var Aussie brandet op på over 25 awards i England alene. i Sverige og i Norge har Aussie også vundet priser for bedste shampoo og bedste hårprodukter

Samtidig med den globale success er Aussie også en af de mest solgte brands og en af de mest populære hårpleje serier på NiceHair.dk - Vi sælger Aussie med rigtig skarpe priser og har en fragt der kun starter på 29 kr og med priser der er ned til halvdelen af de vejledende priser på Aussie er der mange penge at spare. Hos NiceHair.dk får du også gratis fragt og fri håndtering når du køber for over 499 kr.

Loading...