Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Active By Charlotte
Active By Charlotte
Active By Charlotte
Viser 22 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Olie
Øjenmaske
Kropspleje
Body Mist
Bodylotion
Bodyoil
Bodywash
Kropsbørster/ Handsker
Hånd- og fodpleje
Fodcreme
Sol Produkter
Aftersun
Solcreme Ansigt
Solcreme Krop
Dufte
Body Mist
Duftserum/ Olie
Renseprodukter
Ansigtsbørster
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Astma/ Allergi venlig
Parabenefri
Parfumefri
Silikonefri
SPF 15 og under
SPF 16-30
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Antibakteriel
Beroligende
Cellulite
Energigivende
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Opstrammende
Poreminimerende
Regenererende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Mænd
Til Teens
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Active By Charlotte Take Care Spray 100 ml
Vejl. pris 229,00 kr
158,00 kr

Active By Charlotte

Active By Charlotte

”Efter at have været igennem et kræftforløb, tænker jeg endnu mere over hvad det er jeg smører på min krop, når jeg motionerer og generelt i min dagligdag. Jeg har brug for, at cremerne skal kunne performe for mig, når jeg cykler, løber, svømmer, går, soler o.l., men de skal også samtidig passe ind i mit livssyn omkring sundhed. Efter at have lavet Fitness for krop og sjæl igennem 35 år, udviklede jeg derfor jeg Active by Charlotte -Fitness 4 your Skin med effektive og sunde produkter til dig der gerne vil passe godt på dig selv og miljøet” - Charlotte Bircow

Fra "Balder af stål til "Jernvilje"

Kvinden bag Active By Charlotte er Charlotte Bircow, som tidligere har været Danmarks ukronede fitness-dronning. Hun introducerede blandt andet Norden for Spinning. Ligesom hun har været forgangskvinde for de første danske fitnesscentre og fritnessinstruktøruddannelser. Hun har lavet og solgt et utal af fitness-videoer og hun er forfatter til flere bøger om sundhed. Desuden er Charlotte Bircow foredragsholder og Lifestyle Coach. Efter at have overvundet nogle forfærdelige år med kræftsygdom, har Charlotte helt naturligt ændret fokus fra fitness til mental og fysisk sundhed gennem sund kost og ro i sindet. Charlotte elsker stadig at dyste i sport og netop heraf kommer idéen til Active By Charlotte. Sport og motion skal kunne både nydes og mærkes uden at gøre ondt.

All in på ud

Efter sin kræft sygdom er Charlotte Bircow meget bevidst om, hvad hun byder sin krop, derfor kommer det nok ikke bag på nogen, at hun er gået all in på at udelade for eksempel parfume og parabener. Acticve By Charlotte er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark ligesom produkterne er ECO certificeret.

Nicehair og Active By Charlotte

Nicehair vil gerne være Active By Charlotte, så derfor kan I selvfølgelig købe hendes populære produkter hos os. Vi har valgt at tage Charlottes serie ind, da vi oplever stigende interesse for denne form for produkter. Der findes egentligt ikke så mange på markedet, så derfor er Active By Charlotte kærkommen og tiltrængt til alle de aktive motionister og sportsudøvere.

Active by Charlotte - Fitness 4 your Skin

Loading...