Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

American Crew
American Crew
Viser 50 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Mærke
American Crew
Orofluido
Pris
Hårvoks
Clay Voks
Fiber Voks
Mud Voks
Paste Voks
Pomade Voks
Stylingprodukter
Gelé
Hovedbundsspray/ Serum
Hårlak
Hårpudder
Hårskum (Hårmousse)
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Styling Cream
Tørshampoo
Hårpleje
Conditioner
Multifunktionelle produkter
Pumper
Shampoo
Silvershampoo/ Conditioner
Dufte
Eau De Toilette
Skæg
Skæg Styling
Skægolier
Skægpleje
Hårfjerning
Aftershave Lotion
Barberskum/ Gel
Kropspleje
Bodywash
Produktegenskaber
Afrensende
Anti-Age
Anti-Frizz
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Kølende
Let Hold
Mat Look
Medium Hold
Mod Irritation
Mod Skæl
Repair/ Genopbyggende
Stærkt Hold
Volumen
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
American Crew 3-In-1 Shampoo 450 ml
165,00 kr
79,00 kr
American Crew 3-In-1 Tea Tree 450 ml
165,00 kr
89,00 kr
Orofluido/American Crew Pumpe 1000 ml
40,00 kr
30,00 kr
American Crew Fiber Cream 100 ml
195,00 kr
119,00 kr
American Crew Beard Serum 50 ml
165,00 kr
99,00 kr
American Crew Beard Balm 60 gr.
165,00 kr
109,00 kr
American Crew Finishing Spray 200 ml
199,00 kr
99,00 kr
American Crew Heavy Hold Pomade 85 gr.
195,00 kr
89,00 kr
American Crew Superglue Gel 100 ml
195,00 kr
89,00 kr
American Crew Grooming Spray 250 ml
195,00 kr
89,00 kr
American Crew Fiber Grooming Foam 200 ml
195,00 kr
118,00 kr
American Crew Boost Powder 10 gr.
195,00 kr
99,00 kr
American Crew Matte Styling Cream 100 ml
185,00 kr
169,00 kr
American Crew Classic Body Wash 450 ml
165,00 kr
89,00 kr

American Crew

American Crew...Hår-og hudpleje, samt stylingprodukter og dufte til mænd.

American Crew er blandt de førende brands, der viser vejen indenfor styling og plejeprodukter til mænd. Den stilrene serie af salonprodukter har et maskulint udtryk og en forførende duft, som er skabt til den moderne mand, der værdsætter sin personlige pleje og tænker over sin fremtoning. Produkterne er designet så de passer ind i enhver dagligdag med tid til arbejde, familie, venner, sport, rejser m.m.

Fremtidssyn:

Brandet, American Crew, blev grundlagt i 1994 af den amerikanske stylist, David Raccuglia. David har altid haft fingeren på pulsen og en forståelse for, hvor trenden var på vej hen. Han forudså ret tidligt, at den moderne mand ville begynde at gå mere op i sit udseende, sin fremtoning og sit personlige velvære. David brugte derfor sine mange års erfaring og sin passion til at udvikle American Crew, der tog markedet med storm, og er den dag idag et af de førende brands på verdensplan. David har formået at forene design og kvalitet, der udmunder i målrettede produkter, som imødekommer enhver mands behov for intensiv hår- og hudpleje, samt perfekt maskulin styling.

Kategorierne:

American Crew skaber stilfulde, trendy og maskuline look, der sætter helt nye standarder indenfor personlige produkter til mænd.

  • Styling - Apropos styling, så kan man ikke nævne American Crew uden folk, som det første, tænker på deres bestseller voks, American Crew Fiber. Produktet, der tog brandet helt til toppen.Fiber er en volumegivende fibervoks, der er perfekt til styling af kort hår. Den har stærkt hold og mat finish, samt tilfører såvel fugt, som tekstur til håret. Ligeledes har American Crew Forming Cream gjort sit indtog. Denne lækre cremevoks giver håret glans og fylde med et medium hold, hvilket gør det let, at skabe præcis den frisure og det udtryk, der ønskes. På linket til American Crews hjemmeside kan du finde gode tips til brug af de forskellige produkter.
    Find siden her

  • Hair & Body - Nu fik vi lige startet baglæns med styling først, men når vi så har nævnt bestseller voks, så kommer man dog heller ikke udenom American Crew Daily Moisturizing Shampoo, der med sine naturlige ekstrakter plejer og fugter alle hårtyper. Derudover er der også den populære American Crew 3-In-1 Tea Tree, der er shampoo, conditioner og body wash i én. Den renser effektivt overskydende fedt og rester af stylingprodukter ud af håret, mens den samtidig plejer og fugter hår og hud. De forskellige produkter kan anvendes dagligt. Huden bliver forsynet med optimal fugtighed og efterlades frisk og velplejet. Ginsinrod giver huden større smidighed og opstrammer samtidig. Desuden sørger de kraftige og krydrede aromaer for at stimulere dine sanser og styrke din maskulinitet.

  • Shave & Beard - Ingen herre-serier uden skægpleje og barberingsartikler. American Crew tilbyder fantastiske produkter til den perfekte barbering, pleje og styling af dit skæg. Produkterne indeholder ekstrakt fra græskarkerner, E-vitamin og vindruekerneolie, der også plejer og beroliger huden, samt forebygger eventuel irritation.

  • Duft - Den daglige pleje er først komplet, når du, som prikken over I´et, har påført tilpas duft fra en af dine American Crew yndlings parfumer. 9 ud af 10 kvinder falder i svime over NINE. Americana tager dig til nye højder og Win er den absolutte vinder, når du skal "Seal the deal!

Amerian Crew er, på smart og lidenskabelig vis, med til at forme den moderne mands liv. Produkterne udvikles ansvarligt og uden dyreforsøg. De indeholder udelukkende naturlige ingredienser og nøje testede indholdsstoffer og aromaer.

American Crew giver mænd mulighed for Nice hair:

Der kommer mere og mere fokus på skønhedsprodukter til mænd, hvilket vi, hos Nicehair.dk, bifalder i stor stil. Det er aldrig for sent at ændre kurs og udseende. Vi bliver bedre og bedre til at passe på os selv og NÅR vi gør det, er vi mere bevidste om, HVORDAN vi gør det. American Crew er et virkeligt godt valg, når det gælder personlig varetagelse af dit velvære og din maskulinitet. Du kan naturligvis købe de lækre produkter fra American Crew hos Nicehair.dk. Se alle produkterne og andre produkter i samme stil på følgende link

Mænd

American Crew - Official supplier to men.

Loading...