Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

nicehairlpfw22hero1200x510-jpgjpg-11657524119.jpg nicehairlpfw22hero850x850-jpgjpg-11657524124.jpg

Få looket fra Copenhagen Fashion Week med
L’Oréal Professionnel som er officiel hår sponsor

Født i Paris, modens hovedstad, er L’Oréal Professionnel et fashion forward-brand med en arv der går over 100 år tilbage, og er trofast med backstage hos de førende hårartister og deres teams ved modeuger i hele verden. I år støtter L’Oréal Professionnel artisterne og moden, når de er officielle sponsorere af modeugen i København fra den 9. til 12. august 2022.

L’Oréal Professionnel stammer fra Paris og har en innovativ tilgang til professionnel hårpleje hvilket har gjort dem til verdens førende inden for professionnel hårpleje samt farve og stylingprodukter. L’Oréal Professionnel blev grundlagt i 1909 af farmaceuten Eugene Schueller der skabte den første sikre hårfarve. Lige siden dengang har L’Oréal Professionel bestræbt sig på at forsætte med at skabe innovative produkter der er drevet af videnskab og teknologi.

Se de mange nye looks fra CPHFW, hvor NiceHair var med backstage

Nu kan du se, hvordan det gik for sig backstage til Copenhagen Fashion Week, hvor NiceHair fik eksklusiv adgang til L’Oréal Professionels hårartister, mens de stylede til forskellige modeshows.

Her kan du blive inspireret af nogle af de smukke looks, som hårartisterne skabte med produkter fra L’Oréal Techni Art. Du kan selvfølgelig købe alle produkterne her hos NiceHair, så du selv kan skabe et catwalk-værdigt look derhjemme.

Genskab de flotte nye hårlooks fra modeugen

Hårstylisten Sidsel Marie Boe har skabt to smukke looks til influenceren Isabella Stokholm. Hun viste de flotte frisurer frem til modeshowet Skall Studio SS23 d. 10. august og til Munthe SS23 d. 11. august. Her kan du se de to looks og shoppe de produkter, der blev brugt til at skabe de flotte frisurer.

Looket til Skall Studio SS23 showet

Stilen i looket til Skall Studio SS23 var meget feminint, luftigt og ”effortless”. Looket var luftigt og lækkert - som efter en lang gåtur på stranden.

Looket til Munthe SS23 showet

Stilen til Munthes SS23 show var mere drenget og rock’n’roll – hvor frisuren var mindre poleret og så mere ”worn” ud.

stemningjpg-11657525265.jpg
Loading...