Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
American Crew
American Crew
American Crew
Viser 35 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårvoks
Clay Voks
Fiber Voks
Mud Voks
Paste Voks
Pomade Voks
Stylingprodukter
Gelé
Hovedbundsspray/ Serum
Hårlak
Hårpudder
Hårskum (Hårmousse)
Leave-in Spray
Styling Cream
Hårpleje
Conditioner
Multifunktionelle produkter
Shampoo
Skæg
Skæg Styling
Skægolier
Skægpleje
Hårfjerning
Aftershave Lotion
Kropspleje
Bodywash
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Age
Anti-Frizz
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Irritation/Kløe
Let Hold
Mat Look
Medium Hold
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Tekstur
Volumen
Størrelse
XL-Størrelse
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
American Crew Forming Cream Hair Wax 85 gr.
Vejl. pris 260,00 kr
99,95 kr
American Crew Fiber Hair Wax 85 gr.
Vejl. pris 260,00 kr
99,95 kr
American Crew 3-In-1 Shampoo 450 ml
Vejl. pris 230,00 kr
109,95 kr
American Crew Matte Clay Hair Wax 85 gr.
Vejl. pris 260,00 kr
119,00 kr
American Crew Beard Serum 50 ml
99,00 kr
205,00 kr
American Crew Fiber Cream 100 ml
139,00 kr
260,00 kr
American Crew Pomade Hair Wax 85 gr.
149,00 kr
260,00 kr
American Crew Beard Balm 60 gr.
129,00 kr
205,00 kr
American Crew Liquid Wax 150 ml
128,95 kr
260,00 kr
American Crew Detox Shampoo 250 ml
140,43 kr
190,00 kr
American Crew Moustache Wax 15 gr.
123,00 kr
205,00 kr
American Crew Grooming Spray 250 ml
122,54 kr
245,00 kr
American Crew Boost Powder 10 gr.
122,52 kr
260,00 kr
American Crew Whip 85 gr.
109,00 kr
260,00 kr

American Crew

Mænds professionelle styling- og hårplejemærke nr. 1

American Crew er blandt de førende brands, der viser vejen indenfor styling og plejeprodukter til mænd. Den stilrene serie af salonprodukter har et maskulint udtryk og en forførende duft, som er skabt til den moderne mand, der værdsætter sin personlige pleje og tænker over sin fremtoning. Produkterne er designet så de passer ind i enhver dagligdag med tid til arbejde, familie, venner, sport, rejser m.m.

Brandet:

American Crew blev grundlagt i 1994 af den amerikanske stylist, David Raccuglia. Med sin lancering etablerede American Crew kategorien professionel herrepleje. Det er det førende salonmærke, skabt specielt til mænd og de stylister, de stoler på. Hvert billede i vores historie afspejler vores forpligtelse til den professionelle stylist og barber, når vi deler deres søgen efter at styrke mænd gennem kvalitetspleje og -produkter

Kategorierne:

American Crew skaber stilfulde, trendy og maskuline look, der sætter helt nye standarder indenfor personlige produkter til mænd.

Styling

American Crew er ledende indenfor styling og tilbyder et bredt sortiment af styling, inklusive voks, gel, creme og powder. Alle med den unikke mandlige duft, som sikrer maskuliniteten. Fordele: Produkterne har nogle fælles ingredienser og samme signaturduft, der med garanti kan få enhver mand til at se og føle sig fantastiskPå linket til American Crews hjemmeside kan du finde gode tips til brug af de forskellige produkter.
Find siden her

Hair & Body

Clanser. Condition. For enhver mand. Fra specialshampooer og balsam til 3 i 1 body wash. Dette er den essentielle linje, der har det hele. Ydeevne kombineret med unikke mandlige dufte er vores signatur. Fordele: Hair Care Renovation – kollektionen består af en høj procentdel af naturligt afledte ingredienser og indeholder vitamin B5 for at give fugt og fremme et sundt hår, mens Citrus Mint – duften giver en kølende og forfriskende oplevelse. 12 referencer.

Beard

For mange mænd er barbering et problem. Vi har løsningen. American Crew Shave arbejder ikke kun for at lindre ubehaget ved barbering, men bidrager også til at forbedre hudens tilstand. Fordele: Koncentrerede formler fyldt med vitaminer, æteriske olier og naturlige ekstrakter for at hjælpe med at lindre og genopbygge en mands hud under barbering og hjælpe med at beskytte den mod miljømæssige elementer.

Duft

Nine: Bestående af en let æblearoma for balance, koriander og nelliker for krydderi, musk og amber for en træagtig duft.

Win: Bergamot og mandarin i topnoterne er forfriskende og opkvikkende, mens muskatnød giver dybde.

Americana: Duften som bringer dig til din endelige destination. Med sine rene noter og friske og luksuriøse duft er Americana perfekt at have på hvor som helst og passer nemt ind i den rejse, der er dit liv. Amerian Crew er på smart og lidenskabelig vis med til at forme den moderne mands liv. Produkterne udvikles ansvarligt og uden dyreforsøg. De indeholder udelukkende naturlige ingredienser og nøje testede indholdsstoffer og aromaer.

American Crew giver mænd mulighed for Nice hair:

Der kommer mere og mere fokus på skønhedsprodukter til mænd, hvilket vi, hos Nicehair.dk, bifalder i stor stil. Det er aldrig for sent at ændre kurs og udseende. Vi bliver bedre og bedre til at passe på os selv og NÅR vi gør det, er vi mere bevidste om, HVORDAN vi gør det. American Crew er et virkeligt godt valg, når det gælder personlig varetagelse af dit velvære og din maskulinitet. Du kan naturligvis købe de lækre produkter fra American Crew hos Nicehair.dk. Se alle produkterne og andre produkter i samme stil på følgende link

Mænd

American Crew - Official supplier to men.

Loading...