Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Active By Charlotte
Active By Charlotte
Viser 22 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Multifunktionelle produkter
Olie
Øjenmaske
Kropspleje
Body Mist
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Kropsbørster/ Handsker
Massageolie
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Dufte
Body Mist
Duftserum/ Olie
Hårpleje
Multifunktionelle produkter
Renseprodukter
Ansigtsbørster
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Normal
Sart/ Sensitive Hud
Tør Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Cellulite
Fugt
Glød
Kølende
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Strækmærker
UV-Beskyttelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Til Teens
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Active By Charlotte Take Care Spray 100 ml
199,00 kr
179,00 kr
Active By Charlotte Faceroller
129,00 kr

Active By Charlotte

Active By Charlotte

Produktserie for de fysisk aktive

Fra "Balder af stål til "Jernvilje"

Kvinden bag Active By Charlotte er Charlotte Bircow, som tidligere har været Danmarks ukronede fitness-dronning. Hun introducerede blandt andet Norden for Spinning. Ligesom hun har været forgangskvinde for de første danske fitnesscentre og fritnessinstruktøruddannelser. Hun har lavet og solgt et utal af fitness-videoer og hun er forfatter til flere bøger om sundhed. Desuden er Charlotte Bircow foredragsholder og Lifestyle Coach. Efter at have overvundet nogle forfærdelige år med kræftsygdom, har Charlotte helt naturligt ændret fokus fra fitness til mental og fysisk sundhed gennem sund kost og ro i sindet. Charlotte elsker stadig at dyste i sport og netop heraf kommer idéen til Active By Charlotte. Sport og motion skal kunne både nydes og mærkes uden at gøre ondt.

Få, men effektive produkter

Active By Charlotte er udviklet til motionister og sportsfolk. Produkterne forebygger og afhjælper eventuelle hudgener, hvor huden bliver rød, irriteret og svidende p.g.a. friktion eller sol. Charlotte har produkter til blandt andet cykelrytteren, svømmeren og løberen.

  • Der er Bikers Cream, som er til dig, der elsker at cykle og ønsker, så vidt muligt, at undgå slidsår efter de lange og svedige cykelture i det fri eller på spinningscyklen. Bikers Cream er en fed creme, der holder, når du sveder og bliver våd. Hvis du har været så uheldig allerede at være blevet rød eller fået sår, så heler du hurtigere ved at smøre dig med Bikers Cream.
  • Please Go Away Pain giver en varm/kold smertestillende lindring til de områder, hvor du er øm eller har ondt: skuldre, knæ, nakke, ryg, lænd, lægge, ankler etc. Cremen kan bruges før, under og efter motion eller i dagligdagen, hvor du føler ømhed eller smerte.
  • Runners powder kan afhjælpe sure, svampede og ømme tæer med vabler, når I løber, cykler, spiller bold, træner eller har gået en tur. Pulveret holder dine fødder tørre, lugtfrie og klar til mange timers bevægelse.
  • Take Care Spray er til rødme eller sår mellem lårene, under armene, ved BH-kanten, på brystvorterne, i nakken eller andre steder, når vi træner eller blot bevæger os og bliver varme og svedige. Spray på, smør lidt ud og lad sidde. Take Care lægger sig som en tynd hinde på huden og modvirker friktionsgener.
  • Hot in the sun solcreme og aftersun egner sig til det aktive liv og udmærker sig ved at være vandfast, plejende og beskyttende.

All in på ud

Efter sin kræft sygdom er Charlotte Bircow meget bevidst om, hvad hun byder sin krop, derfor kommer det nok ikke bag på nogen, at hun er gået all in på at udelade for eksempel parfume og parabener. Acticve By Charlotte er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark ligesom produkterne er ECO certificeret.

Nicehair og Active By Charlotte

Nicehair vil gerne være Active By Charlotte, så derfor kan I selvfølgelig købe hendes populære produkter hos os. Vi har valgt at tage Charlottes serie ind, da vi oplever stigende interesse for denne form for produkter. Der findes egentligt ikke så mange på markedet, så derfor er Active By Charlotte kærkommen og tiltrængt til alle de aktive motionister og sportsudøvere. Husk vi har hurtig levering, hjælpsomme kundeservicemedarbejdere og mulighed for gratis levering ved selvhentning i vores fysiske Nicebeauty butikker i Esbjerg og Kolding.

Active By Charlotte - til alle os, der elsker at dyrke sport!

Loading...