Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

40% PÅ 10 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Kit (Limited Edition)

149,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

L'Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Kit er en lækker gaveæske til mænd. Den er perfekt til manden med lange arbejdsdage, som måske også får for lidt søvn. Den indeholder en ansigtscreme og rensegel, der effektivt renser huden og modvirker træthedstegn. Forkæl manden der fortjener lidt ekstra her i julen med dette skønne sæt fra L'Oréal Paris Men Expert, hvis produkter er udviklet specielt til mænd.

Værdi: 189 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Moisturiser 50 ml
  • 1 stk. L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Face Wash 150 ml

L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Moisturiser er en lækker ansigtscreme til mænd. Den bekæmper effektivt træthedstegn i huden, som kan opstå efter lange og travle arbejdsdage, som måske også ender ud i for lidt søvn. Den har en geleagtig konsistens, som føltes lækker på huden uden at fedte. Den modvirker mørke rande og tilfører huden en masse fugt.

L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Face Wash er en lækker rensegele til mænd. Den renser effektivt uden at virke udtørrende, samtidig med at huden styrkes. Huden efterledes med en behagelig og frisk følelse, og er perfekt til manden hvor det hele godt må gå lidt hurtigt.

Find mere fra dette mærke:
Loading...