Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 22% PÅ HELE SHOPPEN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 25%

L'Oréal Paris Cosmetics La Petite Xmas (Limited Edition)

149,00 kr
111,75 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

L'Oréal Paris Cosmetics La Petite Xmas er en super fin gaveæske til kvinder. Den indeholder en lækker øjenskygge palette, som giver uanede muligheder for at skabe det perfekte look til enhver lejlighed. Derudover medfølger den fantastiske volume mascara fra L'Oréal Paris også, der efterlader vipperne fyldige med adskilte. Forkæl dig selv med denne lækre sampak, der passer perfekt op til julens mange fester, eller brug den som den perfekte værtindegave.

Værdi: 269 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara 8,5 ml - Black
  • 1 stk. L'Oréal Paris La Petite Palette - Nudist

L'Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes Mascara er en super god mascara til dig, som ønsker en gummibørste men også en klassisk volumenmascara. Denne mascara har små børstehår i gummi, så den efterlader dine øjenvipper adskilt og fyldige. Dermed giver den et smukt resultat, uden at dine vipper klumper sammen, samtidig med at de synes op til 3 gange fyldigere. Se mere her

L'Oréal Paris La Petite Palette er en lækker palette, som indeholder 5 forskellige øjenskygger. Med disse skønne farver, er det muligt at skabe et look, som passer til enhver lejlighed. Påfør skyggerne som de er, eller gør penslen lidt fugtig inden påføring, for et mere dramatisk og intens look.

Find mere fra dette mærke:

Loading...