Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
amika:®
amika:®
amika:®
Viser 70 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Farve
Silver
Stylingprodukter
Gelé
Glansspray/ Creme
Hovedbundsspray/ Serum
Hårolie
Hårserum
Hårskum (Hårmousse)
Krøllecreme/ Spray
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Styling Cream
Tørshampoo
Hårvoks
Paste Voks
Tilbehør
Beskyttelses Handsker & Tasker
Typer
Bølgejern
Føntørrer
Krøllejern
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Pumper
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Hårtype
Alle Hårtyper
Farvet
Fedtet
Fint
Kruset
Krøllet
Skadet
Tørt
Indhold
Glutenfri
Miljøvenlig emballage
Parabenefri
Phthalatfri
Silikonefri
Sulfatfri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Frizz
Beroligende
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Kølende
Let Hold
Mat Look
Medium Hold
Repair/ Genopbyggende
Silver
Stærkt Hold
Tekstur
Udglattende
UV-Beskyttelse
Varmebeskyttende
Volumen
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
amika: Blowout Babe Thermal Brush - Rose Gold
Vejl. pris 935,00 kr
748,00 kr
amika: Hair Blow Dryer Brush 2.0
589,00 kr
735,00 kr
amika: Pumpe 1000 ml
39,00 kr

amika:®

Amika: tilbyder produkter i højeste kvalitet samt et lækkert design. Derudover går Amika: aldrig på kompromis med deres principper!

Amika: er et mærke der vægter det naturlige højere end noget andet. Der bliver arbejdet hårdt på at finde de bedste kombinationer af naturlige ingredienser, så stylingen af dit hår bliver en så positiv oplevelse som muligt. Navnet Amika: stammer fra Latin og betyder veninde, dette ligger godt i spænd med hvordan produkterne forkæler dit hår. Meningen med dette brand er at det skal være dit hårs bedste veninde, og dette kommer tydeligt til udtryk gennem det eksklusive indhold, samt det smukke design!

Dette har blandt andet medført at Amika: er blevet et af de mest populære hårpleje mærker, blandt frisører. Det er en professionel serie af produkter, der er udviklet for at give frisørerne samt privatpersoner de bedste muligheder for at style deres hår. Blandingen af højeste kvalitet og naturlige ingredienser har vist sig at være den retning rigtig mange frisører har valgt at tage! Amika: hårprodukter gør dig glad når du bruger dem, samt skaber en god stemning i badeværelset med deres naturlige farver. Amika: er et brand som ønsker at bringe naturen med ind i dit badeværelse og give dig den bedste oplevelse hver gang.

Alle deres produkter er vegan-venlige og fri for parabener samt farvestoffer, og der bliver generelt arbejdet hen imod at ingen forbrugere slår ud på deres produkter.

Vegan venlige hårprodukter Hvad betyder det når et produkt er vegan venligt?

Det betyder blandt andet at produkterne ikke er testet på dyr. Derudover bruger Amika: ingen animalske stoffer i deres produkter. Dette er et meget vigtigt element hele denne hårserie, og det er en af virksomhedens faste grundpiller. Amika: prøver at have så lidt indvirkning på omverdenen som muligt, og ønsker bestemt ikke at andre levende væsner skal lide for deres vindings skyld.

Amika: er et moderne hårpleje mærke som går forrest når det kommer til bæredygtighed og forbrugervenlige ingredienser.

Amika: produkter Amika: tilbyder mange forskellige produkter inden for hårpleje. De mest populære produkter fra Amika: er uden tvivl deres Perk Up Dry Shampoo og Undone Texture Spray! Disse produkter har fået masser af international anerkendelse og har været med til at få mange professionelle fagfolk til at få øjnene op for deres produkter.

Derudover er det generelt deres styling og reparerende produkter der har fået rosende ord med på vejen. Amika: Styling produkter er nogle af de mest populære blandt professionelle fagfolk i udlandet, og dette er en trend der langsomt finder vej til de danske frisører. De har et bredt udvalg af masker og leave-in produkter som med naturlige ingredienser går ind og genopbygger hårets struktur. De naturlige ingredienser der bruges vælges altid ud fra deres kvaliteter og indhold af vitaminer og mineraler.

Amika: Shampoo og Conditioner er ligeledes i en klasse for sig selv. De efterlader håret rent og blødt, og sørger for håret er renset fuldstændigt uden at irritere hovedbunden. Ved brug af Amika: produkter kan du være helt sikkert på at du ikke påfører laboratorie udviklede molekyler i hovedbunden.

Loading...